Friday 13 April 2012

Creative Prijedlog Ideje

'Ona je jedan.' Realizacija je udario Blake rano u ponedjeljak ujutro za doručkom. On je pao beznadno zaljubljen u Chloe. Casual dana, 6 mjeseci unatrag je ispostavilo da se samo-tako-savršeno! Pa dobro u činjenici da je to malo teško za cinik in Blake za probaviti. Ali cinik je ušutkao dugo vremena natrag, i sad nakon 6 mjeseci, Blake je znala stvarno, uistinu je bio samo jedan. On joj je potreban da bi se u svom životu. A budući da misli udario, život je ogroman prevaliti i pada emocija. On je potreban da bi se predložiti. I on je potreban kreativan prijedlog ideja za to. Kako ubaciti najviše kreativnih ideja prijedlog, tako da Chloe bi biti potpuno swept off joj noge?
Kako mnogi od vas vani su na istom mjestu kao i Blake ovdje? Clueless o tome kako da predloži brak na pravi način? Koliko mislite natrag isti stari rutinu koja je izvaljena i ponovno je pripreman u filmovima - Prsten u čašu šampanjca ili desert? To nije jedini način da odu o braku prijedlog, znate! Nope. Nije više. Pa kako bi vam predložiti onda? Dakle, uzeti bilješke, 'coz dolazi do neke stvarno kreativne ideje wedding prijedlog! (Ili neke romantične ideje prijedlog, ako tako želite zvati ih.)
Creative Brak Prijedlog Ideje
Ovo su neke od najvažnijih kreativnih ideja prijedlog za dečke za izabrati iz. Pa ići naprijed i učiniti vaša stvar!
Hitna Nazovite; Kada je djevojka na poslu, pitajte jednog od svojih prijatelja da joj se jave i reći da ste imali pad. Ona će rogoz grčevito na licu mjesta, samo da vam pronaći sve decked sa cvijećem i glazbu i naravno desno dolje na koljena čeka pop pitanje. Nabavite spremni za neke raps na ruci prije nego što ona kaže da ipak!
...Da li? Zar ne?; Redu. ovo je malo znači, ali efekt bi trebao biti nakon jednog emocija pakiran vožnju. Start djeluje malo udaljena s njom. Nije jako, ali dovoljno da ona osjeća nešto nije u redu. Onda nakon otprilike tjedan dana raditi to, a ne davanje odgovora na sve upite o tome zašto se ponašaju na taj način, kažu 'Moramo razgovarati. " Učinite to izgledati kao da je lošim vijestima i dok ona će se očekuje da ćete razbiti - Predložiti! Šoka i olakšanje ona će osjećati ... neprocjenjivo.
A Page ljubavi, ako ti dečki su u knjigama i ljubav za čitanje ... ili čak i ako je ona veliki obožavatelj knjiga, a vi možda ne toliko, ona će vas ljubav za ovo! Nabavite joj knjigu rekavši da je prijatelj visoko preporučuje. Kao što je ona počne flipping kroz knjigu, možete ili napišite bilješku davanje smjernica Idi na stranicu br. tako i tako, usmjeravanje i preusmjeravanje do vas konačno pisati podebljanim Hoćete li udati me ili nešto u tom smislu. Provjerite jeste li oko, a zatim se knjiga daleko, poljubi shocked izraz daleko i predložiti već!
Game Night, Plan ovaj uz pomoć svojih prijatelja. Na divljač noći, za vrijeme 'Pictionary' ili 'Dumb charades', crtati ili glume "Hoćete li me oženiti '. Tada kao i ona shvaća što se događa ju dovesti daleko u drugu sobu s pozornice sve skupa. Cvijeće, glazba ... djela. I predložiti s angažman prsten po drugi put.
U otvorenom, u prirodi su veliko mjesto za predložiti. Izvadite ju na piknik, onda zamolite je da vam prođe okvir iz piknik košara (koji ste već postavljen). Zatim zamolite je da ga otvorite. Ona će to učiniti, samo da nađete prsten unutra, dok drndanje gitara za romantične melodije. Nije da je jedan od najslađih, većina kreativnih ideja prijedlog? Pročitajte više na predlaganje na plaži.
Više Creative Prijedlog Ideje
To su neke druge kreativne prijedlog ideje koje možete koristiti da ide u povijest:; dogovoriti za čistača lov u kući. S jednim poruku vodi do druge, do posljednje na kraju dovodi do soba s vama i cijeli setup spreman. Jedan od najromantičnijih načina predložiti! ; Napišite pismo joj, navodeći sve razloge zašto ste svoju ljubav i onda na kraju s prijedlogom. ; Je uzeti u kiše, uprskati oko, ići na pogon, a zatim predložiti upravo u sredini grmljavina i sijevanje. , Ako ti dečki nisu u cjelini over-the-top predlaže malo, predlaže da joj se na lijen nedjelja ujutro, dok vi sjedite se u balkon sipping na vrućim čajem i uživanje u jutro povjetarac. Vrlo toplo, vrlo fazi. Vrlo vrlo romantičan. ; Pročitajte više na:; Prijedlog Ideje za žene, Zaruke Prijedlozi - Što reći, Wedding prijedlog - Što reći, a sada tko ne bi želio predložiti odmah s tim kreativnim prijedlogom ideje! U stvari, tko kaže da morate zaustaviti u jednom? Predložiti na drugačiji način, svake godine na dan koji je prvi predložio! Ona će vam ljubav to! Sada, ako ćete Oprostite, moram dobiti spremna za Blake i Chloe vjenčanje ... Oh, ali idete desno naprijed i pomesti that sretan djevojka s nogu! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment