Saturday 28 April 2012

Hibiscus rezidbe

Hibiskus je široko uzgaja tropska cvjetnica, pogodna za unutarnje kao i na otvorenom u vrtu. Dijeljenje biljka obitelj s pamukom i mallows, pripada Malvaceae obitelji, koji je poznat za upadljiv, svijetle boje hibiskusa cvijeće. Rodova hibiskus obuhvaća više od 200 vrsta, koje su prilično različite u njihovom rastu navika i karakteristična obilježja. Neke sorte su zeljaste, dok drugi pokazuju grmlje ili stablo naviku. Isto tako, možete se odlučiti za bilo godišnjih ili višegodišnjih hibiskus, kao i po Vašoj želji. Let's pogledajte na hibiskus raste i hibiskus rezidbe savjete.
Hibiscus Uzgoj Osnove
Iako je hibiskus je porijeklom s toplim klimatskim uvjetima, to je prilagodljiv za široki spektar uvjetima uzgoja. Dakle, danas je narasla u svim dijelovima svijeta kao landscaping biljka, bez obzira na lokalnim klimatskim uvjetima. Za vaš cvjetnjak, možete odabrati Hardy hibiskus, vrtni hibiskus i kineski hibiskus. Također, provjerite njihovom cvatu boje, koje su dostupne u nijansama bijele, ružičaste, žute, narančaste, crvene i ljubičaste.
Opći zahtjevi za uzgoj hibiskus uključuju izravne sunčeve svjetlosti (za 5 - 6 sati), toplo temperatura (65 ° F - 75 ° F), umjereno zalijevanje i gnojidbu poslije svakog mjeseca. Učestalost navodnjavanja u cijelosti ovisi o prevladavajućim uvjetima. Dakle, u toplim klimama, možda ćete morati vode često, više nego što učiniti u hladnim uvjetima. Trik je da ne dopustite tlu potpuno isušivanje ili ostaju mokri. Jedan od najbolji način je da se stavi jedan sloj malča 2 - 3 inča, kako bi se očuvati vlage i istovremeno, kontrolne invaziju korova. Znati više o tome kako biljka hibiskus i hibiskus biljka briga.
Savjeti za kresanje Hibiscus
Osnovana hibiskus bilja treba pruned dolje u redovitim razmacima da zadrži oblik, promicanje grane razvoja i osigurava pravovremenu cvatnju. U stvari, obrezivanje hibiskus je važan korak u brizi za ovu tropske cvjetnice. Detaljne informacije koje se odnose na obrezivanje biljaka hibiskusa navode se u nastavku:
Hibiscus rezidbe oprema, kao vrt hibiskusa i Hardy hibiskus sorte nisu tako visoki, možete uspješno smanjiti svoje grane s redovitim rezidbe škare i škare lopping (za veće grane). Međutim, osigurati da su noževi oštri dovoljno napraviti glatke rezove. Za Hardy hibiskus rezidbe, koji su vrlo visoki, možete uzeti u obzir koristeći ljestve. Osim toga, morate alkohol gel za sterilizaciju rez plohe i lopatice.
Hibiscus rezidbe vremenu; pogodno vrijeme da se orezati hibiskus je proljeće vrijeme kada se biljke prošlo hladno niskim temperaturama. Neki preferiraju hobisti hibiskus rezidbe u jesen (ranu jesen, ali ne kasne jeseni). To je više ili manje kao hibiskus rezidbe za zimu. Nakon što su višak grančice uklonjen, tu će biti više svjetla i prostora za prodor grana u zimskim mjesecima. Na opću napomenu, ne postoji određeno razdoblje smanjiti mrtvih i bolesnih grana. Možete pročitati više na zimu skrb za hibiskus.
Planiranje za Hibiscus orezivanje; Pravilno planiranje je presudno prije početka rezanja grana. Jer, novi pupoljci će proljeća iz izrezati dijelove. A očito, ne želite imati nepravilno razvijene grane. Nikada nemojte rezati grančice na nekoliko centimetara od savjeta, jer to će sigurno dati pretrpane izgled. Mark prijelazu i slabe grane koje se pruned dolje. Saznajte više na lisne uši on hibiskusa.
Rezidba Hibiscus Biljke: "Za osnovana biljke, možete zadržati samo jednu trećinu od starijih šume. Start out by rezanje bolesnih grana, grančica raste prema unutra i oštećene grane. Nakon rezanja oboljelih grančice, sterilizirano smicanja s alkoholom gel prije premještanja na sljedeći zdrave grane. Provjerite jeste li rezati grančice u blizini glavne stabljike, što je više moguće. Pinch savjete ogranak promicati razvoj više cvjetnih pupova na granama. Utrljajte izrezati površine sa alkoholom gel spriječiti bolest infestacije.
Osim nekoliko plus bodova hibiskus rezidbe, postoje neke nedostatke, kao dobro. Za spomenuti nekoliko je podrezane grane će ostati undergrown i male za neki period i što je još važnije, neće biti procvat u pruned grančice. Međutim, snimljen na prvi pogled, orezivanje vaš hibiskus bilja kao što ih revitalizacije za proizvodnju više cvjetnih pupova u nadolazećoj sezoni.

1 comment:

  1. Prije svega hvala dr. Agbazara što mi je vratio mog ljubavnika unutar 48 sati. Nemam ništa za reći nego da ti se zahvalim i da ti javim da sam sretna.. Moj ljubavnik se bolje ponaša prema meni i sada provodi većinu vremena sa mnom govoreći mi koliko me voli nego ikad prije.. Ako imaš Za sve probleme s ljubavnikom kontaktirajte Dr.Agbazara putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili ( WhatsApp +2348104102662 ) jer on je rješenje za sve probleme u vezi

    ReplyDelete