Thursday 8 December 2011

Tea Party Etiquette

Čaj stranke jedan od najstarijih oblika stranke. To je tradicija stotina godina i još i oblik etiketa čajanka nije promijenio puno! Iako čajanka znači društveno okupljanje žena za čaj u poslijepodnevnim satima, ona ima formalnu izglede. Party etiketa su nužni za bilo koju vrstu strane, ali čajanka je jedna takva stranka u kojoj ljudi se očekuje da ih slijede. Sljedeće su čajanka etiketa za goste, kao i njihovi domaćini. Pročitajte više na večeri etiketa.
Pravilno Tea Party Etiquette
Pozivnice, dobro pozivnice su prvi korak prema uspješnom stranke. Sada ono što su dobri pozivnice. Consider Općenito, lijepo uređeni, tematski povezane i pozivnice koje pružaju informacije o mjesto i vrijeme jasno, kao dobar pozivnice. Međutim, to nije jedini kriterij za dobar pozivu. Osim navedenih informacija, poziv stranka čaj također treba pustiti gosti znaju, ako postoji poseban zahtjev, kao da u određenom dress code. Mnogo puta žena su zbunjeni o tome što bi trebalo nositi na čaj stranaka, pa umjesto da ih što učiniti oblačenje (to je njihov osobni izbor), možete reći im ono što ne nositi, kao niti traperice i T-shirt, itd. Ako su hosting čajanka u vrtu, trebate reći gostima nositi šešire. A ako ste hosting Victorian čajanka, morate neka gosti znaju da su trebali donijeti svoje šalice zajedno, kao što su to učinili u viktorijansko doba. Pročitajte više na viktorijanske ideje čajanka.
Tablica postavke, ne morate tisuća dolara ili eura za uređenje good čajanka. Stvari koje se moraju na stol čajanka su, stolnjak, salvete posteljina, šalice i tanjurići, žlice čaja, štipaljke za šećer, posuda za šećer, čaj i limun cjedila jelo. Druge stvari će ovisiti o tome što se služe, kao na primjer, ako ste servirati scones, morat ćete noževi uz male zdjele propade, džemova, mliječne gruševine i vrhnje. For sendviča, morat ćete kliješta i džem ili maslaca, ovisno o sendviča. Ako imate kolača, dodajte vilice na stol. Prilikom postavljanja stola, staviti salvete ili na tanjur ili čaj pored nje. Pročitajte više na čajanka ideje.
Tablica manire, imati savršeno stranci, to je u nadležnosti pozvanima previše, da slijedite etiketa čajanka. Prva i svega što možete učiniti je kupiti jedan mali poklon za domaćica pokazati ljubaznost. Kad dođete mjesto, sjediti i čekati za goste doći. Kada su svi gosti sjede, domaćica će također sjediti i širiti salveta u krilu, gosti se očekuje da učine isto. To je također jedan od etiketa čajanka za djecu. Pročitajte više na čajanka pozivnice.
Pravilno etiketa šalicu čaja, iako možda zvuči čudno, tu je i pravilan etiketa piti čaj. Napravite čaj u skladu Vašem izboru, a zatim podignite čašu lagano iz tanjurić, ako je čaj buffet tipa stranke, podignite čašu uz tanjurić. Ne proširiti svoj mali prst van, smatra se da je primitivan. Palca trebao biti na vrhu ručke. Nemojte puhati čaj ukoliko je vruće, stavite ga na stol da se ohladi. Čaj mora biti pijucka, a ne slurped ili oboren. Ako trebate promiješajte čaja, promiješati bez Najam žlicu dodir strane kupa. Kada je učinjeno, izvadite žlicu i stavio ga na tanjur i tek onda uzeti gutljaj. Nemojte gutljaj iz žlicu ikad! Ovo je najvažnija čajanka etiketa djevojke, posebno djevojčice koje vole čaj stranaka!
Scones dok jede ili sendvič, prvi uzeti potrebne sastojke kao što su skuta i pekmez na vašem tanjuru. Uzmite ove sastojke samo uz posluživanje žlicom.Izvadite sve sastojke u isto vrijeme i onda držati služi žlice u istoj zdjele odakle ih je uzeo. Koristite svoj nož širiti maslac jam itd. na kruh ili scones. Nemojte koristiti služi žlica za zadatak. Uzmi malo grize i ne razgovaraju s hranom u ustima. Progutati zalogaj, a tek onda pijuckajte čaj. Iako je ovaj etiketa ne slijedi puno sada, to obično očekuje da gosti ne krmak na hranu na čajanka. Imaju jednu posluživanje i uzeti drugi jedino ako domaćin inzistira puno. Naravno, ovo ovisi o tome kako formalne vaše odnosa. Ako imate da biste dobili gore u sredini, stavite salvetu na stolicu, a ne tablice. Kad ste gotovi s čaja, stavite šalicu leđa i čekati. Kad stranka mora biti okončan, domaćica will puta joj salveta na pola ili četvrtine i stavite ga na stol, to je signal za završetak partije. Gosti također imati mjesto za svoje ulošci na isti način na stol. Pročitajte više na čajanka receptima.
To je sve o čajanka bonton. Iako su opće etiketa, nije obavezno da ih slijede i neke goste mogu naći neugodno. Stoga, biti dobar domaćin i biti dobar prema svima koji prate ili ne slijedite ove etiketa!

No comments:

Post a Comment