Saturday 3 December 2011

Plaže vjenčanje frizura

Vjenčanja na plaži, kao i hladne vode dodiruje noge i srebro pijesak odlazi u nastavku, je sna. No, vratimo stvarne, vaš san može pretvoriti u noćnu moru kada vjetar odluči da se igraju s vaše kose. Dakle, da bi vaš slikovitom sna, morate odabrati odgovarajuću frizuru plaže vjenčanje. Morate imati na umu vremenskim uvjetima previše, dok odabirom vjenčanje frizuru. Let's vidjeti što su neke od najboljih plaže vjenčanje hairstyles.
Frizura za Beach Vjenčanja
Romantični i sanjive; Princeza izgledati za vjenčanje bajka je sjajan izgled i ide uz temu previše. Jednostavan kapa brišući s senzualan kovrčama jednostavno ne možete pogriješiti. Nosite dijamant ili cvjetni tijara s njom, kao što su spremni otići. Drugi sanjalački pogled, je opušteno vezan kolač, s kovrčama plutajući niz na ramenima. Nosite tropski cvijet iza lijevog uha. Plaže vjenčanje frizure s cvijećem naglašava žensku stranu u vrlo poetičan način.
Timeless i Classic; Classic frizure za vjenčanja nikada ne možete pogriješiti. Bez obzira teksturu kose i što je tema vašeg vjenčanja, ove frizure su naprosto bezvremenski. Možete probati hairstyles plaža za dugu kosu svadba ovaj izgled. Budući da imate dugu kosu, šanse za dobivanje njih zapetljanih zbog vjetra su viši. Predlažem ih ispraviti, na taj način oni navika vam dati puno problema. A punđa, koja će pokazati svoje potiljak je najbolji način dobivanja sofisticirani izgled za vaše vjenčanje iz snova. Pročitajte više na duge frizura.
Moderni i minimalistički, moderne frizure su malo nekonvencionalan. Na primjer kratke frizure s bangs, nije nešto što bih vidjeti u vjenčanje. Možete si kratko ošišam ili ih za ove duge sassy frizura, izbor je vaš. Čvrsto izvukao rep na stražnjoj strani, ili običan Bob je sve potrebno napraviti podebljano modni izričaj na Vaše vjenčanje. Nosite hairband satena, držati duge brave teče niz leđa i hodati niz prolaz s povjerenjem da bi dan sjećanju.
Zemljani i casual, jer divlje dijete izgleda, samo ne učiniti ništa s kosom. Ako imaju valovitom strukturom ne pokušati ih ukrotiti drugačije. Za zemljani osjećaju, nosi tijaru od maslinovog lišća i malih bijelih cvjetova. Lagano se bijeli til veo i nositi do impozantnog izgleda kao što započeti svoj novi život. Predlažem da se ovaj izgled baš kao što ste sanjali o tome, razviti svoje duge kose ili nosite ekstenzije.
Vjetrovit i plaže, a to je moja omiljena. Za opušteno vjetrovit izgled, pin up kosu, s PIN koji je izrađen od školjaka i riba zvijezda. Vi ne morati provesti sate i sate na utvrđivanju ovog frizuru. Sve što trebate učiniti je okačiti nekoliko nitima, a ostalo ostavite. Držite ga kao casual što je više moguće. Ovo će vam dati nevin izgled.
Dakle, to su bili neki od casual frizure plaže vjenčanje. Također možete ići za formalnu pogledati ako vjenčanje theme zahtjeve tako. Budući da imate plaže vjenčanje, nositi minimalno make up. Gol jednostavna izgled će izgledati lijepo protiv mir na okolicu. Srecno.

No comments:

Post a Comment