Friday 9 December 2011

Goldfish Plant

The briljantno raskošnih narančasta cvijeće od zlatne ribice postrojenja, koji podsjećaju na zlatne ribice, zarađuje to ime. The arching poleđini oka hvatanje narančasti cvjetovi postrojenja, kojima rep je priložen, daje im identičan značajke zlatnih karasa. Za dodavanje toga, cvjetovi doseći duljinu 3 inča, što ih čini sve više slična riba za kojim je postrojenje nazvan. Razliku od drugih biljke, ovo jedan je malo više pažnje zahtjevniji vrsta faune i zašto ne? Uostalom, on dodaje toliko šarm i karakter vašim zatvorenom prostoru i najbolja stvar o tome je da, to je višegodišnja po prirodi - značenje to traje dobru brigu svojih izgleda i ljepote sve godine okolo. Brazil, Kostarika i najjužniji regijama Meksika, su mjesta koje ova zatvoreni biljka je endemična. Ispod Segment je kratak opis o tome kako uzeti dobru brigu ovog komad prirodne ljepote.
Goldfish Plant Care
Posebna zahtjevi za češljugar biljka skrb dolazi iz njegove visoke vlage potrebama. To je jedan od žedan biljnih vrsta i stoga moraju biti čuvati vlažni uopće vremenima. Međutim, skrb moraju poduzeti da tlo ne dobiti gnjecav. Misting biljka svakodnevno koristeći sprej bocu pomaže u brigu svojih vlažnosti potrebe i čini način za zdrav lišće. Međutim, vodu ne mora imati bučne koncentraciju vapna. Uglavnom, tlu mora biti jednoliko vlažna i u razdobljima neaktivnih raste, smanjiti zalijevanje dopustiti tlo isušivanje malo. Ćete znati ako ste overwatering vaše biljka, ako lišće početi razvijati crne točke na njih. Možete također povećati vlažnim uvjetima za postrojenja stavljanjem šljunak ili šljunka u poriječju posudu lonac držati vode. Ne dozvolite lonac sjesti na vodi, umjesto stavite ga na šljunka.
Bright uvjetima rasvjete su preferira zlato ribe. Odaberite spot za biljka koja je lijepo osvijetljena s neizravnim suncu. Ako primijetite ostavlja početka do sklupčaju, onda svibanj biti simptom neadekvatnog suncu. To je poželjno da te držati tvoj biljka blizu istočno-ili jugu-okrenut prozoru. Ovdje, to će dobiti sve svjetlo to potrebama, bez biti otvoren riziku izravnom suncu.
Drugi aspekt ribici biljka briga koristeći ga kao visi biljka. To čini najbolji na taj način. Držanje biljka vanjski moglo koštati dobilo zdravlje i ljepotu. Međutim, on svibanj biti zadržao pod skrb staklenika, gdje će imati potrebne toplinu i vlažnost to zahtijeva za njen rast. Topliji temperatura je drugi zahtjev koji mora biti riješen u cilju brinuti ribici biljka. Temperaturu iznad 60 stupnjeva je dovoljno dobar. Ne spominjem, držati biljka daleko od vents i izložen promaji područjima.
On svibanj dogoditi da vaš češljugar biljka mogu patiti iz feding cvjetova bez znakova novih cvjetovi. U takvom slučaju, priložiti i osigurati biljka u plastičnu vrećicu nakon zalijevanje i to kreće na neizravne suncu. Ovo je vrsta efekta staklenika da ste pružanje postrojenja i ovu metodu trebao potaknuti ga početi cvatnje jednom opet unutar nekoliko tjedana.
Goldfish biljka reznice može koristiti za razmnožavanje postrojenja. Najbolje vrijeme za to je smatra razdoblje između proljeće i krajem ljeta. Nabavite bogata potting tla koja sadrži treset i perlita. Pritisnite reznice nježno na tla i pobrinite se da potting mix ima dobar cover na reznice. Voda lonac dobro i koristiti plastičnu vrećicu u cilju spakirati lonac potpuno. Ovo je zadržati vlagu od isparavanja. Nakon toga, mjesto pot u dobro lit području, bez izravnoj sunčevoj svjetlosti. Ne uklanjajte plastične pokriva, dok imaju biljke stekli dobar osnutka.
O hranjenja vaše zlatne ribice biljka, koristite vapna-manje gnojivo koje mogu lako otopljen u voda, na tjednoj osnovi. Tijekom razdoblja odmora, tj. kada biljka odlazi u hibernacije mod, vi svibanj staviti obustavu hranjenja biljka dok je počeo raste ponovo.
Tako ovaj je za češljugar tvornicu i njene brigu. Iako biljka treba dodatni bit skrbi s vaše strane, njegov divan ljepota tijekom cijele godine, siguran je vrijedan truda vas!

No comments:

Post a Comment