Sunday 1 April 2012

Custom T-Shirts - T-Shirt Tiskanje

T-majice, među svim priborom, zauzimaju posebno mjesto u ormarima mnogih. To su udoban, stilski, i funky i možete nositi vaš stav i vijoriti na svijetu. T-majice ponuda takmaca udobnost i osjećaj ugode faktor. Raznovrsnost nudi također ga čini popularnim modni kupiti!
Custom T-majice su vrlo popularne među djecom, pa čak i mlade i odrasle. To je zato što dodaje osobni dodir na trendy Tees. Danas, ove prilagođene majice su dostupni u različitim atraktivnim i funky dizajne koji su u raznim bojama kako bi se zadovoljile sve mijenja modni ukus ljudi diljem svijeta. T-shirt tisak je vidio raznoliku promjena od dizajna dostupan ranije za grafiku i poruke koje se ispisuju danas.
Custom Tshirts su u osnovi oni koji su dizajnirani uz pomoć neke vrste specijalni efekt i osobne poruke koje bi odgovarati jedan temeljni osobnost. Custom T-majice su također korišteni za ispis one stavove o bilo kojem predmetu. Najbolji igrani o Custom T-majice trošak djelotvoran faktor. Predsjednici objekt custom majica je stvaranje identiteta nositelja. To je trend koji grdno je uhvaćen na i to je sada obavezno za gotovo svakoga da izrazi stav one kroz odjeću nosi jednom. Tu su teme majice koje se koriste za označavanje ili dati poruku na određenu momčad, priliku ili se u korporativnom svijetu. Porast potražnje za custom-made odjeće je također glavni razlog za sve veću popularnost t-shirt tisak.
Cijeli proces t-shirt tisak uključuje više koraka pomoću sitotisak. Prvi korak će biti da otisak dizajn na odabranim T-shirt. Zaslon tada se nalazi na tkanina i boja je prisiljena kroz ekran, na tkaninu. Postoje različite metode se mogu koristiti za stvaranje zaslon koji se koristi u procesu tiska.
Za prilagođene T-majice jedna Također treba imati na umu da je ispisati odabrane za t-shirt uvijek treba biti oku i razumljivo samo po sebi. Dizajn se koristi u tisku možda umjetničke ili duhovit, što je uvelike će ovisiti o razlog za projektiranje. T-shirt tisak je brzo postaje popularan hobi i unosan struke za mnoge. To je uglavnom iz razloga jer omogućuje osobi da budu kreativni, a ovdje T-shirt se koristi kao izraz za platno.
Druga popularna metoda je ispis s lisnato tinta, koja je vrsta posebne efekt koji se uglavnom radi na t-majice, pa čak i veste. Lisnato tinta je zanimljiv element u prilagođenim Tshirts. Ova tinta podiže ili dimova se jednom tinta je presušila nakon procesa tiskanja. This lisnato tinta dodaje trodimenzionalni izgled za T-shirt. Ova tehnika je vrlo popularan kad je u pitanju običaj majice.
Još jedan efekt će biti dodajući shimmers za prilagođene majice. Glitter se može koristiti za označavanje teksta ili grafike na običaj T-shirt. Postoje razni umjetnici koji planiraju koristiti blista kako bi unaprijedili svoje dizajne na najbolji mogući način. Shimmers se zna da kombiniraju najbolje atribute metallics and blista. Dostupan u različitim bojama, te dodati dodatni živost na T-shirt. Tinte koje se koriste za shimmer efekt su neprozirni. Oni također imaju visoku elastičnost i lako se opere. ; Custom T-majice također su napravljeni s metodom kravatu i boje i batik. To će zahtijevati dobar boje tkanina i rezultati mogu razlikovati od originalnog dizajna koji je planirano. Ne zaboravite da biste koristili ovaj proces te će zahtijevati pravilno planiranje dizajna i boja koje će biti uključene za bolju čitljivost.
Custom T-majice su također jedan od najučinkovitijih načina oglašavanja i vrlo su popularni među korporativne grupe kao dobro. Da biste odabrali pravi T-shirt za tisak nije zapravo težak zadatak. Provjerite ste odabrali ispravnu boju koja bi trebala dobro pomiješati s logotipom tvrtke. Uzmite u obzir stil custom t-shirt. Moglo bi biti kratak, s dugim rukavima ili opremljena. Kako ste namjeravali svoj jedinstveni Tshirts vrlo su važni kada je u pitanju planiranje dizajn i ravnotežu slike.
Većina dizajnera također radije koriste vlastite vještine i uz pomoć boja tkanine. Stoga se može dizajn majica koje se mogu sport funky slovnim ili razraditi grafike. Ovo je jednostavan i jeftin način da nose svoju poruku.
Osim prikazivanja osobnosti, prilagođenih Tshirts su također učinkovit oblik oglašavanja. Tako bi se osiguralo da pažljivo odabrati pravu poruku ili logo koji će najbolje prikazati svoju individualnost i napraviti snažnu izjavu.

1 comment: