Sunday 6 November 2011

Sunroof Instalacija

Jeste li ikada pomislili stoji u automobilu i doživljava osjećaj šiklja strujanja vjetra. Da, to se može učiniti uz pomoć zasjenjivače. U opće pojmove, sunroof je otvor na krovu automobila, koji se može koristiti za dopuštanje svjetla i / ili svježem zraku da uđu u automobil unutrašnjost. Kao što voziti uzduž ceste, vidjet ćete mnoge automobile i vozila s zasjenjivače. Sunroof je ponekad poznat kao moonroof, no postoji mala razlika između ta dva, odnose na materijalima koje su izrađene od. Dajte nam znati više o sunroof instalacije.
Razmatranja o Do-it-yourself krovni otvor Instalacija
Instaliranje sunroof po sebi mogu biti vrlo težak i kompliciran zadatak. Stoga je preporučljivo da biste dobili posao ispunjavanja na znan auto popravak i modifikaciju objekta. Za raditi posao sami, trebat će vam neki alati, poput bušilice, mekanim čekićem, oprema rupe bušiti, vinil rezač, mjerne vrpce, markeri, kliješta, odvijači, i mnoge druge stvari. Morate kupnju novog sunroof kit. Sljedeći korak će biti za obilježavanje mjesta gdje se krov treba biti instaliran. Ti bi trebala smanjiti oznakama na headliner, a zatim instalirati sunroof kao i po uputama.
Odabir i kupnja sunroof
Predloženo je da se krov instalacije posao obaviti profesionalno. No, prije nego se približava dućan, morat ćete odrediti vrstu krov koji će biti prikladan za vaš automobil. Postoji nekoliko različitih tipova zasjenjivače koji se razlikuju u fizičkim osobinama. To su naime pop-up zasjenjivače, top-montirati klizna zasjenjivače, panoramski zasjenjivače, spoiler zasjenjivače, sklopivi zasjenjivače, i mnogi drugi.
Razumjeti sve funkcije koje svaki od tih zasjenjivače ponude, i utvrdilo je li vaše želite osnovna otvor priručnik model ili potpuno elektronski jedan. Također ćete morati odlučiti na sunroof nijanse, a ako želite dodatnu opremu kao što je izgrađen-in svjetiljke. Prilikom kupnje sunroof, pobrinite se da ima jamstvo. Sunroof instalacije posao normalno treba manje od jednog dana, a posao u nekim automobilima još može trajati manje od dva sata. Troškovi? Čitajte na da znam koliko instalirati sunroof u automobilu.
Sunroof troškova Uvođenje
Ukoliko ste odlučili doći sunroof instaliran u vaš automobil iz profesionalne zastupstva, također imate razmišljati o tome koliko će ukupni trošak biti. Ako to ne uradi zadatak, morat ćete potrošiti na proizvodu, kao i instalacije ili troškove rada. Postoje mnogi faktori koji utječu na krov instalacije troškovi, kao što su trgovina, radne troškove, vrstu proizvoda koju koristite, itd. Prosječna cijena kompletne instalacije je $ 1000, ali može varirati u skladu s specifikacijama. Ako odlučite da biste dobili ručno upravlja sunroof instaliran, morate platiti manje u odnosu na ono što će morati platiti za dobivanje potpuno elektronički verziju sunroof instaliran. Trošak elektronički upravlja instalacijski sustav može rasponu od $ 1.000 do 2.000 dolara. Aftermarket zasjenjivače su lako dostupni na najbliži dućan je oko $ 300 do $ 1.000.
To je neke opće informacije o krov instalacije i troškovi koji su uključeni. Kada je riječ o sunroof instalacije, to je sugerirao da ne obavljaju taj posao sve od sebe, kako bi se izbjegle velike štete na vašem vozilu.

No comments:

Post a Comment