Tuesday 3 April 2012

Slikarstvo kuhinja ormarića

Kuhinja ormarića su jedan komad namještaja koji moraju izdržati mnogo ekstremnim temperaturnim uvjetima. Ponekad, oni moraju snositi ekstremne suhoće, kad postavite pećnicu na visoku temperaturu, dok je sljedećeg trenutka oni su prepušteni sami sebi u borbi protiv vlage i vlage proizlaze iz pare kipuće povrća. Grubo rukovanje i izlaganje različitim mrlje su druge štete koje nanese na naše ormare. Nepotrebno je reći, vaš kuhinja ormarića mora biti iznimno čvrsti da izdrže svih oblika zlostavljanja. Iako je kuhinja ormarić materijal može biti dovoljno jak i ne pokazuje znakove odumiranja čak i nakon godina korištenja, površine ormarića je najvjerojatnije izblijediti i postati neprivlačan. Slikarstvo kuhinja ormarića je odličan način pepping se izgled Vaše istrošena kuhinja ormarića. Često, možete dati svježi sloj boje na svoj ormarića samo promijeniti izgled vaše kuhinje. Ovdje su neke ideje o tome kako boje kuhinja ormarića.
Slikarstvo kuhinja ormarića: Savjeti
Priprema Vašu kuhinju, prvi korak za slikarstvo kuhinja ormarića je za pripremu vaše kuhinje za dugo slikarstvo posao koji je slijediti. Uklonite vrata ormara i stavi ih stan negdje izvan kuhinje. Također, uklonite hardver, kao što su kabinet knobs vrata i ručke. Dobili osloboditi od vaše kuhinje aparata i drugih stvari od mjesta slikanja posao. Cover podnice s novinama ili krpom za zaštitu ispod podnice od izlijevanja boje.
Čišćenje površine, sljedeći korak je očistiti površinu ormarića, tako da je bez bilo kakve hrane ostataka, mrlje od maslaca, ulja ili prljavštine. Sve namjene čišći efikasno mogu dobiti osloboditi od svih vrsta mrlja i ostataka. Ako imate prljave ormarića s teškim nakupljanje prljavština, onda Krude Kutter je proizvod koji bi trebao tražiti. Jednom, očistite ormare s čišći, koristite toplu sapun rješenje i komad krpe za temeljito čišćenje ormara.
Brusni površini, brušenje površine je bitan korak jer omogućuje boje čekanju bolje. Lagano izbrusite površinu ormarića s finim brusnim papirom granulacije. Nemojte zaboraviti da se pijesak tanak obloge na ormare. Obrušena površina drži fitilj i boje bolje nego na površini, koja je ravna i glatka. Brušenje površina čini grubo, tako da se boja lako se može držati na njemu. Osim toga, povećava dugovječnost boje.
Primjena Primer, ovo je još jedan važan korak, dok slikarstvo kuhinja ormarića. Možete preskočiti ovaj korak samo ako ste repainting kuhinja ormarića. Budući da je, samo će se primjenom boja kaput preko postojeće boje, to nije potrebno primijeniti fitilj. Izbor primer prvenstveno će ovisiti o vrsti boje. Unutarnjih poslova na bazi ulja primer je prikladan za sve tipove ulja boje na bazi dok, šelak temelji fitilj je najprikladniji za lateks bojama. Primjena fitilj je osobito važno ako ste slikarstvo šumovitim ormarića, koje su obojene. Grb laka često opire boje uzrokuje boje da krvari pravo kroz nju.
Primjena boja, fitilj Dopusti da se osuši u potpunosti prije nego što pokušate da se bojite ormarića. Sprej slikarstvo kuhinja ormarića s prskanje pištolj je najbolji izbor da biste dobili sjajan i stručne završiti. Međutim, ako imate problema pomoću alata, možete dobiti kao dobar završiti uz pomoć 2 ½ do 3 kistom. Ključ za stjecanje profesionalnog završiti leži u davanju tankim slojevima. Vi svibanj primjenjivati ​​višestruke tanke kaputi dok ne dobijete željenu nijansu boje. Ako ste u potrazi za jedinstven izgled za vaš kuhinjski ormari možete matrica dizajn na prednjoj strani ormarića.
Više o idejama za slikarstvo kuhinja ormarića.
Posao slikanja kuhinja ormarića ne prestaje s primjenom boje na površinu. Vi treba da se brine za njih, dajući povremeno touch ups boje gdje god je to potrebno. Vi ćete morati posebno brigu za područja koja pate najviše rukovanje.

No comments:

Post a Comment