Wednesday 11 April 2012

Sušilica se ne sušenje rublja

Kosu koji ne funkcionira s pravom može biti rezultat različitih problema. Najčešći problem koji električni odjeću za kosu mogu imati je da kosu ne sušenje rublja na sve. Također, možda neće biti radi dovoljno brzo ili nepravilno sušenje odjeće. Pa, to može biti jako puno iritantan. U sljedećim paragrafima, mi ćemo pogledati načine za rješavanje električnih sušači.
Provjerite sljedeće ako kosu ne rade ispravno
Ako ste okrenuti bilo koji od problema s kosu - "kosu ne sušenje ispravno ',' sušenje rublja nije dovoljno brzo" ili "za kosu ne sušenja u jednom ciklusu ', onda samo provjeriti sljedeće načine kako bi pronašli točno ono što je pogrešno.
Je li Suhi Razina Odabrani?, Jeste li odabrali pravi 'suho razina "? Kao i ako odaberete 'normalno' postavke, odjeća će ostati malo vlažan. To je bitno brige za određene odjeće gdje je više od sušenja može dovesti do oštećenja. Ako izaberete veći udio suhe razini, odjeća će biti potpuno suha. Tako ste učinili pravu odabir?
Je li pravo ciklus odabrao?, Provjerite jeste li odabrali odgovarajući ciklus u skladu s opterećenjem. Suhe ciklusi obično imaju različite postavke temperature, što čini korak za odabir ciklusa važno za ovaj aparat doma izvesti s pravom. Pročitajte više o perilicama.
Je li kosu teretom?, To je čest uzrok sušilica ne radi ispravno. Ako ispunite ga s viškom odjeće, to će spriječiti protok zraka kroz bubanj i blokirali protok zraka spriječit će se opterećenja od sušenja u potpunosti. Saznajte više informacija o tome kako popraviti kosu.
Provjerite sljedeće za Ponovljeni problemi
Provjerite lint filtra; lint filter mora biti čist kako bi se osiguralo da je problem kosu ne radi kako treba ne javljaju. Provjerite i očistite prije svakog opterećenja. Akumulacija lint nad ovom filter jednostavno će poremetiti protok zraka što dovodi do nepravilnog sušenja odjeće.
Provjerite Vent and Vent Tube, baš kao i lint filter, nečist oduška može dovesti do istog problema. Vent treba čistiti često omogućiti grijanog zraka da pobjegne van. Ako to je blokiran zbog lint, to će uzrokovati nepravilno funkcioniranje odjeću za kosu. Također, cijev oduška da se treba provjeriti, što je možda bio blokiran zbog lint. Nabavite vakuum pumpa i učiniti zadatak uzimajući je uklonjena. Preporučljivo je da se cijeli ispušni sustav prozračivanja provjeriti jednom u godini. Glatkom čišćenje zmija je velik dio se čuva pri ruci za bilo kakvu kosu održavanje. Ovdje su neke za kosu oduška čišćenje savjete.
Drugih problema, provjeravaju sve gore navedene stvari, ali još uvijek ne radi za kosu? Ovo su neki glavni problemi koji mogu biti uzrok. Neuspjeh u sustav grijanja ili grijanje element može prouzročiti kašnjenje u sušenje odjeće. Isto tako loša funkcioniranje termostata može dovesti do ovog problema u kosu. Možete dobiti ove stvari provjeriti sa profesionalnim imati pravilno funkcioniranje kosu.
Pročitajte više na:; odjeću za kosu Rješavanje problema; kosu Ne Grijanje, Perilica za kosu Combo Recenzije; Provjera navedene probleme će vam pomoći otkriti uzrok problema, kao što su kosu ne sušenje rublja. Staviti podsjetnik na vidljivom prostoru koji će osigurati da provjerite lint filter, opterećenje izborniku, ventil ispust, itd. svaki put prije ili poslije ciklusa za kosu. Za velike ili ponovljeni problemi najbolje je nazvati profesionalna kako bi dobili svoj kosu provjeriti pravilno, kako bi se osiguralo ispravno funkcioniranje i izbjegavanje daljnjih oštećenja.

No comments:

Post a Comment