Thursday 5 April 2012

Juniper Bonsai Njega Upute

Jeste li planirate da rastu stabla smreka bonsai? Ako ste nikada nisu odrasli ili brinuo za bonsai ranije, smreka bonsai će biti savršen izbor za vas. Bonsai ili ladicu sadnje se odnosi na umjetnost uzgoja minijaturnog drveća u posudama, te ih po rezidbe održavanje svoje lišće i korijenje. Ako ste ljubitelj vrtu, koju će zasigurno voljeti sve i da se brine ovih ukrasnih biljaka.
Bonsai drveće može se svrstati u formalne uspravno, neformalne uspravno, kos, splav, grupa, književnici, kaskada i polu-kaskadu. Smreke bonsai dolazi pod kategorijom neformalne uspravno. Smreke su četinjača i pripadaju roda Juniperus and obitelji Cupressaceae. Juniper je kompaktan lišće i igla-poput lišća izgledaju vrlo atraktivno. Postoji nekoliko vrsta smreka koje su idealne za bonsai kulturi.
Kineski smreke, japanski vrt smreke, zeleni brežuljak, igla, shimpaku, Juniperus Rigid wing, Juniperus squamata, Juniperus Sabina i Juniperus sargentii su neke od popularnih sorti. Ako volite držanje ukrasnih biljaka, onda svakako trebali dobiti smreka bonsai za vaš dom. Juniper bonsai može se uzgajati u zatvorenim prostorima, kao i na otvorenom. Ako želite zadržati svoju smreka bonsai u izvrsnom stanju, vrijeme je da saznate više o smreka bonsai skrb upute. Pročitajte više o borovica bonsai skrb.
Juniper Tree Bonsai Njega Upute
Kvaliteta tla i kontejnera; borovice Odaberite stabla što je 3-7 godina. Nakon što ste odabrali raznolikost, morate lonac your smreka bonsai u kontejneru. Morate odabrati posudu pravilno. Ima bi trebao biti dovoljno mjesta za korijenski sustav. Pazite da spremnik ima dovoljno drenaža rupa. Ako odaberete kontejner koji nema dovoljno drenaža rupa, onda se višak vode neće biti iscrpljeno i to će naškoditi korijena. Smreka će rasti i pješčane ilovače. Vi bi također trebali napuniti tla s gnojiva.
Lokacija Ti mogao zadržati u zatvorenom prostoru smreka bonsai, kao i na otvorenom. Ako želite zadržati vaše prekrasne bonsai u zatvorenom prostoru i poboljšati vaš dom dekor, morate se pobrinuti da biljka dobije dovoljno sunca. Smreke treba najmanje 4 sata sunca svakodnevice. Dakle, pobrinite se da mjesto vašeg biljka na mjestu gdje je izložena suncu. Donesite na otvorenom u jutro, tako da se dobiva niskog intenziteta sunčeve svjetlosti koja je potrebna za njegov rast. Ovo je vrlo važan aspekt u zatvorenom skrbi smreka bonsai da se nikada ne smije zanemariti. Još jedan važan savjet za japanska smreka bonsai drveća skrbi značilo bi ga držati u stakleniku.
Zalijevanje; Višak zalijevanje može oštetiti korijenje smreka, dakle, ne mora ići na zalijevanje pijanka. Prije zalijevanja morate dotaknuti tlo da provjerite ako je sušeni ili ne. Također morate pobrinite se da voda ne sadrži nikakve klor. Stalni voda može izazvati ozbiljna oštećenja na stablo i dovesti do korijen proklinje. Možete također magla your smreka bonsai u redovitim razmacima.
Gnojiva; tla koji sadrži kalij, fosfor i nitrati svakako će pomoći borovica raste dobro. Koristite gnojivo za nadopunu tlo. To će svakako pomoći borovica raste dobro. Tokom vegetacije, to je poželjno da oploditi svakih 15 dana. Provjerite jeste li miješati gnojiva ispravno, to je važno, jer izravan kontakt između korijena i gnojiva može uzrokovati oštećenja korijena. Gnojenje je važan aspekt patuljastih smreka bonsai stabla skrb, a to će osigurati punu cvjetova i zdrava lišće na bonsai.
Rezidbe, morate platiti puno pažnje smreka bonsai rezidbe. To je proces kroz koji rezidbe stabla veličine čuva mali. Morate orezati grane i proizlazi svako ljeto i proljeće. Trebate da biste dobili osloboditi od prešao grana i mrtve udove. Također morate orezati korijen tijekom sezone proljeće i svake dvije godine, u vrijeme re-potting. Nakon što ste dobili željeni oblik nakon rezidbe, morate premjestiti na smreka bonsai štipa tehnika. Kada novi rast pojavljuje na vašem smreka, ih otkinuti s prstima tako da ih uvijanje, ali nikada orezati sve nove rast istovremeno. Da bi na svoju oblik borovice, trebali biste pokušati smreka bonsai metoda ožičenje. Morate nježno tie žice oko grane. Morate početi od baze od stabla, a zatim raditi svoj put do grane. Žice ne bi trebao biti vrlo široka, a također možete podesiti i savijati grane, tako da oni rastu u željenom smjeru. Ti bi mogao napustiti žice za nekoliko mjeseci i uklonite ih pomoću wire cutter.
Pročitajte više na:; smreka Bonsai rezidbe, bonsai stablo Care upute; Bonsai Drveće za početnike, Sada kada ste svjesni smreka bonsai skrb upute, ne morate brinuti o svom smreka bonsai. Koristite ove informacije na smreka njegu bonsai stablo i sigurno ćete vidjeti prekrasne lišće na bonsai. Siguran sam da ćete dobiti puno komplimenata za svoje minijaturne borovica.

No comments:

Post a Comment