Saturday 10 December 2011

Olive Tree Care

Indijanci u priobalnim područjima istočnog Sredozemlja, maslinovo je vrsta u obitelji Oleaceae. Plod je poznat kao maslina i podjednako važno uz ulja izlučena iz nje u većini mediteranske prehrane. Ovo stablo drag raste samo u klimi, duge, vruće vegetacije, koji je glavni razmatranje masline skrbi.
Maslinovo drvo
Maslinovo stablo je zimzeleno stablo koje ne raste više od 50 u visinu i 30 noge u širenju. Lišće u obliku is pero, raspoređeni nasuprotno jedan drugomu, s sivo-zelena izgled zbog tanina prisutnosti. Stablo ne proliti lišće svake godine, uz novi rast javljaju istovremeno u proljeće svakih par godina. Maslinovo Cvjetovi su krem ​​boje i uglavnom vjetra stranooplodnog. Maslinovo Plod je zelena koštunice, a po dospijeću može pretvoriti crkanst-ljubičasta ili smeđa-ljubičasta, ovisno o sorti.
Olive Tree Care Uputa
Za maslina raste i voće, ona mora duga, topla vegetacije, drugo voće ne sazrijevaju. Kasni mrazevi No proljeće i ekstremne zimske zimice. To je najveći razlog uzgoja maslina i proizvodnje u Americi je koncentrirana u toplijim obalnom dolinama Kalifornije.
Ovo stablo je također dolazi u ne-plodonošenja sorti konkretno značilo za uređenje koristi. Stablo je atraktivan kvrgav grananja obrazaca, što mu daje neobičan izgled. Maslina i potrebu iscrpljujuće tla s pH 8,5, i sunčanom mjestu. Izbjegavajte sadnju ih u vjetar putu.
Presađivanja treba uraditi pažljivo, masline trebalo biti posađeno zajedno s korijenom loptu, vodeći računa da se osigura bez oštećenja svojim korijenima, pogotovo kada bi se čvrsto pritisnete dolje biljka. Stručnjaci preporučuju da poslije sadnje, u okolno tlo treba prekriti slamom da se minimizira gubitak vode iz tla. Mladi stabala su sklonije izumiru zbog nepravilne navodnjavanje, stoga vodu redovito tijekom prve 2-3 godine. Za više stabala, sustav kap po kap navodnjavanje preporučuje. Masline treba hraniti s dušikom bogatih gnojiva godišnje, daleko ispred cvjetnice vrijeme razvoja. Organski kompost podjednako koristan.
Rezidbe je bitno za kontrolu rasta biljaka i oblika, povećanje prinosa. Najviše stablo visina mogu biti kontrolirani na 20-25 nogu, za lakši pristup do prinosa. Rezidba vrši se razviti drvce duž središnje vođa stil i razviti snažnu strukturu. Post grane su izbrisani prije nego postavljanje cvijeće i voće za povećanje prinosa, a posljednji orezati je učinio nakon plodnih da biste dobili osloboditi starih slabe, bolesne grane.
Glavni štetnika problem pretrpio maslina uključuje plod masline letenje i medfly. Maslina čvor je još jedan problem koji se može kontrolirati rezidbe. Gljivične bolesti Verticillium je još jedan problem s maslinicima, a jedini lijek je da biste dobili osloboditi od opustošen grane. Masline se jede s kožom netaknut i koriste u nafte, previše pesticida su se izbjeći. Unutarnja maslina skrb uključuje izlažući ih dobro osvijetljena Ares, oplodnja i dobro mjerilo za navodnjavanje. Pročitajte više o vrtu.
Uz adekvatnu njegu maslina masline povećat će se lijepo i zdravo. Odaberite Vašu masline, zelena, a tek nakon što su postigli u punoj veličini. I uživati ​​u svoje žetve iz godine u godinu, a generacije, previše, kao maslina odavno živio.

No comments:

Post a Comment