Friday 6 April 2012

Termostat Rješavanje problema

Pitate se o funkcijama termostat? Termostat je uređaj koji reguliše temperatura sustava. To održava temperaturu nekog sustava u željenom set point temperature. To je bitan dio uređaja kao što su klima uređaja i grijača i djeluje kao upravljačka jedinica reguliranjem temperature. Ako vaš klima uređaj, ne daje željeni učinak hlađenja, vrijeme je da Obratite pažnju na termostat za rješavanje problema. Vi ne možda čak i ostvariti, ali neispravan termostat ne samo da utječe na rad uređaja kao što je vaša hladnjak, klima uređaj ili peći, ali može vas koštati puno, u smislu vaše energije računa. Dakle, zašto platiti više? Ako sumnjate da vaš klima uređaj ne radi ispravno, provjerite termostat za centralno rješavanje problema klima uređaj. Pitate se kako to otkloniti termostat? Slijedite ove korake koji su uključeni u rješavanje problema termostat naći ako vaš termostat neispravan. Pročitajte više na, termostat Problemi, najbolju programabilni termostat; Kako otkloniti poteškoće termostatom
Prvi korak uključuje provjeru termostata temperature. Trebate provjeriti sobnoj temperaturi i postaviti točku temperature. Kao što ste pročitali ranije, termostat održava sustav na željeni set point temperature, tako da za klima uređaj, postaviti točku temperatura mora biti ispod sobne temperature i za grijač, postaviti točku temperature će biti iznad sobne temperature. Provjerite sobnoj temperaturi. Ako vam se čini da se off, koristite termometar protiv njega. Ti bi mogao regulirati temperaturu prostora od digitalnog termostata koristeći uputama u korisničkom priručniku. Koristite razini radi usklađivanja termostat.
Sljedeći korak termostata za rješavanje problema će se provjera veze vašeg termostata. Trebate ukloniti poklopac termostata. Zajedničke veze su: R, crveni terminal, vruće strane transformatora, što je 24 voltni snaga, W, bijele terminala za toplina, Y, žuti terminala za kompresor djelatnost ili hlađenje, G, zelene terminala za peći kompresor ventilator i C je čest strani transformatora ili 24 volti. U slučaju baterije termostati, C neće biti ožičen. Pogledajte kako je povezan s R W, Y ili G. provjeriti za sve labave veze i korozije na žicama i kontakti bodova.
Let's premjestiti na sljedeći korak uzimajući termostat iz jednadžbe. Ubiti snage u vijeća prekidača sljedeći. Za vašu sigurnost, nikada ne zaboravljaju ovu korak isključuje snage na peći. Nakon što je učinio, uklonite žice od termostata i donijeti prave veze. Rad termostat povezuje crveni terminal za bijele, žute i zelene terminala. Dakle, donijeti R i W žica završava u kontaktu i uključite napajanje, to bi trebalo uključiti u peć na. Isto tako, uz povezivanje na Y žica R i R na G žicu, hlađenje i ventilator bi trebao početi raditi previše. If izradi ovih veze riješio vaš problem, uspješno su obavili svoj zadatak termostata popravak. U slučaju baterije termostat, trebate provjeriti da li su baterije su mrtvi.
Ponekad, problem leži u činjenici da je termostat može biti prljav. Dakle, čišćenje termostat također može riješiti vaš problem. Za čišćenje termostat, zatvori snaga i uklonite poklopac termostata. Koristite mekanu četku i očistite dvo-metala zavojnice vrlo nježno i ponovno sastaviti termostat. Pročitajte više o rješavanju problema s toplom problema bojler.
Nadam se da ćete naći ove informacije korisne. Sad znate što učiniti ako vaš klima uređaj ili grijač ne radi ispravno. Čak i ako termostat rješavanje problema nije teško da, dobili svoj termostat provjeriti uskoro, ako ne možete to popraviti, tako da ne završiti plaćajući visoke energetske računa. Ako mislite da ste zbunjeni kao na terminalima ili imaju problema s takvim električni uređaji, JA predlagati te pozvati vještaka da se termostat popravljeni ili zamijenjeni.

No comments:

Post a Comment