Sunday 1 April 2012

Svilenog sjajnu kosu

Kosa je jedan od najljepših aspekata naše osobnosti. Mi imaju tendenciju da koriste mnogi tretmani dobiti svilenog sjajnu kosu. Naša kosa tiho trpi 'žestini. Ali jeste li ikada pomislili da se u dugoj vožnji tih kemikalija i opora tretmana će uništiti svoj dugo griva i dovesti u suhim, krhki, sijedu kosu? Ili si mislio na neki drugi način za sjajnu glatku kosu? Ako da, onda možete pokušati sljedeće svilenog sjajnu kosu savjeta koji će dokazati da bude koristan u dugoj vožnji.
Kako da biste dobili svilenog sjajnu kosu
Ako se pitate kako da biste dobili nježan sjajnu kosu, onda morate prvo usredotočiti na vaše prehrane. Jeste li pravo jesti? Svoje prehrambene navike sigurno će utjecati na vaše kose. Morate uključiti namirnice bogate željezom u Vašoj prehrani, jer potiče zdrav sjajnu kosu. Morate jesti puno povrća i voća jer sadrže vitamine koji su neophodni za zdrav rast kose. Jedite puno badema jer sadrže vitamin E, to je vrlo važno za sjajnu glatku rast kose. Pijte puno vode kako bi svoju kosu hidrat i istjerati toksina koji uzrokuju slabe kose. Zapamtite zdrave prehrane je važno da biste dobili svilenog sjajnu kosu. Možete pročitati više o home lijekova za rast kose.
Početna Savjeti za svilenog sjajnu kosu
Žene su uvijek u potrazi za nekim ili druge načine kako bi se postigla sjajnu kosu svilenkastom. Sjajnu kosu je važan dio vašeg ljepote i pomaže poboljšati vaš cjelokupni izgled. Postoje mnogi sjajnu kosu lijekova koje možete isprobati kod kuće u svoje slobodno vrijeme. Idemo kroz neki od kuće savjeta za sjajnu kosu svilenkastom. Možete pročitati više na sjajnu kosu lijekova home.
Savjeti za sjajnu kosu, možete ulje kosu redovito s kose ulje sadrži vitamin E. Možete čak slomiti otvoriti ulje kapsulu vitamina E i dodati sadržaj u njoj u svoje redovne kosu ulje. Poruka kosu s vitaminom E ulje i dobiti sjajnu kosu. ; Jaje je najbolji home pravni lijek za sjajnu kosu. Morate miješati jaja i majoneze i primijeniti paket za kosu i ostaviti na za 15 do 20 minuta. Operite temeljito i dobiti soft sjajnu kosu. (Pobrinite se da Vaš operite kosu čisto kao jaje i majoneze miris neće biti lako ukloniti.). , Ako imate odbojnost prema miris jaja, možete pokušati dodati 2 žlice meda u vrč vode. Tada koristite ovu vodu med kao završno ispiranje i dobili sjajnu kosu. ; Jedan učinkovit način je korištenje jabuka jabukovača octa s 1 šalice vode. Morate sipati tu vodu na mokru kosu i ostaviti na za 1 minutu. Zatim isperite hladnom vodom. Ćete naći svoj tresses sjajnom i mekom. ; Možete primijeniti mlijeko za kosu, a zatim ga isprati hladnom vodom. Pokrenuti kocke leda over kosu nitima i češalj. ; Možete dati vaše kose bogati sjaj s maskom od jagoda. Sve što trebate učiniti je kaša 8 jagode u jednu žlicu majoneze. Zatim poruka ovu zalijepiti u kosu i pokriti kosu s tuš kapa. Zatim pokriti kapa za tuširanje s toplim ručnikom omotati. Ostavite ga na 15 minuta i isprati sa šamponom i stanje vaše kose. , Ako ste lijevo preko piva iz traje noć je stranka, koristiti za isperite kosu. Prelijte pivo u kosu i umasirajte u. temeljito isperite kosu s hladnom vodom da biste dobili neki stvarno sjajnu glatku kosu. ; Možete čak koristiti sok od limuna kako bi dobili sjajnu kosu. Dovoljno je pomiješati sok od jednog limuna cjelinu s 1 ½ šalice vode i preliti preko kose. Isprati hladnom vodom. ; Shiny Smooth Hair maske
Možete dobiti pomoć popraviti oštećenja kose i dobiti glatku kosu pomoć neke maske kuće kose. Sljedeći sjajnu glatku maske kosa će vam pomoći da dobijete svilenog sjajnu kosu. Možete pročitati više na kosu lijekova dom.
Silky Hair Mask, morate jedan ili dva avokado, ovisno o dužini kose. Zgnječiti avokado u zdjelu, a zatim poruku ga u kosu od korijena kose za kosu savjete. Neka pire avokado ostati u kosu za 10 minuta ili na taj način zatim temeljito isprati s toplom vodom. Možete pročitati više na zdravu kosu savjete.
Sjajnu kosu maska, morate 1 oz ulje ružmarina i 1 / 8 oz ulje lavande. Pomiješajte dva ulja zajedno i spremite ga na tamnom mjestu ili u jantar obojene boce. Te bi trebao uzeti nekoliko kapi ovog ulja na dlan i to kistom protiv četka za kosu. Zatim upotrijebite četka za kosu to češalj kosu. (Ova mješavina ulje će trajati oko 6 mjeseci.) Možete pročitati više na kosu maske za sjajnu kosu.
Deep uređaj Maska; Trebate 1 avokada, 1 žlica maslinovog ulja i 1 žličica praška za pecivo. Zgnječiti avokado i pomiješajte s maslinovim uljem i praškom za pecivo. Tada rad smjesu kroz kosu i ostavite ga na 15 minuta. Operite ga se temeljito. To je vrlo efekt način kondicioniranja vaše kose.
Kemijska oštećene kose maska, morate 2 proteina žlica soje, 1 šalica mlijeka, ¼ šalice svježeg ili smrznutog voća poput banane ili avokada ili jagoda. Izmiješati sve sastojke u miješalica do glatke i kremast. Nanesite na kosu jednom tjedno i to će dokazati da se vrlo učinkovit tretman dubokog uređaj. Naći ćete savjete suhu kosu u člancima home lijekova za suhu kosu.
Sjajnu kosu šampon, morate 1 jaje, 1 žličica maslinovog ulja, 1 žličica limunovog soka, 1 žlica Kastilja sapun, ½ šalice vode i 5 kapi eteričnog ulja bilo koje (po izboru). Izmiješati sve sastojke u miješalica do glatke i šampon kosu s njim. Isprati s toplom (izbjegavajte vruću vodu) temeljito. Ako imate bilo kakvih lijevo preko šampon lijevo, spremiti u hladnjak i koristiti sljedeći dan.
Perut lijek, trebate na poruku kosu i vlasište s pečenje soda. To će pomoći apsorbirati višak ulja i otpustite mrtve stanice kože na kožu. Isperite kosu s vodom temeljito. Naći ćete kosu stvarno suha na početku, ali nakon nekoliko tjedana ćete biti bez peruti s glatka sjajnu kosu. Možete pročitati više na home lijekova za perut.
To su nekoliko savjeta za dom svilenog sjajnu kosu. Možete probati ove prirodne kose lijekova koji neće štetiti kosu poput kemikalija. Pravni lijekovi dom će uzeti vremena da pokažu svoj učinak, ali oni će raditi sigurno, ako ih provoditi redovito. Uz pravilnu njegu kose i zdrave prehrane ćete biti u mogućnosti da biste dobili glatka i svilenkasta dlaka. Nadam se da ovaj članak o tome kako da biste dobili nježan sjajnu kosu je dokazao da se korisno pročitati za vas.

No comments:

Post a Comment