Wednesday 2 November 2011

Alice u zemlji čudesa Dekoracije

Alice u zemlji čudesa theme često se opredijelili za rođendana. Ne samo o teen rođendani, ova tema je također popularna među odraslima. Ovo je jedan od najpopularnijih tema za noć vještica i drugim strankama te. Uz kostime i hrana, dekoracije igraju važnu ulogu u isticanju party temu. Tako, ovdje su neke Alice u zemlji čudesa dekoracije će vam pomoći da imate party room savršeno spremno za proslavu. Dakle, krenimo dekoracije stvoriti savršeni sceni.
Alice u zemlji čudesa Party dekoracije
Ulaz Dekoracije; Početna dekoracije sa vrata party room, mjesto veliki bijeli zec na jednoj strani. Možete dobiti ovu u bilo kojem dućan s igračkama ili možete napraviti sami. Način iz ulaznih vrata do prednjih vrata mogu biti ukrašen velikim pisma kartice papir u obliku Wonderland na ovaj način. Također možete staviti ovu s prednje strane vrata sve na putu prema party room. Koristite šarene kartice radova za ovaj ukras.
Tablica Dekoracije, jer sjedi dogovoru, imaju veliki stol. Nabavite stolice različitih visina za savršen Party dekoracije. Mjesto šareni stolnjak ili stol trkač u sredinu. Have šareni tanjuri i salvete za svakog gosta. Sada su neki neprilagođeno seta teacups, tanjura and teapots. Pa, poseban kolač ne treba spomenuti. U zemlji čudesa za Alice torta ukrasi imaju glazura of teacups, tanjurići, i teapots. Možete imati mnogo boja glazura za tortu dekoracije. Također možete imati jedan kolač s stolnjak poput pokriva i male teacups i tanjurići od zaleđivanja stavljen preko njega. U tablici dekoracije su učinili, sada premjestiti na ukrasite ostatkom party room.
Soba Dekoracije, dobiti sve satove u svoju kuću u Alice u zemlji čudesa sobi dekoracije za zidove. Objesite ih za najbolje zidne dekoracije za party room. Također možete staviti ih na strane tablice ili na boji pladnju kao pogodan za sredinu tablice. Objesite ih na zidovima slučajno, na različitim visinama. Imaju dvije grupe helij balona u kutu da se formira visok lik. Možete ih držati na mjestu balon težine. Također provjerite više od veličine kartice igranje i njih objesiti na zidovima. Također možete objesiti igraće karte na vratima umjesto.
Alice u zemlji čudesa dekoracije biće samo nepotpuna bez ruže. Get puno crvenih i bijelih ruža i početi uređenje područja s tim. Također možete dobiti ružama od trgovine, a zatim ih ukrasite crvenim i bijelim ružama. Također možete vaze mjesto na strane tablice te ih napuniti sa tim ružama. Pročitajte više na party ideje.
Jedna od ideja za domaće Party dekoracije je stog gore šarene čaše, teapots, tanjure i druge posuđe na strani stola ili zida polici. Alice veliki Lutka može biti najbolji dio dekoracije Alice u zemlji čudesa. Možete ukrasiti cijeli zid s visokim cvijet pare imaju velikih cvjetova i listova. Check out razne umjetnosti i zanatskih tehnika kako bi visoki cvijet proizlazi, cvjetovi i lišće. Također objesiti krug kineski lampioni radu sa stropa. Možda ćete biti zainteresirani za čitanje o Lewis Carroll - čovjek koji je napisao 'Alice u zemlji čudesa'.
Alice u zemlji čudesa dekoracije izgledaju izuzetno lijepo i privući će sve goste. Uzmite sav materijal, uzeti u obzir raspoloživi prostor za stranku i krenuti dekoracije.

No comments:

Post a Comment