Wednesday 7 December 2011

Spavaonica Soba Pranks

Kad idete posjetiti Vašu ljudi tijekom vikenda ne ostavljajte spavaonica soba vrata otvorena kao i ti samo može vratiti da ga pronaći puno balona i novina! Ako ne želite saznati koji vaši prijatelji ugostio party u vašoj sobi dok ste su otišli, brinuti bivanja žrtva takvim podvale spavaonica sobi. Osim pritisaka test radova i zadataka, koji se u potpunosti odvoditi izvan života od vas na faksu, postoji jedna velika stvar za gledati prema naprijed na vikende i oni su ludi spavaonica sobi podvale. To nije zabavno postati potpuni knjiški moljac i sami pokopati u knjige kao bez obzira koliko to učinite, nećete postati Einstein! Dakle, umjesto da studija kao tvrdo kao možete ali stranke još je teže i uživati ​​u svakom trenutku svog života koledž. Više o obest ideje.
Best College spavaonica Soba Pranks
Spavaonica sobe podvale su sjajan način za razbijanje leda sa novim pridošlicama u studentski dom. Oni mogu pomoći da upoznaju naše kolege studenti i druženje s njima u slučaju da trebate ih svako doba. Podvale, iako ponekad znači, ne bi trebao biti uvredljiv ali uzeti u zdravom duhu. To je zabavno povući podvale jedni na druge, pod uvjetom da ne povrijediti nečije osjećaje. Obzirom na nastavku su neke bezopasne kao spavaonica soba podvale koje se mogu velik ledolomac aktivnosti, kao i zabavno povući na. Više o vrlo smiješan podvale.
Podvala 1; Kada postoje dvije sobe preko jedni druge, vezati konop na vrata knobs svakog od njih i ostavljaju vrlo malo prostora u vrata pukotine. Brzo kucam na oba svoja vrata i žrtve povući međusobno vrata i imaju veliku igru ​​potezanju konopa, dok vas zabaviti. Više o bezopasan podvale.
Podvala 2; Za ovaj trik, koristiti neke privremeni ljepilo staviti sliku majmuna i drugih sliku na svoj prijatelja vozačku dozvolu, ili školu ID. Bez njegovog znanja, zamolite ga da pivo pokrenuti ili jednostavno ga poslati u knjižnicu da provjeri neke knjige, a zatim uživati ​​u prizorima koji slijede. Provjerite jeste li uklonili smiješne slike jer to može biti vrlo rizično podvala.
Podvala 3; Ako zaista želite pokvariti nečiji dobar noćni san, kupnju desetak zrikavaca iz lokalne trgovine za kućne ljubimce, te ih otpustite u cijelom spavaonica sobi. Budući da se vrlo bučno, Vaše podvala žrtava sigurno će probuditi s vrećice oko očiju sljedećeg jutra.
Podvala 4, dok jednog svog kolege studenti su se za vikend, ispuniti svoju sobu s vodom i ostavite prozore otvorene do oni dobiti natrag. Na svoje horor, oni će ili nositi toplu odjeću sljedeći dan ili ne spavati uopće težak to odgonetati koliko vode je dobio tamo.
Podvala 5; Stick Bill deset sa super ljepilom dolar za Vašu kupaonicu poda i stavili nešto zločest na vrhu zakona. Watch the victims carefully see to how over willing they are to get the money.
Podvala 6, pričekati Vaša žrtva je out za vikend ili duge pauze. Break u sobu i završiti svih njegovih stvari with ambalažni papir. Možete omotati, svoj stol, stolac, krevet, ormar, jastuci, knjige pa čak i držati papir na podu mu smetati u većini. Uvjeren sam da, čak i ako on neće biti nasmijana o tome, ti dečki će imati prilično dobar vrijeme. Više o podvale povući na prijateljima.
7 podvala; Drugi smiješno spavaonica soba podvale mogao biti, prebacuje svim žrtvama stvari uključujući i svoju namještaja u zajedničkom kupaonicom, bez njegova znanja. Možete imati jedan kutak u kupaonici je napravio u sobi s krevetom, TV, torbi i praktički sve što posjeduje da vidi izgubljen pogled na njegovo lice. Siguran sam da će se skandalizirati pronaći sobu promijeniti bez njegova znanja. Pročitajte o dobroj podvale igrati.
Obest 8; biti malo popustljiviji na vaše kolege Uspavan prijateljima, možete dobiti tvoj borova šišarka prikupljanje i širenje po cijelom žrtve sobi, na podu, krevet i stol. On će imati vrlo teške ih vrijeme čišćenja. Govoreći o punjenje cijeli boravak sa stvari, neke više ideje mogu biti kokice, za jednokratnu upotrebu čaše, novine, listovi, nakon IDS, kobasica i apsolutno sve da se osjećate kao damping u prostoriji koja tvoji siromasi prijateljica će imati teške vrijeme čišćenja.
Jesu li one some zaista uzbudljivo podvale spavaonica soba koje možete skinuti na svakom od vaših domu prijateljima. No, budite sigurni da ne povrijediti nečije osjećaje i zadržati zdrav i zabavno iskustvo. Zato uzmite one odjeću jedan od vaših spavaonica prijateljima i ih zamrznuti dok nađe nešto nedostaje.

No comments:

Post a Comment