Wednesday 25 April 2012

Sunroom uređenje Ideje

Sunrooms su definitivno najbolji dopune kuću, tako da, ako imate jedan, uređenje tako, kako bi bilo najbolje područje svoje kuće ne treba spomenuti. Ovo je mjesto za opuštanje u kasnim večernjim satima ili gledanje ugodan pogled u ranim jutarnjim satima. Imajući ovo boravak u najboljem stanju vam pomaže da ga koristiti za to što je razgovor s gostima ili ima udoban prostor za čitanje knjiga. Pa, sve što trebate učiniti je raditi na sunroom unutrašnjosti projektiranje. 'Comfort' je riječ koju trebate zapamtiti dok je radio na sunroom interijera. Dakle ovdje su neke sunroom ukrašavanja ideja da vam pomoći u ovom zadatku.
Najbolji Sunroom uređenje Ideje
Shema boja, bijela i off-bijelo je boja koja najbolje radi za sunrooms. Zapamtite, ne da se igraju sa svijetle nijanse u ovoj sobi. Bilo da ste slikarstvo okvir stakla prozora, šipke ili zidove sunroom, držati bijele ili off-bijele tonove. Zapamtite da trebate stvoriti efekt mirno ovdje, tako da ostanu daleko od tamnih tonova. Dodajte opremanja u skladu s tim imaju mirno shemu boja. Ako želite dodati neki začin, imaju crnu i bijelu shemu boja, s crnim samo 20%. Također možete imati smeđe i bijele sheme boja, kao i većina namještaja koja će biti u nijansama smeđe.
Zavjese i sjenila, to su ključni elementi sunroom ukrašavanja ideja. Jedan od malih sunroom ukrašavanja ideja je da ide za trakaste zavjese. Razlog je zavjesa će pokriti više područja zid i napraviti prostor izgleda manji. Idi na jednostavan Matchstick ili bambus zamotana sjenila imaju najbolji osjećaj. Ako koristite zavjese, provjerite da li oni odgovaraju na ostatak namještaj, kao što su jastuk pokriva i rugs. Stropa do poda zavjese koje su najbolje za sunroom. To mogu biti otvorena i održana u stranu s ukrasnim kravata zavjese konop leđa, tako da pogled nije blokiran. Sjeti se da je to sunroom, tamnije nijanse su sigurni da olakšaj zbog suncu. Dakle, staviti na svjetlije nijanse. Također, ići za obloge unutar zavjese koje će spriječiti gubljenje boje.
Biljke, jedan od tropskih sunroom ukrašavanja ideja je da imaju puno tropske biljke na milost ovom području. Možete objesiti ove biljke u uglovima ili u retku iznad staklo pokriva. Također možete postaviti ova na uglu tablice. Biljke također će vam pomoći zadržati ovo područje cool i stvoriti željeni ugođaj. Imajte na umu da sunrooms može biti iznimno vruće ljeto tako, mjesto samo one biljke koje mogu rasti ovdje. Dobivanje dekorativni umjetnih biljaka je još jedan veliki sunroom ideja. Iako nije uobičajeno, uvijek možete se odlučiti za ove lijepe dijelove prirode accessorize the sunroom. Nabavite neki trijem ukrašavanja ideja ovdje.
Namještaj, Kao što sam spomenuo gore, morate se sjetiti udobnost element, a uređenje sunroom. Namještaj treba biti izuzetno udoban i pogodan za određenu shemu boja. Možete staviti kauču kože, ali u slučaju malih površina te će se zauzeti puno prostora. Pa, sunrooms su uglavnom manje u područjima, tako da ćete morati uzeti u obzir ovaj. Jedna od ideja sunroom namještaj je da se grah vrećice. To su udoban i možete dobiti ove da odgovara shemi boja. Wicker namještaj je također dobro radi za to područje. Low namještaj je najbolje za održavanje faktor udobnosti. Imajući minimalne namještaj je najbolji trik. Mjesto neki udoban tepisi na podu i veliki jastuci baciti. Imaju niske stolove kave okolo u ovom slučaju. Također su neke strane tablice sa spremištem mjesto u vaše omiljene knjige. Jedna od sunroom ukrašavanja ideja je objesiti neki ukrasni lusteri za to osvjetljavanje u večernjim satima.
Pročitajte više na:; Sunrooms troškova, Kako to Graditi prikazivan doksat, prikazivan trijemom: Kako Ukrasite prikazivan doksat: "Ovo sunroom uređenja ideje mogu se koristiti kako bi savršeni dodir na ovaj dio home dekor koji je često zanemarena. Ukrasna lijepo, to može biti najbolje mjesto za provesti vrijeme i opustite se. Isprobajte ove sunroom uređenje savjete i ideje da imaju mirno i udoban proširenje na svoju kuću.

No comments:

Post a Comment