Sunday 8 April 2012

Ljetni koktel haljine

Svaka mlada djevojka, u nekom trenutku vremena, oblači svoje majke visokim petama, nosi majčina šminka i trots oko kuće, spremna u svojim vlastitim očima, prihvatiti svaku stranku pozvati da dolazi svoj put. Tu počinje svake žene intrinzične ljubav za odjeću i još važnije, način. I da li naš intelektualni dio prihvaća naše 'modne svijesti' ili ne, to ne oduzima iz činjenice da je koje je potrebno da izgledaju dobro da vozi nas da se brine za novim trendovima uvijek sezone. Ono što nosimo u zimu, proljeće i ljeto je određen, definitivno NIP u zraku i val topline, ali više tako da se ono što je i što je out. Dakle, kao i temperatura raste, a mi gutljaj dolje čaša limunade, što je predviđanja za ljetne koktel haljina? Evo naših top pijucima kao što smo znak najbolji koktel haljina za ljeto.
Savjeti za koktel haljina za ljeto
Ako ste u potrazi za ljetni koktel haljinu, onda prva stvar koju trebate imati na umu da neka haljina biti jednostavna i dobro cut. Embellishments na haljini i pribor nosite treba odrediti ovisno o doba dana da je stranka se održava. S obzirom na nastavku su neke savjete koji će vam pomoći odabrati haljine ljetni koktel. , Ako je to jutro afera, a vi ste pohađaju ljetna vjenčanja, a zatim pokušati odabrati koktel odjeće za žene koje će vam biti udoban i neka vaša koža diše. Izbjegavajte komplicirane trake, šljokice, sjajan nakit, tkanine poput satena, itd. Stick za haljine koje su izrađene od tkanina koja je ljeto prijateljski i što je još važnije, bez nabora. : "Za večernje koktele, izvedeš tkanine poput satena, svile, rayon i fino-gauge knits da rade jako dobro. Malo bling djela za večer nositi, ali ako je to slučaj sa vašim haljinu, a zatim bi se osiguralo da ne nad-accessorize. Neka otisaka haljina se podsjeća na sezone da se nosi rezervirati, Ljeto je sezona boja. Rješite crnaca i bijelaca i napraviti nove dodatke na svoju paletu boja. Nositi svijetle boje poput žute ljeto ili ružičasti, a ako vam boja malo nervozni, možete isprobati i eksperimentirati s različitim ispisuje na haljini. , Fokus na vaš pribor. Dok podudaranje pribor u nijanse iste boje kao haljina dobro rade, pokušajte eksperimentirati s ukrasima koje nose i napraviti izjavu, na primjer, ako ste nosio zelenu haljinu, umjesto nošenja peta u istoj boji ili obični stari crni, to začiniti s klinovima u kanarinca žute. No, budite sigurni da ste zadovoljni u svemu što nositi. , Dok odabirom odjeće koktel party nije naporan zadatak, odabrati stil koji laska možete testirati vaše strpljenje. Sljedećem odjeljku ovog članka navodi se različite stilove ljetnim koktelima haljina koje su u modi ove sezone.
Ljetni koktel haljine
Haljine jednog ramena, u jednom rame haljina je savršen način da se vijoriti dobro napregnut oružje i umrijeti za ovratnik kosti. Pokušajte haljina ljeto koje je bilo okupilo suknju koja laska nekoga tko nema tonova trbuh koktel. Ako imate dobro tonirana lik, onda ste mogli uzeti list iz knjiga, holivudskog fashionistas i odlučiti za Božica haljinu s teče, nabrane suknje.
Stretch Side Wrap dress, wrap haljina je razlika kao jedan od najvažnijih bezvremenski modni izvještaja u bilo kojem ženskom ormaru. Uvedena u 1970's, je u zagrljaju većina slavne osobe i slavi kao nasljednik malu crnu haljinu. Ako ste obličje za nešto što će vam dati coveted pješčani sat lik, a zatim zamotajte u haljini rastezanje materijala u bojama poput bisera i pastelnim nijansama može biti savršeno rješenje.
Koktel Suit, ako ste jedan od onih žena, koje treba žuriti u desnu koktelu s posla, onda ova haljina je odgovor na vaše probleme. Koktel haljini odijelo je više od prosječnog poslovno odijelo i dostupan je i ljeti i zimi boje. IT tim se s svečan, mrsiti vrhu i ukloniti jaknu kako bi odijelo izgleda malo manje formalni.
Strapped haljinu; je, nakon cijelog ljeta, a toplina je samo klimanje haljinu s baš-tamo rukavima. Ako možete odnijeti strapped haljine, onda je ovo možda jedan od savršen ljetni koktel haljina za vas. Neka gornji dio tijela od haljina zagrliti svoje krivulje i neka suknju haljinu ili se smanjiti u A-kroja ili pun mirisa, teče suknju. Predlažemo Vam da jednostavno otići na ukrasima, ali ako želite dodati blještavilo i svjetlucanje na haljinu, a zatim pribor moraju biti suptilan.
Plast haljinu; Ovo je jedan od onih haljina ljetni koktel koji je isključivo za one koji imaju savršenu 10 figura, zahvaljujući dizajnu koji zahtijeva zbijeno stane za tijelo. Ali ovo je haljina koja je savršena za ljeto jer je svjetlo tkanine da je općenito napravio off. Možete odlučiti za jednoga ili strapped kaiša plašt haljinu.
To su samo nekoliko mogućnosti za ljetni koktel haljine. Ako ste zabrinuti o novcu koji ste svibanj morati shell out na ovim haljine, ne bi uznemirio. Postoji nekoliko jeftini ljetni koktel haljina dostupna u trgovinama koje imaju vintage odjeću i modne knockoffs. Sve što trebate učiniti je odlučiti se na stil koji vam odgovara i vijoriti na sljedeći koktel party želite ići.

No comments:

Post a Comment