Tuesday 8 November 2011

Tako da želite Pink Hair ...

Imam roza kose.
Sada kada smo dobili da je od način, ako ste čitajući ovo sam može pretpostaviti da ste barem imati neki interes za umiranje kosu boje izvan prirodnog spektra pigmenata ljudske dlake. Bilo da želite otići hot roza, crvena vatrogasna kola, ili nebo plavo, naći ćete da je lakše nego što bi mogli očekivati. U samo nekoliko jednostavan za slijedite korake, možete okrenuti dosadna plavuša ili crni u fantastično svijetlo žute ili fuksija u samo nekoliko sati!
Jedan korak - Bleach.
Nažalost, ukoliko želite imati izrazito svijetlih boja kose, morat ćete bjelilo to. Čak i oni od nas sa prirodno plavu kosu ćete naći da je boja će se puno bolje na izbijeljene kose. Da, to će oštetiti vašu kosu. Nema je da ga izbjegava. Moj filozofiju je, međutim, da je vaša kosa nema svoj korijen natrag tako boja sada i brinuti kasnije! Plus, većina boja se koristi za postizanje neprirodno boje nisu kemijski i djelovati gotovo poput duboke uređaj liječenje, borba protiv štete uzrokovane izbjeljivanje.
Ako zaista ne želite bjelilo, to je također opcija ali ne očekujte da biste dobili najsjajnije rezultate, osim ako ste prirodno plavuša. Ako imate crne kose, možda i zaboraviti, ako niste spremni bjelilo. Imajte to na umu kada napravite svoju odluku.
Stoga, primijenite bjelilo, neka ga postavite vašu kosu dok ima dovoljno osvijetljena, i isperite. Slijedite upute na vašem bjeljenje kit pažljivije da ne sebi naškoditi s ovim otežanim kemikalija.
Korak dva - primijeniti Dye.
Budite vrlo liberalni u vašu prijavu. Što više koristite, bolje pokrivenosti si idući u dobiti. Provjerite jeste li pokriti korijenje, savjete i kose posebno dobro, jer to su područja u kojima pogreške su daleko najviše zamjetljiv. Koristite češalj ili četka za širenje boja u cijeloj kosu, ako je teško naći raditi s rukama. Ja visoko preporučiti nosio rukavice tijekom primjene jer su te boje imaju tendenciju da se mrlja u ruke i nokte. Oni će mrlja pravedan o išta, uistinu, tako da boja oprezno!
Treći korak - Sjedi.
Sad je vrijeme za zabavni dio! Sjedi i čeka da se boje može biti prilično dosadno, ja ću priznati. Držite se bavi isključivo knjigu, časopis, ili film. Koliko dugo trebate sjediti poput ovoga? Sve ovisi o tome kako hardcore se osjećate kao da. Preporučujem četrdeset pet minuta kao minimalna i do dvanaest sati kao maksimum. Što dulje boje setovi, svjetliju boje i jači izdržljivost. Neki ljudi će završiti kosu u aluminijska folija i tuš kape i neka se boje, dok oni spavaju noću. Osobno, mislim da sat ili dva bi trebalo biti dostatno i ako ste bleached kosu.
Izborni koraka.
Neki tvrde da ispiranje kose octom, ili pomoću kosu na vaše kose prije ispiranja može pomoći uzeti boje bolje, zato što je dulje traje. Ocat trik ima nešto za napraviti sa pH razinama, iako osobno nikad nisam to pokušao. Pokušao sam udarac sušenja, i sve što mogu reći je da on nije mogao povrijediti. Bilo to pomaže ili ne, ja sam nesiguran, no to vrijedi jedan metak.
Četvrti korak - Isperite.
Ahh, to će se osjećati dobro! Uzimajući da gunk iz vaše kose, tako da napokon mogu vidjeti kako se ispostavilo je najbolji dio tog procesa. Kada isprati, dobiti tvoj kosa malo mokra, pjeniti kao ti su šamponiranje i ispiranje svih boja se na najbolje od vaših sposobnosti. Budite sigurni ste dobili svi boje out, tako da ne okrenuti svoje ručnike funky boje! Iako, upozorio je, to se može dogoditi bez obzira koliko vas isprati, tako da je najbolje da koristite stariji ručnik samo u slučaju da je razbilo.
A ti si učinio! To je sve što treba učiniti! To je jednostavan proces, ali to će dati izvanredne rezultate. Vaša kosa će biti jarke, uzbudljive, i sve samo ne običan!
Ali čekajte ... what boje treba koristiti i gdje ga mogu nabaviti?
Ja osobno preporučam Manic Panic ili Specijalni efekti boje. Beyond sumnje, oni će vam najviše zadovoljavajuće rezultate. Pokušajte shopping u Sally Beauty Supply ili Popularna Tema pronaći te boje u raznim bojama. Također, možete ih naći u raznim trgovinama online.
Najbolji od sreća, i zapamtite, samo jednom živimo tako da začinio malo! Termo kosu roza / plavo / crvena / zelena / žuta danas!

No comments:

Post a Comment