Monday 5 December 2011

Suđe Neće Ocijedite

Suđe neće odljevno peckav problem, jednostavno zato svaki put otvorite perilicu, vi otkrijete da veliku količinu vode je lijevo iza na njegova dna. Mnogi od morate imati suočeni ovu situaciju gdje perilicu ne odvoditi izvan vodu ispravno. Vi osjećate bespomoćni kao što nema pojma zašto je ovo stvar se događa. Vi često odgoditi takav popravak rad kuhinjski naprava na vlastite u strahu da situacija svibanj pogoršati daljnje. Međutim, zapravo, to nije toliko glavna tema većini slučajeva.
Zašto stroj za pranje posuđa ne će izlučivalo?
U ovom odjeljku nastojimo odgonetati sve moguće uzroci iza problem. Također smo vam pružiti s nekim rješenje to škripac svaku jedan od onih problema:
Reason # 1: Najčešći razlog iza nepravilnog odvodnjavanja perilica clogging domaćinstva izlučivalo pod sudopera. Obratite pažnju na perilicu pažljivo dok je iscrpljujuće. Ako ustanovite da su voda mjehurića dolaze gore u sudoper, onda je vjerojatno da problem leži s odvod cijevi i ne stroj. Otkvačite odvodna cijev iz sudopera i jasno sve ostatke koji uzrokuju začepljenje i ponovno priložiti. Također provjerite cijev koja povezuje perilicu i sudopera i uklonite ako ima bilo smeće lijevo. Znati više na odčepiti kuhinjski sudoper.
Razlog # 2: Ako vrata zasun od perilica suđa nije radi ispravno, onda vrata ne mogu zatvoriti a perilica sudja ne ide na ispustite vodu potpunosti. Check out ako zasun ima rasklimaju ili izišli usklađenosti. U takvim slučajevima, zatezanje vijaka na zasun će pomoći u utvrđivanju problema.
Razlog # 3: Akumulacija hrane čestica u perilicu košaru može spriječiti vodu iz teče iz izlučivalo. U tom slučaju, morate rastavljati perilicu koš i čiste sve njegove dijelove temeljito dobili osloboditi od gunk materije. Zatim ponovno sastavite koš i naći ćete izlučivalo je uklonjena. Možete napraviti ovaj posao popravak na svoj ako imate neko znanje o stroju za pranje posuđa dijelova. Uzmi pomoć korisnički priručnik osigurava proizvođač saznati pravu tehniku ​​za otvaranje košarice na specifičan model koji imate.
Razlog # 4: nova smeća uređaj može biti odgovorna za ovu vrstu nevolje. To će se dogoditi ako ste nedavno instalirali smeća i nisu uklonjene knock out kabel iz njega, onda perilicu sudja ne će odvoditi vodu. Nakon što izvadite utikač, a to će osigurati da je voda iz perilice odlazi izravno u raspolaganju za odvodnjavanje. Začepljen odlaganje smeća također mogu izazvati ove vrste problema. Trčanje smeća s puno tople vode može jasno takvih prepreka.
Ostali Razlozi: U slučaju svim navedene tehnike uspjeti pokazati željene rezultate, onda defekt mogao biti nešto ozbiljnije i odnosi se neke druge dijelova perilice. Problemi odnose na odvod ventil, timer, pojas, pumpa ili motorni i svibanj zahtijevaju zamjena s novim jedan. Dio biti zamijenjen mora biti izabran vrlo pažljivo i treba ga pravo za specifične model koji imate. Bolje je ako ne pokušati popraviti takve stvari na svoju ruku i konzultirati popravak profesionalne koji imaju sposobnosti da obrađuju ovi problemi učinkovitije. Vi svibanj čak zemljište gore u nevolje s jamstvo od aparata ako instalirati bilo krivi dio u vašem modelu. Znati više o perilicu ne pražnjenje.
Sada ste svjesni faktora za koje perilica suđa neće izlučivalo. Nakon rješavanje problema, pokrenuti neke vruće vode mislio smeća to jasan bilo ostatak nečistoću i masnoću iz cijevi. Tada se početi prikazivati ​​za pranje posuđa. Možete spriječiti takvih problema u budućnosti trčanje neke octa kroz perilicu jednom ili dvaput mjesečno. Ako živite u području gdje ćete dobiti tvrdu vodu, zatim očistite odvod sudopera s drenažu čistiju držati ga slobodan od mineralnih depozita.

No comments:

Post a Comment