Monday 16 April 2012

40. rođendan Pozivnice

Neki od velikih opravdanja u susret prijatelja i obitelji su posebne prigode kao što su rođendani, obljetnice, vjenčanja, baby tuševi, i tako dalje. Dakle, kada je prijatelj ili član obitelji je 40. rođendan je samo oko kutu, želite da biste bili sigurni da je on / ona primiti stranku oni zaslužuju. Dakle, neka je ne otpada više vremena i dobiti pravo down to business. Bacite pogled na neke duhovita i uzbudljiva 40. rođendana pozivnice za muškarce (koji se lako može mijenjati za žene kao i).
40. rođendan Pozivnice Izreke
Zašto samo plan dosadna stranka kada to možete živnuti uz zabavu, smijeh, te u društvu prijatelja i obitelji. A kada su iz razgovora i ne mogu se sjetiti više, možda te će doći na svoje spašavanja.
The Upravo sam se probudio lice svog 30's je cijeli dan lice svog 40's. ~ Libby Reid
Biti mudar brzinom, budala na četrdeset je doista budala. ~ Edward Young
Za mene, starost je uvijek petnaest godina stariji od mene. ~ Bernard M. Baruch
Mi ne razumijemo život bilo bolji u četrdeset nego na dvadeset, ali mi to znamo i to priznati. ~ Jules Renard
Diplomat je čovjek koji se uvijek sjeća žene rođendan, ali nikad remembers njezinu dob. ~ Robert Frost
Prvih četrdeset godina života daje nam tekst, u sljedećih trideset opskrba komentar na to. ~ Schopenhauer
Uspjeh je kao dostizanje važan rođendan i nalaz da ste točno isto. ~ Audrey Hepburn
Kada dođete do četrdeset, ne možete ništa učiniti svaki dan. ~ Henry Hank Aaron
Za više informacija o 40. rođendan pozivnica, idite na:; rođendan Quotes, Vicevi 40. rođendan, 40. rođendan Pozivnice tekst
Ako želite provesti neko vrijeme i poslati personalizirane, rukopisni 40. rođendan pozivnica, zatim tu su neke korisne savjete. Bacite pogled na sljedećim 40. rođendana pozivnice tekst za inspiraciju.
40. rođendan Pozivnice tekst # 1; Sretan rođendan (ime)! ; On je okreće 40 u zadnja; Nadam se da može biti ovdje kao dio ekipe, da želimo mu sve najbolje za njegov sljedeći pedeset godina; ćemo imati večeru i glazbu, i naravno, nekoliko piva!; Ne predstavlja molim ... ali ako morate, samo bocu vina koji se može skupiti neke prašine, (ime), vinski podrum je prazan, a ne puni kao što želite, osim njegove zbirke, svakako bi ga psyched.
40. rođendan Pozivnice tekst # 2; Jedan Tequila, dvije tequile, tri tequile, četiri ... , To je vrijeme za (naziv) hit podu., A njegova će se 40. najviše govorio o danu, osobito kada on / ona vidi ono što dolazi svoj put.; To sve ide nizbrdo iz ovdje na van,, rasprave, oči, kosa ispadati., Tako da prije nego što mu / joj pamćenje početi kiselo; Donesite omiljenih jela možemo svi proždirati!
40. rođendan Pozivnice tekst # 3; ćemo zanemariti broj svijeća na torti, jesti, uživati ​​i samo slaviti!; Ćemo nade (ime) želi za ono što on / ona želi, što je još gore što se može dogoditi?; Osim kolač uhvatiti na vatru!, Kuhar Ron je spreman za roštilj,, a pića su spremni da se hladi,, Sve što trebate je, da biste dobili ovaj party je započeo!
40. rođendan Pozivnice tekst # 4; iznenađenje! Iznenađenje!; To će biti Birthday Party, (ime) nikada neće zaboraviti!; Pozvani ste da (ime); 40. Birthday Bash!; Mitski stranka planira, a vi ste pozvani pokazati,, ali nemojte reći rođendan Boy / Girl, a on uzrok / ona ne zna!
40. rođendan Pozivnice tekst # 5; Proslavite sretna vremena, podići čašu s oraspoložiti; Dođi slaviti s (ime), u čast njegove 40. godine!, Let's uzdrmati!, Ili možda vam je draže, Let's promiješati gore?
Pročitajte više na:; rođendan Pozivnice, Rođendan pjesama; Provjerite rođendan Pozivnice, 40. rođendan Pozivnice uzorka
Najdraži Ime,
Preko brda i branje gore brzina ...; Veliko slavlje je upravo ono što trebamo., (Ime) se okreće 40!, Molimo Vas da nam se pridružite u proslavi, (datum) i (Vrijeme), (mjesto), svoj dolazak na Sue i Fran (Telefon #)
(Ili dodajte bilo koji od gore navedenih wordings i / ili izreka)
To su samo neke od 40. rođendan pozivnica ideje. Nabavite kreativni kao moguće i čine ovaj afera sjećanju jedan.

No comments:

Post a Comment