Monday 2 April 2012

Uklonite Pas urina iz tepiha

Ima je ništa više frustrirajuće nego vaš pas pogrešno dnevnom boravku tepih za vatru hidrant i peeing sve preko njega. Tvoj pas je peed na nekim strateškim mjestima na tepih i da ste s lijeve razmišljanja teško o tome kako ukloniti psa urina iz tepiha i desno oko sada, vjerojatno dajući na činjenicu da je tepih uništen za dobro, što je s mrlje i još važnije miris. Pa, mislim opet! Mi imamo neke savršena, lako slijediti metode o tome kako ukloniti psa urina iz tepiha! Dakle, budite uvjereni, vaš tepih još uvijek ima šanse. Čitajte na znam točno kako to maknuti psa urina iz tepiha.
Uklonite mrlje urina pas
Bez obzira na to koliko odvratno to zvuči, to mora biti učinjeno. Ovdje su neke načine pomoću kojih tepih sredstvom za uklanjanje mrlja će biti moguće i da će vam pomoći da uklonite pas urina iz tepiha.
Papirnatim ručnikom, a ako barica je još uvijek svježa, zatim mjesto papirnate ručnike na nju i potopiti što više piškiti kao što možete. To će osigurati da se mrlja ne postane duboko i postaviti tamo trajno. To će također osigurati da je tepih ne ispuštati miris.
Ocat, uzmi neke bijelog octa i pomiješati ga u vodi, u omjeru 50:50. ; Sada uzmite smjesu i prelijte preko mrlju tako da ulazi duboko u tepih i pokriva cijeli mrlja. , Zatim uzeti tvrdom četkom i pročišćavati preko područja (provjerite da li koristite pravo tlak tako da ne oštetite tepih). , A sada je izbrisat s nekim papirnatim ručnicima. ; Ocat će djelovati kao sredstvo za neutraliziranje amonijak u pas piškiti. , Soda za pečenje i vodikov peroksid, uzmi dobar iznos (oko pregršt) sode bikarbone i prelijte suhe mrlje. ; Zatim pomiješati 3% vodikov peroksid s nekim deterdžentom (oko 1 TSP). ; Budite oprezni o vrsti tekućine za pranje posuđa koristite. Provjerite tužiti to nije nagrizajuće. ; Sada ulijte ovu smjesu preko soda za pečenje. ; Sada rade ovo tijesto u tepih s prstima ili četkicom. , Pustiti da se osuši, a zatim upotrijebite usisivač na njemu. ; Pročitajte više na čišćenje s prašak za pecivo.
Pasta za zube; Možda zvuči prilično nekonvencionalan, ali poduzeti neke paste za zube (bilo koji će učiniti) i staviti ga na mrlju nakon razrjeđivanje s toplom vodom. ; Sada uzmite staru četkicu za zube i trljajte područje pažljivo. ; Apsorbirajući Granule
Postoje određene proizvode na tržištu koji sadrži granule apsorbira u njima. Te granule su upija agenti u njih da se upiti mokraća, a također djelovati kao sredstvo za čišćenje. ; Jednostavno uzeti ove granule i prelijte preko mokre mrlje (oni rade najbolje na mokru mrlju), neka sjesti za neko vrijeme za to da se upije sva tekućina. : "Ovo ne samo da će ukloniti miris psa mokraće, ali i ispraviti boje (ako postoji). ; Pročitajte više o tome kako odabrati proizvoda za čišćenje.
Biološki prašak za pranje, uzmi neke biološke prašak za pranje i pomiješati ga u mlakoj vodi da se u tijesto. ; Uzmi ovo tijesto i utrljati na licu mjesta. , Neka sjesti za neko vrijeme. , A zatim izbrisat s papirnatim ručnicima i vakuum suha. , A to će se riješiti mrlje i miris kao dobro. Pročitajte više na proizvode za čišćenje. , Stvari koje treba zapamtiti
Postoje određene stvari koje treba imati na umu prije nego što pokušate ukloniti psa urina iz tepiha. Oni su:; Uvijek je lakše očistiti svježe mjesto, pa pokušajte i napada na licu mjesta u najkraćem mogućem roku. , Nikad nas nije amonijak proizvod za uklanjanje mrlja, jer to će dovesti do daljnje bojenje. To je zato što, pas urin sadrži amonijak. ; Uvijek testirati mali dio tepih s deterdžentom, tako da su osigurali da samo rješenje, ne mrlja. ; Uvijek dobili osloboditi od miris u potpunosti, ili drugo vašeg psa može završiti peeing na istom mjestu s namjerom obilježavanja njegova teritorija. ; Također pročitajte na; Kako to Maknuti Mačka urina iz tepiha, Kako to Maknuti tepiha Mrlje; Kako očistiti tepiha Mrlje, Sada kada znate kako ukloniti psa urina iz tepiha ... staviti na neke rukavice, spojite vaš nos, ako je potrebno biti i napad koji teškoj poziciji u aukciji! Sve najbolje za vaš tepih čišćenje pothvat!

No comments:

Post a Comment