Sunday 4 December 2011

Havajski Theme stranka

Sand, surf i nalijevanje gore sunce. Savršeni sastojci party! Havajski theme party je teško jedan plan. Sve što vam treba je točan popis pomagala i vi ste spremni da se jahač valova. Havajski theme party ne samo pozivi za vjetrovit dekoracije, već i za havajski tematskim igre, hrane i odjeće, prema Vašem party teme. Ako ne možete doći do plaže, a zatim velika (olimpijskih dimenzija), bazen je dovoljno dobar da služe svrsi. Stoga, početak stvoriti čaroliju havajski raspoloženi za veliki party!
Havajski Theme stranka Ideje
Havajski Theme Party dekoracije; Prva stvar morate da se usredotočite na su stranka dekoracije. Ako imate party uz plažu, da se ne trebate gnjaviti o ukrasima. Za one žurka na plaži, vezati nekoliko hammocks za ljude da sudar. Za sjedenje, pijesak humci su dovoljno dobri. Nemojte zaboraviti obilježiti granice područja svoje stranke da bi gužve zajedno na kraju ga. Sada, ako imate stranka uz bazen, izrezati nekoliko stabala palme od kartona ili ih iznajmiti. Donesi pijesak i napraviti pijesak trke, koji može biti vaš plesni podij. Imaju nekoliko opuštajuće stolice uz bazen za ljude sjediti. Na kraju, ne zaboravite staviti gore nijanse ako je dan stranke. Pročitajte više na pool party dekoracije.
Havajski Theme stranka hrane, morskih plodova! Havajski theme strana mora imati plodova mora i sve ono što je u svezi s havajski kuhinja. Šarene jarke koktela i mocktails in coconuts bi biti idealno. Mnogo voća pića, smoothies, egzotični kavijar, na žaru jastog, sushi i kozice moraju dominirati havajski sceni. Budući da je stranka, ima puno više starteri u odnosu na glavno jelo. Pročitajte više na party hrane.
Havajski Theme stranka odjeće; Ah? Odjeća kao omiljeni dio bilo koje stranke. Oni su dodali znak i čine stranci dolaze živ. Žene mogu oblačiti u dugom sarongs of akvamarin boje, podudaraju i sa Cijevi i spaghettis. Cvijet tucked stoji iza uha je svega da bi trebalo da se žene na zabavi izgledaju obično havajski. Flip flops ili udoban Crocs su vrste obuće žene mogu nositi za havajski ekstravaganca. Muškarci može haljini prozračnom gaćice, khakis, chinos i drugih svjetlo materijalima. Labavo dolikuje košulje s cvjetnim grafike ili ne ispisuje svi će odgovarati havajski tematskim stranka savršeno. Muškarci ne mogu eksperimentirati s obućom puno, tako Floaters ili flip flops su njihova jedina opcija.
Theme havajski party igara, Stranku bez igre je strogo br. Morate imati popis havajski igara theme stranke da se gužva urezivanja. The 'limbo ", koji koristi štap je odlična igra. Kako je glazba počne svirati, svaki član pokušava proći pod stick održanoj u određenu visinu. Nakon svake okrugli štap je spušten do dođe na zemlju! Još jedna briljantna igra je 'ples papira'. Gosti su zajedno i dobili papir. Kao glazba počinje, par počinje ples na papiru. Svaki put kad glazba prestane, papir mora biti presavijeni na pola, dok samo jedna osoba može stajati i plesati. Pitam se što se događa na drugu! The sljedećoj igri je zimzelen blagom. Bez objašnjenja potrebna ovdje! Pročitajte više o stranačkim igrama.
Provjerite jeste li pozvati svima i unaprijed RSVP opciju znati točan broja zaposlenika. Pošaljite havajski pozivnice teme s školjkama na njima stranka. Da li spomenuti dress code u stranci pozivnice. Sad, sve što trebate učiniti je dobiti spremna za najbolji party ikad. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment