Thursday 3 November 2011

Bronzer šminka

Ljubavi koja bronca, preplanuo pogledam ali zabrinut da UV zrake možda oštetiti vašu kožu? Zatim tu su neke opcije. Iako postoje mnoge opcije poput sunless štavljenje, štavljenje losione, itd. ali dobivanje takvog otmjenu bronca dodir vašem lice u minutama je nešto što možete učiniti s bronzer. Da, bronzer šminka je 'u stvar' koju možete trošenje odmah izgledati raskošnih. Nije bitno ako imate tamne ili puti, to je svakako vam dati seksi izgled. Odabir pravo bronzer i primjenjujući je s pravom je ono trebate učiniti s skrb. Evo više o radu na bronzer šminka.
Odabir bronzer
Koje su različite vrste bronzers dostupnih na tržištu i koja je pravu boju za vas. Ovdje su detalji o istom.
Tečni Bronzers; Ovo su proziran u boji, dobiti apsorbirana lako u kožu i dati klasični užaren brončanu izgled. Jedna od prednosti ove su je da možete pomiješati s tim temelj imati različite tonove. Mnogi odsustvujete s tih zbog lukav aplikacija ta trebaju. Trebate se prijaviti tih s prstom savjeti ili spužvom.
Prašak bronzer, a to je najčešće korišten tip za savršen bronzer šminka zbog jednostavnosti primjene. To je ujedno i najbolji tip bronzer za one koji imaju masnu ili mješovitu kožu. Što je više? To se također može koristiti i kao sjenilo s vremena na vrijeme dati klasik uniformnosti na bronzer make up.
Krem Bronzers; Krem bronzers se obično koriste tijekom zime i tijekom cijele godine od strane onih koji imaju suhu kožu. These pomoći moisturize kože. To se može koristiti na cijelo lice da bi dobili određenu boju kože ili za samo highlighting specifičnosti vašeg lica.
Odabir the bronzer boji; Jedan od osnovnih bronzer makeup savjeta je da trebate odabrati boju koja je samo 1 do 2 nijanse tamnije od vaše prirodne kože lica ton. Ako imate sajam kože ili ružičast, idi za bronzer s dozom roza. Bronzer se napraviti učinjeno sa nijansama poput meda, naranče ili jantar izgleda odlično na maslinovom kože. Tamnije koža izgleda velika sa bronzers in cimeta, smeđa ili zlatast nijanse. Za srednje fer ili žućkasti ton kože, zlatna bronzers izgledati odlično.
Primjena bronzer šminka
Pa, ovdje's odjeljak, koje morate imati bili željan čitati o. Let's premjestiti na vidjeti kako primijeniti bronzer make up.
Početak primjenom zaklade i prah. Sada uzmite veliki kist za savršenu primjenu bronzer. Vi ćete biti koristeći četkicu za nanošenje labav ili pritisnuta prah bronzer. Uzmi bronzer od četkom, taknite četkom prije korištenja kako biste izbjegli višak bronzer.
Sada uzmite ogledalo i stajati ispred prozora, tako da svjetlo pada na lice. Check out, koji su područja higlighted sa svjetlom. Sada, to je točno gdje vam je potrebno primijeniti bronzer. Započnite primjeni laganim pritiskom na bradi, obrazu kosti, nosa, iznad obrva i čelo.
Slijedite isti savjeti dok primjene kremom ili tekućina bronzer, samo zamijenite kist s šminka spužvom. Provjerite jeste li uklapale u šminka dobro. To je najbolje držati ostatak šminke jednostavno, kako bi se istaknuti trendy bronzer izgleda. Vi bi također trebali kistom malo bronzer na vrat i ramena ako nosite duboko vrat, ili off ramena haljina, kako bi se utakmica ove izložene kožu kože lica.
Pročitajte više na:; Bronzing losion, Štavljenje, oblacenje that suncem poljubi izgled je samo lako s bronzer šminka. Samo odabrati pravi hlad i vrstu bronzer da ste ugodno korištenje i početi raditi s mekanim kistom don ubojica izgled.

No comments:

Post a Comment