Monday 7 November 2011

Screen Door popravak

Zaslon vrata čini čuda za dom. Iz njega čuvanje siguran od štetnika, da još uvijek dopušta svjež povjetarac kako bi pronašli svoj put u kuću, na zaslonu vrata izvodi ovu dvostruku funkciju lijepo. Ali, što kada se vrata zaglavi, ili na zaslonu dobiva kopirane? To je kad ste korak u, i popraviti to. Vi ne želite propustiti na prednosti koje imaju savršeno funkcionalni ekran vrata. Da bi uštedjeli nekoliko zaslona troškove vrata popravak, i vas naučiti kako to učiniti sami, ove upute o tome kako popraviti ekran vrata će vam pomoći.
Screen Door Popravak Upute
Ako je problem manje, a možete odrediti sami, popravak ekrana vrata je sljedeći korak. Bacite pogled na probleme ti svibanj lice s ekrana vrata, i kako se brinuti o njima.
Dirt zbirke u Klizna Screen vrata trase; Ponekad sitni šljunak, grančica, a puno prašine mogu podmiriti u stazama kliznim vratima zaslona, ​​što može uzrokovati problem u glatko klizanje vrata. Svi trebate učiniti u ovom slučaju je jasno pjesme svih tih infestacija, ili ručno s čistač, ili zrakom ventilatora. Nadalje bi pomoglo ako bi mogli podmazati pjesme s malo ulja, kako bi se osiguralo vrata slajdova glatko.
Screen Door Frame Alignment, Ponekad postoji svibanj biti problem s okvira vrata. Malo savijati ili bilo koji drugi nedostatak u kadru ne može dopustiti na vratima da stane ispravno unutar okvira. U idealnom slučaju, zaslon vrata je trebao biti ispran, ili u skladu s okvir vrata, ne ostavljajući prostora za bilo prostora iznad ili ispod. U tom slučaju, morat ćete provjeriti duljinu vrata, kao i kut vrata kako bi se osiguralo da je savršeno okomito na trag ili na podu. Za poravnanje pitanja je bolje da traže pomoć od profesionalne kao što ste svibanj kraj gore oštećivanje vašeg vrata u nastojanju da to popravimo. Produljiti vrata, vijci koriste se uz gornji rub i donji rub ekrana vrata. Just podesiti vijke po željene dužine. Pročitajte više na okvir vrata popravak.
Rips i Suze na zaslonu Mesh, Ako postoji rip ili rupa na zaslonu, možete čak i onih krpa se lako. Međutim, ako se promjer otvora prelazi 3 cm, onda vam svibanj morati zamijeniti ekran. To može potrajati dulje vrijeme, ovisno o vrsti mreže radite. Također, ako je od stakloplastike ili plastike zaslon svibanj vam je potrebno je zamijeniti, jer je teško popraviti. Ove upute će vam reći kako se nositi s ovim problemom. , Ako je ekran je rastrgan, možete ga prišiti s heavy duty nit, koja odgovara boju oka. Nit će morati biti ušivenim na čvrsto, već na način koji ne narušava izgled zaslona. Možete koristiti neke cementa domaćinstvu za zatvaranje šavova, koji će ih jedva vidljiv. , Ako je vidljivo rupa, prvi trim rubovima otvora kako bi ga, čak, pravokutnog oblika, pomoću kositra odrezati. Ovisno o veličinu otvora, konfekcijski mrlje su na raspolaganju ih popraviti. U drugim slučajevima, čak možete izrezati patch iz novog zaslona roll. Veličina patch treba pola inča duže od postojećih rupa, sa svih strana. ; Uklonite dva struka od mreže sa svih strana od krpa, i ručno ga tkati u postojeće mreže to pečat. Ovaj svibanj biti malo vremena. Ojačati tkati ili ste svibanj koristiti kućanstvo cementa, ili jasno lak za nokte. ; Kako je ranije spomenuto, za veće rupe ili suze, to je mudrije zamijeniti ekrana u cijelosti. Kako bi to učinili, morat ćete prvi poremetiti ekranu vrata iz okvira, ili pratiti. Zatim uklonite krive na svakoj strani, koje drže ekran na mjestu. Zamijenite komad ekrana veće od okvira ekrana vrata, to ugurati temeljito i stavite krive leđa. Izrežite sve potrebne ekstenzije dijelu ekrana. Uvjerite se da je ekran stane dobro i čvrsto. , Također pogledajte klizna vrata popravak ekrana i drugih home poboljšanja.
S ovim dokumentom na ekranu vrata popravak, vi ste spremni za borbu gotovo bilo koji problem s kojima se suočavaju vrijedne imovine u vaš dom, to je ekran vrata.

No comments:

Post a Comment