Sunday 22 April 2012

Kanalizacijske Line troška zamjene

Kanalizacijske linije su duge cijevi koje se koriste za nošenje kanalizacija daleko od svog doma. Problemi s linijama kanalizacije su teško detektirati zbog svoje ogromne veličine. To nije sve dok ne vidite stinky mokre mrlje u svom dvorištu, koje vam otkriti nešto nije u redu s kanalizacijske linije. At times, vi svibanj dobiti daleko s malom popravak rad koji dolazi za nekoliko stotina dolara. Međutim, ako vaš kanalizacije linija je stara ili je problem velike veličine, vi ste s lijeve nijedan izbor, ali zamjena cijele kanalizacijske linije. Glavni odvodni kanal linija trošak zamjene određuje nekoliko čimbenika, kao što je tip kanalizacije linija, način zamjene, te drugih komplikacija uključeni.
Kanalizacijske Line Zamjena: Problemi
Iako su kanalizacijske linije sturdily su izgradili i dizajniran da traje dugo, oni sigurno nisu značilo da traje zauvijek. Stariji kanalizacijske linija više problema je vjerojatno da ćete imati s njom. Kanalizacionih vodova ranije su izrađene od gline pločica ili čelika. These kanalizacijske linije se očekuje da će trajati 50 do 60 godina. Dakle, ako imate stare kuće, koja je sagrađena prije 1980, onda ste vrlo vjerojatno da će naići na kanalizacijski liniju koja je izrađena od gline. The noviji kanalizacije linije su proizvedeni u PVC-a i može se očekivati ​​da će trajati 100 godina.
Stabla su prvenstveno odgovorni za većinu problema kanalizacije linija. Vlage unutar cijevi privlači korijenje stabla i snaga korijena klin svoj put unutar cijevi. Na kraju, cijevi postaje začepljen po korijenje stabla. Također, gnojiti, prljavština i nečistoća koje dobiva prati u svakodnevnom kanalizacijskih cijevi ima tendenciju da se nakupila u njoj. Stariji kanalizacijskih cijevi jednostavno kolaps, slomiti ili trulež daleko. Možda ćete pokušati pokrenuti zmija kroz kanalizacijske cijevi ukloniti krhotine zaglavi u liniji. Međutim, jednom moraju shvatiti da je trčanje zmija unutar kanalizacijske linija čini više štete na liniju. Kao što se mora imati ostvaren, zamjenjujući kanalizacije linija je jedino rješenje za ove probleme.
Pročitajte više na, za odvodnju rješenja, rješenja za odvodnju Yards, kako odčepiti odvod, kanalizacija Line Zamjena: Troškovi
Možete očekivati ​​da ljuska bilo gdje između $ 2.000 do $ 10,000 kao trošak kanalizacije linija zamjena. Trošak je vjerojatno da će biti pod utjecajem nekoliko čimbenika, koji su kao što slijedi:; Drveće: Ako se od vas traži da smanji neke stabla i samljeti neke panjeve kako bi pristupili kanalizacijske linije, trebali očekivati ​​strmi porast u ukupnom kanalizacije linija troška zamjene. Te htijenje najvjerojatnije rada najam raditi ovaj posao, što može dodatno povećati cijene. , Napojni vodovi: Ako imate bilo kakvih napojni vodovi leže uz Vaše kanalizacije liniji, rad zamjena vas mogu koštati jedan sreće. Ste osobito treba paziti za plinovoda, koji bi mogao završiti pravo na vrhu vašeg kanalizacijske linije. U tom slučaju Vaš trošak zamjene može pucati od strane najmanje 5000 dolara. ; Zamjena kanalizacijske linija cijena je također ovisi o načinu zamjene. Na primjer, tradicionalne kopati-i-zamijeni metoda svibanj trošak vam oko $ 50 - $ 60 stopalo, koji dolazi na oko $ 5,000 - $ 6,000 za 100-noga kanalizacijske cijevi. Međutim, ako je linija je teško dostupnim ili duboko, onda se cijena može ići kao visok kao $ 7,000 - $ 15,000 ili više. Pipe pucanja je mehanički proces u kojem stroj rafalom postojeće linije i gura novi redak na svoje mjesto. Prosječna cijena za zamjenu kanalizacione liniju ovom metodom je oko $ 40 - $ 80 stopalo ili $ 4.000 - $ 8.000 za novu 100-noga cijev. Sliplining je relativno jeftinija metoda koja uključuje osiguravanje nove kanalizacije linija unutar postojećeg. Cijena je oko $ 18 - $ 65 pješice ili $ 1.800 - $ 6.500 instalirati novi brod u je 100-noga kanalizacijski sustav. Osim toga, trebali biste shell out dodatni iznos za prijevoz i iznajmljivanje strojeva.
Sve u svemu, kanalizacije linija zamjena nije posao možete ići za, osim ako imate najmanje 10.000 dolara na raspolaganju. Ako ste redovito održavati kanalizacijski vodovi možete poboljšati svoj život, čime se izbjegava potreba za zamjenu.

No comments:

Post a Comment