Monday, 5 September 2011

Čišćenje Stroj za pranje posuđa s octom

Suđa je vrlo zgodan pogotovo, ako netko je radi žena koja je za upravljanje i poslu i kod kuće jednako dobro. Umjesto pranja svakog posuđe ručno odvojeno, jednostavno možete ih podnijeti zajedno u stroju za pranje i unutar nema vremena, oni dolaze iz čisto. Ali jeste li ikad mislili da je stroj za pranje posuđa previše, baš kao i bilo s drugom kroz koriste aparat u vašem domu, potrebno redovito čišćenje, s obzirom na činjenicu da većina nas ne čine napor da uklonite komadiće hrane i masti Taj detonirajući naše ploče i zdjele prije nego ih stavite u stroj za pranje posuđa. Što se događa je da prekovremeni, ti komadi, ulja i masti akumuliraju i može uzrokovati bojenje i zaraza bakterija u perilicu. Dakle, čišćenje i stroj za pranje posuđa u pravilnim razmacima je vrlo bitan. Mnogi ljudi preporučuju sode bikarbone i octa za čišćenje perilice za najbolje rezultate. Ako imate previše posuđa i pitate kako očistiti perilicu s octom, onda ovdje je mudar korak vodič o čišćenje perilice s octom.
Metoda čišćenja suđe s octom i soda za pečenje
Korak 1; Kako očistiti perilicu, morat ćete početi, prije svega, uklanjanje gornjeg i donjeg para. Nakon što ste uklonili i tih, uzeti svjetiljku i razgledajte odvod na podu posuđa. Ovaj način možete dobiti bolju ideju o vrsti mrlje i prljavština koje imate da biste dobili osloboditi od.
Korak 2, a druga mjesta gdje nakupljanje prljavštine i prljavština najviše odvija u stroju za pranje je pod niži ručicu na podu. Dakle, da treba biti ne-skupi i izvadi iz perilice previše. Možete konzultirati priručnik koji ste dobili s stroj za pranje posuđa znati o raznim svojim dijelovima i znati kako ih ukloniti na odgovarajući način.
Korak 3; Za čišćenje suđa s octom, napraviti rješenje tri šalice bijelog octa, jedna žlica sode bikarbone i nekoliko kapi sapun u zdjelu. Sada, uzmite zeleni zakržljao grimase, zamoči ga u ovu otopinu i pročišćavati zidove, pod i vrata stroja za pranje posuđa s njom. Provjerite jeste li pročišćavati svaki kutak i kutak stroj za pranje posuđa, sa posebnim osvrtom na područje oko odvod.
Korak 4; Nakon što su učinili ribanje unutrašnjost perilicu, očistite dijelove za pranje posuđa koje ste uklonili prije pomoću istog rješenja i zelene zakržljao.
Korak 5, a sada se neki čistu vodu i prskanje ga na unutrašnjost perilice tako da je extra rješenje, prljavština i nečistoće, koji se još uvijek pridržavaju zidova za pranje posuđa can be istjerani i dolazi blizu odvoda. Dalje, vratili dijelova stroja za pranje posuđa da ste morali izvaditi ranije.
Korak 6, jednom komponente perilicu su vratiti, stavite smjesu od jednog šalice vinskog octa i jedan žlica soda za pečenje u stroju za pranje-sigurno zdjelu na vrhu stalak od perilicu i pokrenite ga kroz ciklus. Kada se radi toga, pobrinite se da stroj za pranje posuđa je prazna i da ste to trčanje na najtoplijeg vode opciju. Ovo će ukloniti sve extra otopina za čišćenje, mrlje, prljavština i nečistoće iz vaše perilice.
Opširnije na:, Domaći suđe deterdžentom: How to Izraditi Tvoj vlastiti suđe deterdžent, kako popraviti perilicu suđa, suđe problema; Kao što možete vidjeti, čišćenje i pranje suđa s octom i soda za pečenje nije samo zbog toga djelotvorna, ali je prilično jednostavno previše. I ne samo to, čišćenje perilici posuđa od vremena do vremena je dobar način za održavanje higijene u vašoj kuhinji.

No comments:

Post a Comment