Saturday 5 November 2011

Rezidba krep mirtama

Rod oko 50 vrste listopadnog i zimzelena drveća i grmlja, krep mirta, botanički poznat kao Lagerstroemia je vrlo cijenjena ukrasnog drveća landscaping. Član Lythraceae obitelji, svoje znanstveno ime dobila po Magnus von Lagerström, švedski trgovac. Stablo se ime može biti napisane na dva načina: krep krep and. Indijanci u toplijim područjima Indijskog potkontinenta, sjevernoj Australiji i dijelova Oceanije, jedan krep mirta stablo nosi klastera dugotrajnog raznobojnog cvijeća. Ovo stablo ili veći grm naraste rijetko više od 50 metara, čineći svoju brigu lako. Pravila za obrezivanje stabala crepe mirta je isti kao i obrezivanje stabala ostalih, ona mora biti učinjeno ispravno i na ispravan put. Možete poboljšati svoje znanje čitanjem više o cvatnje grmlje, drveće i grmlje i cvjetnice vrste drveća.
Krep mirta rezidba Savjeti
Rezidba krep mirtama će unaprijediti svoje ljepote i donijeti najbolje iz njih kad procvate, no pruned pogrešno ne samo da će propast njihovu prirodnom obliku, ali šteta njihov potencijal rasta. A krep mirta je gust stablo koje raste više od 15-50 metara u visinu. Plus oni sporo vinogradara, pa rezidbu u krivo vrijeme i pogrešno ne samo da će spriječiti njihov rast, ali smanjiti njihove cvjeta, cvjeta i rezonantan je svega da se tog stabla pruža.
Tu su prije svega četiri razloga za orezivanje stabala krep mirte, održavati stablo po zdravlje uzimajući osloboditi od svih oštećene ili bolesne grane, ili puca, da vlak biljka osigurati dobroj formi, ograničiti višak rastu i odojak, te konačno za promicanje kvalitete i količina cvijeće. Before rezidbe, dobili svoj cilj desno.
What mjesec orezati krep myrtles? Stručnjaci preporučuju kasne zime ili u rano proljeće, kada se stablo je prema kraju svog mirovanja, neposredno prije nastanka novi rast. Iako je to također odgovore kada orezati krep myrtles, može se orezati u vrijeme kada je slomljena grana, ili stečen pretjerano zaraženo s bolesti.
Oblikovanju mladih stabla će odrediti kako se pojavljuje kada je dobro uspostavljen. Ako želite drvce izgleda, onda ne dopustiti više od dva do tri odojak da izrastu u glavne stabljike (štapovi), i za bushier izgled, više puca iz tla može dopustiti nicati. Rezidbe mlado stablo nije bitan svake godine, samo trenirati, glavne stabljike, i omogućiti im da granaju bočno. Kako cvjeta pojaviti krajem grane, više grana znači više cvjeta.
Rano proljeće će također biti sjajna prilika da se preoblikovati stabla. Obrezuj grane iz sredine za održavanje i prored canes dopustiti lako prodiranje sunčevog svjetla i zraka. Zrak i svjetlo pokret nije samo bitno da bi se osiguralo da novi rast dobije adekvatne suncu, ali da bi rast gljivica u uvali. Orezati slaba grana, poticati nove čvrstog rasta na svoje mjesto.
Kako to orezati mirtama krep
Započnite rezidbe uklanjanjem odojak snimanje do iz baze, i sve bočne grane snimanje iz prtljažnika šestar, najmanje od tri do četiri noge. Raščistiti sve grane iz centra kako dodati gustoća u sredini, kao i onih koji su narasli iz stabla izvornom obliku. Svi oboljele grane mora rezati i raspršili odmah.
One također mogu orezati krep mirte stablo izazvati ponovno cvatnje unutar iste sezone. Ovisno o čimbenicima iz okoliša, krep mirte can cvjetati početkom svibnja do kraja listopada ili od sredine lipnja do rujna. Da bi se proizvelo jedan drugi cvijet, izblijedjele gledalac bez ulaznice cvjeta odmah. Međutim, ne izazivaju drugi procvat ako posljednji procvat dogodila blizu početka zime. To će proizvesti poor cvijeće sljedeće sezone. Pronađite više informacija o tome kako trim drvo.
Rezidba krep mirtama je vrlo važan aspekt krep skrbi mirta stablo. Ako iz nekog razloga ne možete orezati na vrijeme, čekati do sljedeće godine, ali nikada orezati nakon novog lista pupova pojaviti. Za ovu stabla procvate izdašno, iz godine u godinu!

No comments:

Post a Comment