Friday 4 November 2011

Kuhinja uređenje Ideje

Uređenja Vašeg Kuhinja:, Ako ste u potrazi za uliti novu izgled u vašoj kuhinji, možete to učiniti bez prolazi kroz cijelu paletu remodeliranja. By redecorating sobe u svoj jedinstveni stil, možete i uštedjeti novac i otisak vlastite kreativnosti u vašem domu.
Započnite vaše kuhinje uređenje shemu, kao i uvijek kada se radi o kući poboljšanje, s planom. Uzmite u obzir različite svrhe na koji koristite svoje kuhinji - za kuhanje, za jelo, za opuštanje, za rad i za zabavu. Ovo će vam pomoći stvoriti raspoloženje koje želite.
Razmislite out of the box. Ne postoji skup način kuhinju 'trebao' izgledati, pogotovo ako ste stavljajući ga u više svrhe. Što znači, da, možete staviti kristal luster gore da ako žele. Možete redati svoju kolekciju limeni vojnici, ili svoje voljene Barbare Cartland romana. Pravo pokraj okićen zrcalo i da tenk egzotičnih riba. Naravno, vi svibanj želite vježba malo previše opreza. Dok je braneći vašu osobnost U kuhinji, pokušajte ne da staviti u svemu sa sudopera. Griješiti na strani dobrog ukusa.
Obnoviti vaše kuhinje opreme:, mnogi kuhinja poprimila svježe pucao na modnim s jednostavnim i ne-tako-jednostavno adaptacijama kuhinja ormarića. Prefarbati your ormarića. Možete isprobati različite tehnike slikanja kao kao promašaj slikarstvo, staklo, stippling, ribanje and pucketanje. Ako ste novi u slikarstvu, pokus na karton papiru prije nego što pokušate ormarića. Također možete dodati letvice i aplike na svoj ormarića. Možete kupiti ovih ili napraviti svoj vlastiti. Ako ćete za obje boje i dodati letvica, provjerite da li popraviti na letvica prvi.
Dobiti novu kuhinju counter-top:; Counter-vrhovima dolaze u različitim vrstama - kamena, granita, mramora - i boje. Možete odabrati onaj koji jells s vašim ukupni dizajn. Razmislite o potrebi održavanja previše kada ste izabrali.
Dodaj otok kuhinja:; možete kupiti otoke da su oba estetski privlačan i praktično korisno ovih dana. Ako imate prostor, dobiti dva. Možete kuhati na jednom i imaju vašeg obroka u drugi, a da ne spominjem dobiti dovoljno prostora za pohranu vaše stvari.
Dodaj šarene i teksturirane tkanine u vašoj kuhinji:, Put do svijetle nove zavjese, stolni pokriva i uređaja pokriva. Prikaz šareni ubrusi i rukom ručnici. Ako si možete priuštiti trošak, možete dobiti vaše kuhinje stolice tapecirane u velikom izgleda tkanina. Također možete dobiti tkanina poput pozadina za svoju kuhinju, samo bi bili sigurni da je lako držati čistim.
Nabavite atraktivan kuhinjsko posuđe i posude za Vašu kuhinju:, go shopping u oba upscale trgovine i buha tržištima, i kupiti zanimljive tražite ili starinski pribor za jelo, posuđe, zdjele, tanjuri, posuđe, vrčevi, šalice, čaše, salvete prstenova, boca otvarači, sol i papar shakers i slično. Nabavite privlačan podmetače i mjesto Mats, ili napravite svoj vlastiti po jednostavan proces stvaranja radova na papiru ili platnu komade i dobivanje tih laminiranih u teškoj, prozirne plastike.
Objesiti kuhinji lonci i pans:; Možete objesiti neke od vaše kuhinje lonci i pans from ormar vrata ili sa stropa. Kao čeznuti kao oni su ne na način, oni mogu stvoriti vrlo topao i ružan atmosferi.
Prikaz kolekcionarstvo i dragocjenih predmeta u vašoj kuhinji:, Ako imate fancy zbirka Kini ili stakleni ili druge predmete ste prikupljaju i mislim da vrijedi prikazuje off (fosilnih kostiju zbirka može biti sitnica hard-staviti u kulinarskim odjelu) , pokazala da ako off-u staklu s kojima se suočavaju ormare ili na police od stakla, drva ili metala. Možete probati neke kreativnosti u načinu na koji urediti police.
Prikaži ilustracije:; A good slikarstvo može učiniti nevjerojatna razlika u sobu. Put do umjetnička djela ili grafike svoj omiljeni umjetnik ili ići na stvaranje neke sebe. Dodaj naglasak rasvjete u blizini okvira kako bi radovi standout više. Druga ideja ako imate zid za to, je da ugljen crtanje direktno na zidu i popraviti staklo preko njega.
Prikaz voća, povrća i cvijeća:; A lijepo staklenoj zdjeli zelene, crvene ili zlatnih jabuka možete dodati žalbu na kuhinji, tako i velika košara miješane voća. Isti se može reći i za gudačke-up luka ili vaza cvijeća ili prozor-okvir cvjetnica. Oni su dodali određene živo aspekt u kuhinju. Samo nemojte zaboraviti da su stvarne. Vaša obitelj i gosti će pronaći kuhinja više dobrodošlicu mjestu, ako je stvarno moguće zagristi u tu jabuku ili oguliti that banana.

No comments:

Post a Comment