Friday 4 November 2011

Vodena biljka za njegu

Biljke mogu se uspješno uzgaja u vodi, kao i velika vodena biljka uspješan život u oceanu nam je prikazano. To je uobičajeno vidjeti ribnjak pun vode ljiljane, lotos, zumbul, pa čak i alge. Ali kad smo dobili neke vodene biljke da rastu u akvarij ili ribnjacima u našim domovima, oni izgledaju prilično "nije sretan". Je odgovor očigledan, u divljini, prirodi se brine za sve vodene biljke potrebe, ali dok je stvaranje okruženja koje je u neposrednoj blizini prirodno, ali ne prirodni dovoljno, mi propustite na neke osnovne podatke o vodena biljka skrbi.
Identifikacija vodenih biljaka
Vodene biljke su različiti od onih koje raste na zemlji, samo na način rastu ali ne kako oni rastu. Prije svega postoje dvije vrste biljke koje rastu u vodi: plutajući i ukorijenjen. Bivši je korijena i pluta na vodi dok ukorijenjena one rastu na dno okeana. Postoji mnogo više vodene biljne vrste koje su kategorizirane prema ove dvije vrste. ; Plutajući biljaka: Floating biljke ne pričvrstiti na vodenom krevetu, no oni imaju korijene koji se obično nalazi visi u vodu, donjoj. Neki od uobičajenih one poznate su vodena leća i vodi zumbul. ; Ožiljene Biljke: Ove biljke imaju korijenje čvrsto ukorijenjen u vodenom krevetu. Neke od njih mogu pojaviti iznad površine vode, a neki nikada učiniti. Zajednički one uključuju pondweed, hydrilla, itd. Pročitajte više o tome kako učiniti biljke rasti. , Osnovnu njegu akvarija Bilje
Vodena biljka skrb uključuje savršenu ravnotežu između svjetlosti, CO2 i hranjivih tvari. Vodenih biljaka dati kisik voda, čime se doprinosi održavanju uravnotežen pH vode. Fotosinteza je bitna za sve biljke, vodene biljke se ne razlikuje. Bez adekvatne stop svjetlo života biljaka raste, na kraju truljenja i umiranja. Međutim, neki akvarij biljke preživjeti u taman i low-svjetlo voda, a neke je potrebno puno svjetla da bi se uspješno. Ovaj detalj trebat će provjeriti u trgovini možete kupiti biljka iz. Dva W galon je opće pravilo. Fluorescentne žarulje se uspješno može koristiti, već gusta i / ili dubokim spremnicima halid i žive para svjetla su preporučeni.
Dodavanje CO2 je također potrebna za promicati rast biljaka, kao ugljični dioksid je bitna za fotosintetskih procesa. Svjetlo i CO2 ići ruku pod ruku. Spremnik ili spremniku filter koji ima kapacitet za oslobađanje CO2 povremeno u akvariju se također može koristiti. Osim toga, ostale hranjive tvari potrebne za rast biljaka kao kalij, željezo, dušik, fosfor, vodik, magnezij, i sl. također mogu biti dopunjeni kroz vodotopljivi gnojiva. Treba biti oprezan prilikom dodavanja dodatka, voda pH ravnotežu ne bi trebao biti poremećen.
Nemojte previše gužva u akvarij. Biljka samo zdravi biljke i izviđač za propadaju ili mrtav lišća. Pratite za sve mrtve korijene kao ove će trulež u supstratu. Za biljke koje se uzgajaju kroz gomolja i rizoma, oni bi trebali biti smješteni u kut gdje je njihov savjeti su iznad podloge. Voda također treba mijenjati, već u dužim vremenskim razmacima. Držite čiste akvarij u svako doba inhibirati rast gljiva ili alge.
Za više informacija, list kroz akvarij biljke skrb i akvarij biljke za početnike.
Izaberite iz bilo koje od vodenog bilja, indijski paprat, vode ljiljane, Java paprat, mač postrojenja, Vallis, itd. Uz neke osnovne vodena biljka skrb, može imati akvarij ili ribnjak pun vode sretnog i uspješan biljke!

No comments:

Post a Comment