Tuesday 6 December 2011

Modularni Početna Cijene

Modularni Početna planovi, a Chalet dizajna picturesque vanjštine, velike staklene područjima i dramatičan rooflines. To su savršeni za niz okoline kao što su riva lokacijama, šumovitim područjima i planine postavke. Postoje različite dom planovi poput Clifton, Ocean View Deercroft, Mount prozračni i Timberlake. U Splitu na razini domova postoji fleksibilnost četiri odvojenim dnevnim razinama i in-line ili tradicionalni rooflines. Plaža Haven, Glenn i smrče Haven Haven su različite kuće planova. Dva kata selekcije je velik broj različitih stilova i izgleda koji mogu biti tradicionalne ili suvremene, ili kolonijalni. Dva kata domova imaju sposobnost interijera i eksterijera tako da odgovaraju svakom okus i dodati garaže i breezeways. Različite Tlocrti Stariji, Bija, smreka, Magnolia, duda, Sycamore, Shearwood, Sjeverna Hampton, Hartford, Dutchess, Montgomery, Glen Manor, Laurelton, Rosedale and Lansdale. Ranch kuće planovi su različitih tipova kao što su Ashwood, kesten, sviba, kukuta, Locust, Redwood, smreke, lovora, Crestview and Fairview. Cape kuće tlocrte su različite vrste poput rta Carolina, Cape romain, Cape Charles, Cape Rose, Cape Cod, Roanoke, Fredericksburg i Cape View.
Modularni Početna cijena; Modularni domovi cijene od dvadeset do četrdeset posto manje nego web-izgrađen domove. Uštede troškova javljaju u rada i materijala. Cijene modularne kuće su između mobilnim kućicama, koje su najniže i web izgradili domove koji su najviše. Proizvođači modularne domova dati dobre kvalitete i niske cijene. Kupovna odjela osigurava za sve sirovine i elementi. Modularni domovi daju kredite na najniže stope i optimalne uvjete. Trošak modularne kuće mijenja po građevinske parcele i veličinu i stil kuće. Kao i veljače 2007, različite približne cijene za različite aspekte su kako slijedi: Site inženjering koja uključuje jame kopaju test, dizajn septička plan i dostaviti plan da država za odobrenje je oko 1000 $. Iskop za temelj, septička sustav, izgraditi kolni prilaz, razreda poremećen područja i širiti ilovača su 30.000 $ u prosjeku. Pa uključuje bušenje i do 400 ', instalirati pumpa i tlak spremnika i dovođenje vode u podrumske linija je gotovo 7500 dolara. Električne instalacije spajanje obuhvaća 200 amper panel i spajanje električnih sustava za usluge je $ 3000. Građevinska dozvola koja uključuje izdavanje građevinske dozvole iz grada troškove $ 500. Zaklada i podrum u kojem se navode oblici, ulijeva stopama i zidove i ulijeva podrum podova je u vrijednosti 10.000 $. Vodovodni ili Grijanje hookups je procijenjena na 12.000 dolara. To uključuje spajanje plina ili nafte ispalio kotao i spajanje svih vodovod i grijanje linije. 3000 dolara je trošak poslova gumba-up koji uključuje ugradnju unutarnjih vrata o braku zidovima, podrumu zgrade stepenice i touch-up drywall. Palube ili porches je 3000 dolara. Landscaping troškove $ 1000. Ugradnja šetnje, biljnih trava i grmlje su različitih predmeta.
Modularni Početna dizajni, postoje različite modularne kuće dizajna kao što su obiteljske kuće, apartmana, ureda i poslovnih zgrada. Postoji više od 8000 prilagođeni dizajniran domove i komercijalne strukture. Različiti dizajni su istaknuti u sljedeće serije: Izvršna, predsjedničkih, Atlantic, slobodu i odmor. Svaki od ovih se dalje dijele u pod-vrsta. Na primer, izvršni serija sastoji se od viktorijanski, dva Story, Gambrel, Cape Cod i Ranch. Predsjednički Serija ima dvije priče tipa. Pod-vrste:, Lincoln, Washington, Adams; Jefferson
Atlantic serije je sastavljen od dvije priče, Gambrel, Cape Cod, Split razini, Bi-razini i Ranch. Liberty serije dvije priče i uključuje različite kategorije poput:; Patrick Henry, John Hancock, II Ustava, Ben Franklin, Ustavu, neovisnosti, odmor niz pod-vrsta su:; Hampton, Rock Harbor, Oak Harbor, Adirondack, Blue Ridge; Pocono, veličina i svestranost proizvodnje kapaciteti omogućuje izgraditi visoko prilagođenih i gospodarske zgrade i modularne sustave izgradili domove. Trajno lov za novim materijalima, tehnologije i proizvodne tehnike prikazuje obvezu pružiti klijentima s obzirom na optimalne rezultate.

No comments:

Post a Comment