Wednesday 7 December 2011

Mink Ulje za Koža

Mink ulje je jedan od komercijalno important životinjskih temelji ulja, izvedeni iz kune zlatice. Kemijski, ovo ulje sadrži visoke količine palmitoleinske kiselinu, masnih kiselina nalaze u ljudskim masno tkivima. Obzirom ovaj, mink ulje opsežno je dodan u njegu kože proizvode, formulirani za suhu kožu tretmane. Uporaba mink ulja za kože prvi je poznato da lovaca, tko primijeniti ga na kožne cipele kako bi ga vodootporne i fleksibilan. Ali, što je tako poseban o mink ulje i koristeći ga za kožu? Pomaknite se dolje do prekapati više na vađenje nafte mink, koža čišćenje pomoću mink ulja.
Što je Mink ulje?
Postoji je gusta masnih kiselina depozicije ispod kože sloj kune zlatice, koja je glavni izvor za proizvodnju mink ulja. Komercijalno, mink ulje je iznuđen u vrijeme klanja kune zlatice za njihov vrijedan krzna. Međutim, malih razmjera extraction također učinjeno iz živjeti kune zlatice. Jedinstveno svojstvo mink nafte se pripisuje visok postotak sadržajem nezasićenih masnih kiselina. Zapravo, više od 70 posto ukupnog masnih kiselina sadržaj je nezasićenih tipa. Razliku od drugih biljna ulja i životinjskih ulja koje postaju užežen tijekom vremenskom razdoblju, mink ulje ostaje u izvornom države za duži period.
Gdje kupiti ulje za kožu Mink?
Kada je riječ koristi mink ulja, kože liječenje i kondicioniranje ne može izbeći. Pročitajte oznake vrhunskog kvalitetne kože cipela kreme i naći ćete mink ulje kao jedan njegovih sastojaka. Omekšavanja učinak mink ulja visoko cijenjena za povećanje fleksibilnosti kože robe. Shoe kreme koje sadrže ulja za mink su kožne čizme učitava s vodonepropusnim komponente da se poveća život cipele. Možete kupiti najbolje ulje mink za kožnu iz cipela trgovinama i drugim trgovinama koje prodaju kože based products.
Kako koristiti Mink Ulje na Leather?
Većina kože proizvodnih tvrtke koristiti mink ulje kako bi njihovi proizvodi više podatnom. Da budem precizniji, vaš koža stavke već su tretirani s mink uljem tijekom proizvodnje. To je zato, tijekom koža liječenja procesa, mnogo od životinjskih ulja su izgubljeni. Dakle, vremenom, nakon konstanta korištenje kože robe, oni postati suha i često razviti pukotine na površini. Ponovljeni trljanje vlakana ubrzati pogoršanje proces vlakana. A ishod je siromah izgled kože, koju ne sviđa po svaku cijenu. Znati više o tome kako brinuti za kožu.
Korištenje mink ulje na kožna odjeća i robu podmazati tvrd vlakna i povećati trajnost. Opterećen s masne kiseline, ona repels vlage i voda, koje su zajedničke elementi za ubrzanje vlakno propadaju proces. Dakle, primarni korist koristeći mink ulja za kožne jakne ili cipele dopuniti izgubio ulja, što ih čini mekom i fleksibilna (u određenoj mjeri). Bilo ste koristeći mink ulje za kožni namještaj ili druge kožnu, savjete su isti. Te pravedan morati slijedite upute navedene u letku proizvoda.
Nema sumnje, prednosti mink ulja za kožu su pažnje. Ali, to ima određene nedostatke kao dobro. Kao na primjer: redovito korištenje mink nafte uzrokuje preko omekšavanje kože, posebno onih koji su krom liječi. Također nije neobično primijetiti obezbojenje kože nakon koristeći mink ulja opetovano. Ukratko, vaš glavni fokus je traženje za kvalitetne proizvode mink ulja, prikladna za Vaše kože robe.

No comments:

Post a Comment