Sunday 6 November 2011

Core vrijednosti i uvjerenja

Jeste li ikada pomislio zašto mi ponašati onako radimo? Ili što su osnova na kojima uzimamo naš važnim životnim odluke? Pa, puno to ima veze s onom vrstom odgoja imali smo, naša iskustva u životu i sve ono što smo naučili od njih. To je na temelju naših iskustava kao i naš odgoj, naše uhvatite stvari oko nas, koja nam pomaže formulirati naše vlastite, osobni temeljne vrijednosti i uvjerenja. To je ovim vrijednostima i vjerovanja koja nas vodič kada smo uzimanje neke odlukama ili ponašaju u određenom način u našim životima. Organizacije previše, ovih dana, su vođeni skup vlastite temeljne vrijednosti. Iako stvaranje profita je glavni motiv svih poduzeća, ipak sljedeće određenih uvjerenja jezgra vrijednost je jednako važno za bilo poslovne održavati njihove goodwill na tržištu. Dajte nam pokušam znati malo više o ovim osobne kao organizacijske temeljne vrijednosti uvjerenja.
Osobni Core vrijednosti i uvjerenja
Naše osobne vrijednosti uglavnom su formiraju u našem djetinjstvu i su uvelike utjecajem naši roditelji i nastavnika. To je samo u našem djetinjstvu da učimo kroz naše starješine i također kroz promatranja stvari oko nas o tome što je pravo i što je pogrešno. Kasnije kad smo rasti malo stariji, možda kada smo u našim tinejdžeri, naši prijatelji previše imati velik utjecaj na naše osnovno vrijednosti i uvjerenja. U to posebno vrijeme u naše živote, stare vrijednosti formiran iz djetinjstva možda čak dobiti zamijenjen neke nove. Pročitajte više o važnim vrijednostima za podučavanje djece i etike.
Kada osoba stekne adulthood, vrstu prijateljima on odabere, vrstu struke on opts za, vrstu hobije on progoni, vrstu partnerskih on traži, sve takve važne odluke subconsciously su temelji na nekim temeljne vrijednosti i uvjerenja održao po osoba. Neki primjeri osobnih temeljne vrijednosti uvjerenja su, svi ljudi su jednaki ili su muškarci superiorniji na žena, osoba čini njegov vlastiti život ili osoba ne može boriti njegova sudbina. Neki od univerzalno prihvaćene one su poštenje, integritet, predanost, skrb, poštivanje drugima i čovječanstvo.
Pročitajte više na:; važne vrijednosti u životu; važne vrijednosti u društvu; Organizational Core vrijednosti i uvjerenja
Jezgra vrijednosti i vjerovanjima organizacije, ga vodiči u svojoj dana u dan funkcioniranje. Ovdje je popis nekih od njih, da većina organizacije težiti u modernom poslovnom scenarij.
Kupci: Customer je kralj. To je zbog klijenata koje tvrtke napredovati. Dakle, oni treba zadovoljni se ponudio nove inovativne proizvode i izvrsnu uslugu.
Zaposlenici: Organizacija ne može pokrenuti bez svojim zaposlenicima. Tako zaposlenici trebaju dobro biti potkrijepljeni organizacija, tako da njihovi maštu, kreativnost, inovacije i potencijal može potpunosti biti realiziran.
Integritet: organizacija će učiniti svoje poslovne s punim iskrenost i integritet. To će razviti povjerenje i smislene odnosa s Prekinuli ona bavi, bilo kupaca, investitora, zaposlenike, dioničare ili dobavljača.
Učinkovitost: organizacija će raditi vrlo učinkovitije optimalno koriste sve svojim resursima. Učinkovitost time igra veliku ulogu u poslovne etike.
Pročitajte više na:; Poslovna etika i vrijednosti temeljne vrijednosti tvrtke, ne postoji standardni skup temeljnih vrijednosti uvjerenja, bilo da se radi osobne ili organizacijske. Što je prava stvar za jednu osobu ili organizaciju, bi mogao biti pogrešan za druge. Međutim, kao su svi naši glavne život odluke temelju naše osobnom osnovne vrijednosti i uvjerenja. Naš osobni razvoj i uspjeh u životu uvelike određen ih previše. Dakle, puno mislio, njege i oprez bi trebao biti bačen in, obliku nekoliko naših vlastite.

No comments:

Post a Comment