Thursday 12 April 2012

Ovratnikom kost Piercing

Body art, u smislu tetoviranje i piercing, je preuzeo novi oblik u posljednjih nekoliko desetljeća. Za mlađe generacije ljudi, uho i nos piercing piercings su postali mainstream. A u potrazi za novije tipove pirsing, došle piercing u jeziku, usne, obrve, bradavice i trbuh gumb (ili pupak). Jedan takav novi svjež izgled trend ovratnikom kost piercing ili preciznije, ključne kosti piercing. Biti degradirani kao većina težak i bolan kakav površine piercing, treba uzeti ovratnik kost piercing vrlo ozbiljno i trebala bi istraživanja na njega, prije nego što zapravo ide za piercing.
Ovratnikom kost Piercing: Pregled
Ovratnikom kost piercing je u osnovi rijetka i teško tip pirsing, što znači umetanje igle u kožu području koje nije ni konkavna ni konveksan. Dakle, ovaj postupak uključuje prolaziš uz režnja kože, nego u potpunosti prolazi kroz tijelo dio od jednoga kraja do drugog (kao u uho). To bi trebao biti učinjeno od strane kvalificirane šilo, koji je in-dubina znanje o anatomskim dijelovima. Ovo su neke važne aspekte ovratnikom kost piercing da ste svibanj preferirati znajući o ovom ekstremnim body piercing:
Ovratnikom kost Piercing Priprema; Prije nego što doista piercing, škrinja područje je sterilizirana i piercing mjestu određuje se na prvom mjestu. The šilo tada označava točno piercing bodova na obje strane kosti, po mogućnosti u centru ključne kosti. Po procjeni ovratnikom kost veličine otprilike, pogodan površine bar ili mrena ispravne dužine (oko 3 inča) je odabrana. Nakon što su ovi pripremni koraci učinjeno, šilo nastavlja s postupkom piercing.
Ovratnikom kost Piercing postupku; Kao što naziv označava, igla je ušivenim u jednoj strani ovratnikom kost, prolazi ispod nje, a zatim dolazi u drugu stranu. Dakle, izlaz točke ovratnikom kost piercing nalaze se na obje strane ključne kosti. Nakit je priključen na iglu i kao potonji je gurnula lagano, bar zamjenjuje iglu. Isto tako, druge ključne kosti je probijen. Može se imati na umu da ključne kosti piercing nakit treba biti strogo bio-kompatibilan tipa. Znati više o učincima body piercing.
Ovratnikom kost Piercing Care; ovratnikom kost piercing bol može biti vrlo teške. Uostalom, to je najdublji površine piercing izvodi u sadašnjosti. Nakon zahvata je više, jedan strogo treba pridržavati nakon brigu savjete ovratnikom kost piercing. Ne dirajte nakit za prvih nekoliko dana nakon piercing ili kao što je propisano šilo. Uvijek držati probodeni područje čisto brisanjem sa slanom vodom. To će također ubrzati cijeljenje vrijeme ovratnikom kost piercinga. Obično, to traje oko 6 tjedna ili više da ozdravi u potpunosti. Možete pročitati više o rizicima od body piercing.
Ovratnikom kost Piercing komplikacija, još jedan čimbenik treba uzeti u obzir je komplikacija povezanih s ovratnikom kost piercing. Kao što se očekivalo, odbacivanje nakita po tijelu je najčešći rizik uz ključne kosti piercing. Nakit je kao strano tijelo da tijelo pokušava protjerati pritiskom na površinu. Ostale komplikacije uključuju infekcije i ožiljci. Nepotrebno je reći, probodeni mjesta ne bi trebalo biti razdražen po svaku cijenu, bilo hair nitima ili odjeće. Inače, to može dovesti do bubrenja i povećanja bol. Znati više o body piercing infekcije.
Ovratnikom kost Piercing troškova, dolazi na ovratnikom kost piercing trošak, to je skupo (oko USD 100 - 150) u odnosu na druge oblike pirsing. Stvarni trošak može varirati ovisno o studiju sadržaja, šilo optužbe i lokaciju. Unatoč troškova, bol i rizike koji su uključeni u ovratnikom kost piercing, sve više i više mladih otići za ovratnikom kost piercing na vijoriti da je 'cool' izgled.
S ovim ovratnikom kost piercing informacije, nadam se da ćete imati izbrisani sve svoje sumnje vezane za ovu rijetku vrstu površine piercing. Budući da je ovo ključna kost piercing postupak je prilično rizično, razgovarati s iskusnim piercers i uzeti vremena da odlučite da li stvarno želite da biste dobili Internet ispunjavanja ili ne.

No comments:

Post a Comment