Wednesday 4 April 2012

Zabavni centar planovi

Jeste li bili razmišljam o kupnji centar kućne zabave? Zašto ne bi to jedan DIY projekt? Ako vam se svidi stolarija i obrada drveta, od vas će sigurno uživati ​​u ovom projektu home poboljšanje. Sve što trebate je da se rezati jasnu 'kako izgraditi prilagođeni zabavni centar' planove. Iako imate opciju za kupnju pre-made zabavni centar, ali ako ne nađete onu koja zadovoljava Vaš zahtjev, što ga čini sami bi biti bolji ideja. Započnite planiranje razmišljam o Vašim zahtjevima. Koliko prostora se vaš TV prijemnik i DVD player treba? Koliko policama i ladicama za pohranu bi vam je potrebna? Osim televizora i igrač, trebate odlučiti o drugim stvarima želite postaviti na centar. Možete ili bi mogao mjesto na televiziji na countertop ili biste mogli napraviti zabavni centar, gdje se televizija nalazi se unutar. Pažljivo planirati cijeli izgled. Budite spremni s mjernom trakom kako bi se utvrdilo koliko jaz treba ostaviti između polica. Prije nego što graditi i sastaviti svoj centar kućne zabave, morate biti u mogućnosti predočiti ga vrlo dobro u vašem umu. Dakle, što čekate za? To je vrijeme za početak s planovima zabavni centar.
Kutak za zabavni centar planovi
Kutak za zabavni centri dobro naliježu u kutu sobe. To je sjajan način da biste dobili osloboditi od nereda. Ako imate veliku kolekciju DVD-a možda ćete trebati više prostora za pohranu. Dakle, umjesto ostavljajući medija pribor i oprema za prikupljanje prašine jer laž su razbacane u sobi, stalno mjesto za te će čuvati vaše stvari sigurno. Kutak za zabavni centar za obradu drveta planovi također mogao napraviti veliku razliku u izgled bilo sobi. Sa svim elektronskim uređajima zadržao uredno preko zabavni centar, sobu svakako će izgledati tidier. Ako planirate izgradnju centra kutak zabavu za svoju sobu, provjerite da li zadržati dekor i veličinu svoje sobe na umu. Veliki veličine centar zabave mogu završiti izradu Vaše male sobe čak i manje. Na tržištu je potopljena s različitim dizajnom za zabavni centar, možete temeljiti svoje izgleda na jedan koji se čini prikladan za vaš dom. Provjerite jeste li odabrali drva, a imajući namještaj svoju sobu u umu. To ne bi trebao sukob s elementima dizajna i dekor vašeg doma.
Kako to Graditi Custom Centar Zabava
Stvari koje trebate, Šperploča, traka za mjerenje, Kružne pile, Paint, odvijač, Vijci, upute, zabavni centar koji mjere 5x5 metara, može biti lako kod kuće. Koristite kružna pila za rezanje 2 pravokutne komade iverice koje mjere 2x5 metara. , Također ćete trebati četiri komada te mjere 2x4'11'', a četiri komada koji se mjeri 9''x2 '(to je 9 inča po 2 noge). ; Pijesak sve površine i boje ih. Dopusti im da se osuši. ; Sada trebate sastaviti komadiće. Uzmi 2x5 noge komade i staviti ih na udaljenosti od 5 metara jedni od drugih. Pobrinite se da su ti postavljeni paralelno jedni druge. ; Umetnite dvije od tih 4'11''komada na vrhu i dnu, te ih pričvrstiti pomoću vijaka. ; Sada kada je vanjski okvir je spremna, štand okvir i osigurati da od 5 metara strane teče uz dno. Mark području devet inča gore od komad na dnu i mjesto 4'11''inčni polica. Koristite vijke za pričvršćivanje na polici s vanjskim okvirom. ; Sada umetnite drugu 4'11''shelf, na udaljenosti od 9 cm od vrha površine okvira i pričvrstiti ga pomoću vijaka. , Za sada je stražnjoj strani, mjesto dva 9''x2 'komada okomito između donje police i dno jedinice, uvjerite se da se dobro uklapa sa stražnjim rubovima, s tom dogovoru ćete imati otvor u centru za žice. ; Isto mjesto drugi 9''x2 'komada okomito na stražnjem rubu između gornjoj površini i gornje police i koristiti vijke kako bi se pričvrstila s okvirom i vaš osnovni home zabavni centar je spreman! ; Pročitajte više o; Home Namještaj, drveni namještaj, home poboljšanja, suvremene Dnevni boravak Namještaj, Nadam se da ćete naći ove informacije na zabavni centar planova korisna. Provjerite ovaj koristan komad namještaja sebe. Siguran sam da vaš novi centar za zabavu će napraviti veliku razliku u vaš dom dekor.

No comments:

Post a Comment