Tuesday 6 December 2011

Svrab u prahu: Kako napraviti Svrbež u prahu

Ove godine nas četvero odlučili bismo kloniti bilo praktične viceva, i tako nismo. Ili smo mislili smo učinili, dok Adenskom odlučio dobiti na nas anyway. On planiran ovaj razraditi trik koji uključeni howls noći duhova, bijele plahte i cijeli puno Hammingov. Ali on nas dobio svejedno. Tako smo mislili, u redu, 1. travnja je završena i mi smo učinili. Ali smo bili krivu. Ovaj put to bio Nathan tko odlučio da 1 travnja ili ne, on bi vratiti na Adenskom i dok je bio na to, na nas kao dobro. I tako 4 travnja vidio nas uzimajući prevaren drugi put nad. Svi bi otišao leđa to normalan imao Adenskom i Nathan ne čuva sarkastičan nas dvoje za čitav tjedan nakon. Dakle, mi smo, naravno, uzimajući natrag na njima. Yeah, oni su blizanci i njihov đavolskih umove rad podjednako ali smo njihova jare sestre i ono oni ne shvaćaju je da su tim genima udruženu u nas kao dobro. Tako Robin i ja su idući sjesti i kuhati gore neka srednja svrab prah. Onda ga koristiti ne samo jednom, ali tijekom nekoliko dana u spurts incidenata tako da oni nikada sumnjaju nas's ... i još važnije, oni ne shvaćaju je to svrab prah. A ako imamo naš način, posjet liječniku strahujući poremećaja kože neće biti nemoguće. Pročitajte više travnja budale obest.
Naravno. Tako dok Robin i Raven su zauzet plotanje slatko osvete s njihovim domaćim svrab prah obest, želio bih vjeruju da postoje mnogi drugi vani koji ne smeta istražujući potentan efekti spomenutih svrab prah kao dio bezopasne podvale. Jesam li u pravu? Divno! Pogledajte stvar s svrab prah je da je bezopasan. Kao iu, yeah, postoji svrbež dio (koji može biti prilično okrutno) ali to ne dovesti do bilo opasne učinke. A ako je vaš cilj je samo panika, onda uvijek možete reći svoje žrtve i da mu / joj istuširati.
No prije svega ovo događa i imate priliku doći čist, postoji potreba biti posjed napravio tog svrab praha govorimo o toliko ovdje. Dakle, ako 'Kako napraviti svrab prah' je tvoj upit, nema potrebe brinuti. Za dane u nastavku su neke znači svrbež puder postupke koji će vam pomoći out. Uzmi bilješke:
Svrab u prahu Recepti
Postoji mnogo, vjerujte mi. Neki prirodne, neke sintetske. Sintetičko prah svrab, možete kupiti s tržišta i prah domaće svrab da možete napraviti kod kuće. Evo kako:
Kiss od Rose
Uvijanje riječi Seal poznatu pjesma nepopravljiv, pustiti mene nastaviti s ovom metodom. Usput, ako mislite sam loše - dobiti ovu. Ovaj recept svrbež puder također zove "Romeo i Julija '(Ne pitaj me, nisam to ime.)
Stvari koje će vam trebati, Rose, Nož, čačkalica, Bowl, Voda, Rukavice, pripremiti, uzmi sušene ruže ili suho stavljajući ga u tamnom kutu za dan ili dva. , Nakon što je ruža je sušen, tražiti zelene boje voća kao tvar koja raste u sredini. ; Uklonite ovo i zatim koristeći nožem ga izrezati u dvije polovice. ; Ćete naći pamuk poput textured stvar u plodu. , A sada nositi rukavice i odnesite ga van ili koristiti čačkalica da biste ga uklonili i stavite ga u šalicu. ; Sada čir neke vode i pustiti ga pare gore. ; Slijedeća mjesto šalicu s pamuk kao tvar pored kipuće vode čašu i pustiti paru dobiti apsorbirana. ; To će učiniti fluffier pamuk. , Pazite da voda ne dobiva blizu ili dodiruje voće ili će izgubiti svoju šuga. , Pa također ne stavite ga u mikro val. , Nakon što je postala fluffy, stavite ga na suncu za neko vrijeme dok se suši. ; Crush tvar u prah i to je spreman za uporabu. ; Prah prodire kroz odjeću kao dobro. Ali budite oprezni da ne dobiti blizu oči i usne.
The Maple Story
Drugi recept samo za vas. Uživajte! (Što je dečki !)...
Stvari koje će vam trebati, Maple Seeds, omotnica ili vreća koja može biti zapečaćena, Bijeli papir-esque stvari. , Žilet, pripremiti, mjesto bijeli papir na ravnu površinu. ; Sada držite dva javorovog sjemenke u obje ruke i ih trljati jedni protiv drugih. ; Primijetit ćete da mali Silvers kose pada na papir. ; Učinite ovo s 15-20 sjemena do dobiti pristojan iznos srebra kose (oko 1 TSP); Sada suhi ovaj prah da bi ga više jak. ; Store u torbi ili omotnicu i ručka s čuvanim oprezom. , Alternativno, možete se također može koristiti žilet to panika off srebro kose. ; Ostali Jednostavan Recepti
Hair pramenove
Uzmi neke pramenove kose i izrezati zatim u teeny-malecak komada. To pravo postoji jedan od najatraktivnijih itchy proizvoda. Nemojte me vjerujete? Pokušajte stavljajući neke nad nekim leđa i vidjeti šuga koja slijedi.
Četkica čekinje
Uzmi četkicu i rasjeći njegove bristles. Ponovno u stvarno stvarno male komadiće. Čekinje su oštri i šiljiti i dječak učiniti oni šuga!
Pročitajte više na:; obest Ideje; Good Pranks igrati; Raven i Robin napravio siguran njihove braća nikada messed s njima ikada opet. Nažalost, Aden i Nathan naučili ga tvrdi način. Riječ 'Svrab prah' će otuda naprijed sastavljati prilično loše sjećanja za njih. Tako ... što reći? Spreman za širiti šuga oko, vi đavo, vi? Ja stvarno ne znati ako govoreći 'Sve najbolje' ide u ovoj situaciji .. ali za stare puta radi - Sve najbolje! Neka svrab početi!

1 comment:

  1. Pozdrav! Ako se želite informirati o bolesti koja je trenutno aktualna, svrbež, te kako ju najbolje izliječiti pročitajte ovaj članak, meni je pomogao. - neugodan svrbež

    ReplyDelete