Monday 5 December 2011

Prirodni Lip Gloss Recipe

Sjajilo za usne je možda jedan od najomiljenijih kozmetike žene širom svijeta, za to mild sjajan sjaj i suptilne boje, da priopćavanje na usne da joj prirodne, a ipak vrlo privlačan pogled. Međutim, usna sjaja je također poznat pružiti vlaži korist suhu i ispucalu usana i stoga, postaje vrlo neophodan za mnoge žene, osobito tijekom zimskih dana. U principu, usana gloss dolazi u različitim oblicima, desno od jasne, prozirne sjajilo za glittered, hladan i metalik one. Nema sumnje, ovaj kozmetički is široko dostupan na tržištu u različitim oblicima, ali većina ih sadrži mnogo kemikalija, konzervansa i umjetnih boja i aroma. Dugoročna uporaba takve kemikalije ne može biti dobro za svoje zdravlje. Dakle, ukoliko želite izbjeći sve ove kemikalija i umjetnih boja i konzervansa, zašto onda ne napraviti prirodni sjajilo kod kuće. Ovdje su nekoliko jednostavnih prirodnih usana gloss receptima za vas.
Kako napraviti prirodne Lip Gloss
Osnovni sastojci gotovo svih komercijalnih usana gloss su iste, osim za nekoliko tvari koje mogu varirati dati drugačiji okus i boju usana gloss. Osnovni sastojci su usana gloss, pčelinji vosak, nafta mliječi, sintetičkih konzervansa, umjetnih boja, aroma, liskun, karmin, a neki poput ulja, mineralna ulja, vitamin E ulje i ulje jojobe. Od svih ovih sastojaka, možete isključiti one poput sintetičkih, umjetne boje, okusa, konzervansa, kao i tinjac and karmin, i zamijeniti ih s nekim prirodnim sastojcima da bi ste vlasnik domaće sjajilo za usne. Za to zahtijevaju dvostruko kotao ili mikrovalne i toplom vodom, kako bi se otopiti i miješati prirodnih usana gloss sastojke. Razgovarali smo o nastavku je nekoliko prirodnih usana gloss receptima, sa svim prirodnim sastojcima i sigurno.
Sjajilo receptima # 1; osnovnih sastojaka, Pčelinji vosak, kokosovo ulje, kakao maslac, ulje jojobe, proces
Pčelinji vosak se može naći u mnogim zdravstvenim trgovinama i svijeća za izradu ponude trgovinama. Oni se mogu naći u zlatnoj i bijeloj boji. Za izradu prirodne usana gloss, prije svega, morate naribati sitno voska sa sirom ribež. Sada stavite oko 2 žličice pčelinji vosak, 1 žlica svaki kokosovo ulje i kakao maslac u dvokrevetnoj kotao ili više tople vode, dok sve ove sastojke otopiti. Ostavite smjesu da se ohladi za vrijeme, a zatim ulijte nekoliko kapi (10 to15) jojobe i umiješajte ga ispravno. Također možete dodati nekoliko kapi Ulje s vitaminom E i meda, ako želite. Budite sigurni miješati sve sastojke temeljito. Sada ulijte smjesu u posudu i postavite poklopac, ali neka bude malo otvoren, tako da vlaga ne može pobjeći. Nakon što je Vaš tekući usana gloss učvršćuje potpunosti, pečat kontejner.
Sjajilo Recept # 2, osnovni sastojci, Pčelinji vosak, maslinovo ulje, Vitamin E ulje, med; Proces
This usana gloss recept bi bilo potrebno oko 1 žlicu pčelinjeg voska, 2 kašike maslinovog ulja, oko 1 čajnu žlicu meda i nekoliko kapi eteričnog ulja i vitamina E ulje. Prvo, rastopiti vosak pčele i maslinovo ulje u dvokrevetnoj kotao, a zatim ostavite da se ohladi za vrijeme, prije dodavanja vitamina E ulje, med i oko 10 do 15 kapi eteričnog ulja. Izmiješati sve sastojke ispravno. Eterično ulje je izborno sastojak ovog prirodnog usana gloss recept, koji se uglavnom dodaje dati sjajilo blagi okus. Sada ulijte smjesu u sjajilo kontejner i postaviti poklopca tako da vlage može pobjeći njega. Kada se smjesa ili sadržaj kontejnera učvršćuje, pečat spremnika.
Sjajilo Recept # 3, osnovni sastojci, Pčelinji vosak, kakao maslac, slatko bademovo ulje; procesa
Uzmi o 1 žlica pčelinji vosak, pola žlica kakao maslaca i oko 3 žličice slatko bademovo ulje i da ih rastopiti u dvokrevetnoj kotao i više toplom vodom. Ostavite da se ohladi smjesa za neko vrijeme, nakon što dodati o nekoliko kapi eteričnog ulja i vitamina E ulje i promiješati ispravno. Nakon toga ulijte smjesu u posudu i postavite poklopac način polovicu, tako da višak vlage ne može pobjeći. Nakon što je sadržaj spremnika ili hladi stvrdnjava, ne zaboravite ga zapečatiti. Saznajte više na:; Kako napraviti sjajilo za usne, sjajilo Recepti; Kako napraviti vlastiti Liquid Lip Gloss, Dakle, ovo su neke od jednostavnih prirodnih usana gloss recepte s kojima možete napraviti svoj vlastiti sjajilo za usne i poklon ih na svojim prijateljima i rođacima. Međutim, prilikom donošenja usana gloss, jedna važna stvar treba imati na umu da je, sastojaka ili smjesu treba zagrijati do oni tope u potpunosti. Ali smjesa ne treba dovesti do kuhati. Još jedna stvar je da se neka smjesa ohladi malo, prije dodavanja eteričnih ulja da ga, kao što su ovi imaju tendenciju da se ulja break apart, ako se doda vrlo vruće smjese. Stoga, morate biti malo oprezan i strpljiv, dok je pokušavao napraviti vlastiti prirodnih usana gloss. Ali, izrade vlastite usana gloss mogu biti puno zabave i osim, moći ćete koristiti usana gloss, čiji sastojci nisu samo prirodna i sigurna, ali također i vama poznat.

No comments:

Post a Comment