Tuesday 3 April 2012

Pala Mramor backsplash

Odličan način uljepšavanja zidova je tako da instalirate backsplash. Uglavnom, ova metoda se koristi za zidove kuhinja ili kupaonica zidova. Kotrlja mramora backsplash, s njihovim mekim površinama, suptilne boje i nošen rubovi mogu povećati vizualni apel vaše kuhinje. Izabrati pravo boja, materijala i dizajna je važno, prije nego što instalirate ove pločice. Boja treba da ide sa svojim drugim kuhinja dekor kao što su ormari i opreme. Budući pala backsplash je dostupan u mramor ili granit, odlučuje o materijalu, kao dobro. Također možete uključiti i druge materijale kao što su keramičke pločice ili ruke lijevao čašu i uzdići dizajn sasvim novu razinu. Provedite vrijeme u odabiru pravo dizajn, kao što ćete biti trošenja pristojan iznos novca, a vi ne želite ići otpada. Pročitajte više o kuhinji backsplash ideje.
Pala Mramor backsplash Ideje
Možete koristiti bilo koji od ovih pala mramora backsplash ideje za svoju kuhinju i unaprijediti svoje ljepote:, Stari svijet: Ovo je jednostavan i udoban izgled, koji je lako ostvariv korištenjem pala mramora ili bilo koji drugi materijal u suptilne tonove. , Mediteran: To je više boja i rezonantan izgled koji se postiže pomoću svijetle boje pločica. ; Suvremena: Ovo je izgled čist i gladak, bez grube teksture ili šumeće boje. ; Prilagođeno: Ne postoje pravila za teško pala mramora backsplash dizajna i jednostavno možete doći do vlastite stvaranje daje jedinstven i upečatljiv pogled na cijeli mjesto. ; Pročitajte više na:; backsplash crijep kalupe; backsplash Tile Ideje; backsplash pločica dizajni; Kako instalirati pala Mramor backsplash?
Korak 1; Za početak, trebate izmjeriti na područje koje želite instalirati kotrlja mramora backsplash na. Izmjerite dužinu i širinu i množite ove brojke da se od ukupne površine. To će vam pomoći da znate koliko pločica za kupnju kao što će dobiti područje četvornih metara.
Korak 2; Nakon mjerenja na tom području, te imati je dobio pripremiti prostor za instaliranje pala mramora backsplash. Grubo se površine koje ćete raditi na sa brusnim papirom. To će raspad boje na zidu i osigurati da površina ima pločice bolje.
Korak 3; Brtvljenje pala mramora backsplash pločica je bitno prije instalacije ili drugi crijep će biti oštećeni taloženja materijala. Trebate pokupiti prodoran brtvljenje koji je posebno dizajniran za brtvljenje kamenja poput mramora. Koristite komad tkanine za primjenu punila ispravno na površini pločice i ostavite da se osuši.
Korak 4, uz pomoć mjerne vrpce, odrediti položaj središta površine. Označi ovaj prostor se uz pomoć nivelator crtajući križ. To je važno za vas da znate gdje započeti polaganje pločica od. Prvi crijep će biti postavljeni na jednom od kutova označena područja.
Korak 5; Zatim trebate širiti ljepilo. Koristite mastiks, kao što je jači i da će držati pločice bolje na vertikalne površine u odnosu na tanje ljepilo. Spread ljepilo pomoću v-nazubljenom lopaticom, osigurava ljepilo ravnomjerno širi na cijelu površinu.
Korak 6; pokupiti samo jedan crijep i početi ga stavljanje na površini. Pritisnite teško u ljepilo na mjestu označeno ranije. Tada popraviti drugi crijep, osim ove. Držite ponavlja postupak dok ste pokrio cijelu površinu.
Korak 7; Pločice morat će se rezati malo oko rubova u neposrednoj blizini kabineta područja. Koristite mokro pila za rezanje pločica nakon mjerenja dodatnih područja ispravno. Ostavite pločice na mjestu za 24 sata ili dok se ljepilo osuši, ovisno što je kasnije.
Korak 8; Na talog zglobova crijep, primjenjuju unsanded injektiranje. Uklonite višak injektiranje brisanjem površine off sa spužvom namočenom u vodu. Grout će suho out u 24 sata i vaš posao je završen.
Pročitajte više na:; Kuhinja dizajni, Kuhinja Rasvjeta, Kuhinja pregradnja, Slijedeći upute o instalaciji pala mramornih backsplash pločice, jednostavno možete to učiniti sami kod kuće. Vaša kuhinja zasigurno će se pojaviti više fin nego ikad i sigurno privući veliku pažnju svakoga tko ulazi u područje.

No comments:

Post a Comment