Monday 7 November 2011

Herb Brusilice

Biljka brusilice služi za rezanje i sjeckanje pravne pušenja trave. Oni su također naziva kao duhan brusilice.
Metal Crystal Lov brusilice, 5 Piece Grinder Mala: U prva dva dijela su kao normalni brusilica. U drugom dijelu ima rupe u podu, tako da je tlo pupoljak može pasti kroz umrežena dio treći dio. Tada se kristali padaju kroz mreže. U četvrtom dijelu je široka mreže. Zbog toga postaje vrlo rafiniran, nakon pada kroz posljednja ploča pod nazivom peti prikupljanje ploče. Težina je 65 kg i veličine je 4,2 cm x 3,9 cm.
5 Piece Grinder Srednje: Karakteristike su slični mali jedan, osim što je težina je 115 grama i veličine je 5,1 cm x cm 4,9.
5 Piece Grinder Veliki: Karakteristike su slične jedna mala, osim da je težina je 150 kg, a veličine je 6,2 cm x 5,5 cm.
Combo Poklon Set 2: Ovo je deluxe dar spoj koji se sastoji od malog prostora slučaju pelud lov brusilica i pelud prostor slučaj pegler. Postoje vagone za pelud filtriranje i zbirke. To se može koristiti za razdvajanje svih the KIF za prešanje u mljeveno meso.
Micro Crystal catcher: To mikro kristalno catchers su idealni za one koji mljevenje bilja dok se kreće. It je džepne veličine i ima magnetski poklopac. These brusilice može ponijeti bilo gdje. Veličina je dovoljno da obrađuju nekoliko dobrih veličine pupoljaka. Ona također ima super-herb shredding dijamant zuba. Težina je 47 kg i to je 37 mm i 34 mm visok.
Mix 'N' Ball Double Screen Grinder: Ergonomski dijelovi su mogućnosti za mljevenje, očistiti i filter na istom twist. Tvrdi i toksin besplatno sloj je prevučen iznad površine brusilicu. Poklopac brusilica ima propeler formirana lopatica i strukturu aligator hvat. Proizvodi se magneti za zaključavanje, mali jasno plastične žlice i bocu purilizer brusilice čistač. Zaslon veličine 600 i 285 mikron.
Mix 'N' Ball Triple Screen brusilica i pegler: Ova tri zaslona veličine 600, i 170 285 mikrona. Postoje magneti za zaključavanje, mali jasno plastične žlice i bocu purilizer brusilice čistač. Tu je i nevjerojatna pegler II.
Glatko anodizirane Crystal Lov grinder 50 mm: Dijamantna u obliku zuba transformirati bilja u savršeno tlo materijal koji se može bowled i tlo. Ispod brušenje dijelu postoji duboko isprepleteno srednjem dijelu. Evo, bilje koje se temelji pada i kristali proći kroz mreže za lov ploču. Težina je 130 grama i veličine je 50 mm X 45 mm.
Glatko Crystal Lov brusilica i Pelud pegler Combo: Biljka je zemlju s dijamantom u obliku zuba u vrhu brusilice. To spada preko rupe u umrežena komoru. Ovdje kristali filtrirati kroz mreže na hvatanju ladicu. Zatim su prikupljeni i staviti u pegler. Aluminijske pritiskom blokira paket izdvojene kristala.
Klasični drveni Brusilice, Drvene rezbarene Dragon Herb Grinder: To ima težinu od 75 grama i ima 65 mm promjera.
King-Size Drveni Herb Grinder: pupoljaka su ubačeni u mlinac i zakrivljene daleko. To je težinu od 87 grama i veličine je 75 x 26 mm.
Drveni Herb Grinder rezbarene konoplje Leaf: Ovo je zamršen dizajn rezbareni konoplje list. Težina je 75 grama i veličine je 6 cm promjera.
Drveni Herb grinder: Težina je 40 grama i veličine je 50 mm X 31 mm.
Drveni Herb Grinder Super Size: Njegova težina je 160 grama i veličine je 102 mm x 35 mm.
Električni brusilice; Easyleaf Electric Grinder Shock Dokaz: To je maleni lopatice koje se izmjenjuju ogromne brzine, a time pucaju bilja u fini prah. Ova pada kroz malo praznine u rotor u specijalno dizajniran kupe.
Easyleaf Electric Herb Grinder: Ovaj mlinac ekstrakti kristalni prah koji je važan sastavni u bilje. Ovaj jedinstveni plošni dizajn koristi centrifugalnu silu za odvajanje lakši kristal ostataka iz zemlje bilja. Nakon malo vremena mira brušenje, prašina se skuplja u poklopcu i tlo biljka je u posudi.
Električni Herb grinder: U težina je 70 grama i veličine je 110 mm x 140 mm. To zahtijeva 2 AA baterija.
Električni Metal Grinder: Ovo oplemenjuje duhana i bilja za glatke pušenje i lako valjanje. Ovaj materijal je de stabljikom i ispunjen u plastični kontejner upto oko 30%. Spremnik je pijan na tijelo i zaključan u mjestu. Tu je jednostavno prebaciti na tipku za zakretanje lopatica i pomaknite brusilica uspravnom položaju. Težina je 140 grama, a veličine je 14,5 cm. Moć je 3 X AA baterija.
Element Digitalni Herb grinder: U težina je 60 grama, a veličina je 40 mm X 40 mm. This melje bilja na ljepšoj razini s snagu motora.
Neki drugi tipovi herb brusilice su:; Classic metal brusilice; Akril pollenator brusilice, brusilice Bud prijatelj; Prijatelji mini metal brusilice; Classic akril brusilice, brusilice Crystal twist, ribež, Hash brusilice, brusilice konoplje torbe, KIF brusilice, brusilice Magnetic; Mix 'N' Ball kamena; Molino brusilice; Piecemaker pelud pegler, Pollen pressers; Purepress pelud pegler; Silicone dizajniran kamena; Prostor slučaju brusilice; Spherical brusilice

No comments:

Post a Comment