Sunday 8 April 2012

Anthurium Care

The anthurium je rod 600 do 800 vrsta i nalazi se u neo-tropskim krajevima. Ova biljka je također naziva po imenima kao što su 'Dječak cvijet', 'Rep cvijet "i" Flamingo cvijet'. Većina anthurium vrste se mogu naći u vlažnim tropskim krajevima. Anthurium briga za ove tropske biljke je jednostavan proces. Zemljama u kojima većina vrsta anthurium nalaze, uključuju Kolumbija, Panama, Brazil, Ekvador i Guana štit. Neka razumijem u detalje, kako da se brinu za anthurium. This cvjetnica može se podignuti bez puno problema, ako su provedene sljedeće korake.
Anthurium Care
The anthurium proizvodi cvijeća tijekom cijele godine i njihovu pravilnu skrb će dovesti do dobrih prinosa of vedro obojena cvjeta. Tamno zeleni i srcoliki listovi anthuriums također imaju estetskih. The anthurium skrb upute u nastavku će vam pomoći u rastu zdravih biljaka. Temperatura zahtjevima anthuriums za dan i noć su 78 do 90 ° F i 70 do 75 ° F respektivno.
Kulture za rast, a tlo će biti izabran za uzgoj anthuriums bi trebao biti dobro drenirani i gruba. Kultura mediji za anthurium treba da sadrži treset mahovina, perlit i borove kore u 01:01:01 omjeru. Anthurium biljke ipak, zahtijeva grubu supstrata za proizvodnju presadnica, mladi mladice treba biti kulturan u tlu koji imaju dovoljno vode.
Sadnja, Korijeni mladice treba postaviti čvrsto na tlu. Nakon sadnje mladica, to bi trebalo biti dovoljno zalijevati. Lonac se koristi trebali imati drenažne rupe. Nema potrebe da su lonci s dubine veće od 6 inča. Budući da je anthurium potrebe svjetlosti, to bi trebao biti smješten 5 do 6 metara od prozora. Međutim, biljke ne smije se odlagati u izravnoj sunčevoj svjetlosti. Je rezultate u nepovoljan utjecaj na procvat; procvat može usporiti ili čak zaustaviti u potpunosti.
Zalijevanje; Preporučuje se vode postrojenja nakon što je tlo neznatno osuši. Zalijevanje ih jednom tjedno ne bi uzrokovati probleme ako se drži tla dovoljno vode. Jedna stvar koja treba imati na umu je održavanje optimalne vlažnosti tla. Anthurium biljke se nalaze u tropskim područjima i stoga, željene razine vlažnosti treba održavati za njihov pravilan rast. Lišće anthurium bi trebao biti mat često postići taj učinak.
Gnojiva, a gnojiva će se koristiti za promicanje zdravog rasta anthuriums trebaju biti one s visokim sadržajem fosforne kiseline. Preporučuje se korištenje vode-based gnojiva. Paketi takvih gnojiva su sve upute potrebne za pripremu potrebne razrjeđenja.
Repotting; Praksa repotting je koristan u održavanju zdrave anthuriums. Preporuča se ponovo staviti u saksiju ove biljke svake godine. Prije obavljanja repotting of anthuriums, treba provjeriti da li su zdrave korijene. Podjela postrojenja u dvije, a zatim ih stavite u odvojenim kontejnerima završi proces repotting.
Bolesti i štetočina; Common štetnika koji utječu na rast anthurium su vaši, blijed bugova, mjerila i tripsa. Insekti kao tripsa i blijed greške mogu se naći na natječaj lišća. Korištenje odgovarajuće pesticida u pravodobno treba kontrolirati štetnika lako.
Anthurium Care Tips
Sljedeći savjeti će doći u ruci za uzgoj zdrave anthuriums. , Potrebno je zaštititi biljke od anthurium kolebanja temperature. , Dead lišće i smeđi cvjetovi moraju biti uklonjeni u pravodobno. Ona sprječava bilo kakve bolesti utječe na biljke. , A anthuriums smije se dopustiti da se osuši se samo malo, prije sljedećeg zalijevanja. Isušenosti može dovesti do oštećenja korijena savjete. ; Ponekad nad-the anthuriums gnojenje dovodi do yellowing od lišća. One mogu riješiti ovaj problem navodnjavanja (drenching tlo) biljke s mlakom vodom. Ona pomaže u odvod iz viška količinu hranjivih tvari prisutne u tlu. Biljka se opet treba zalijevati nakon pola sata. ; Pročitajte više na:; biljke; Unutarnja Tropska Kuća biljke, proces anthurium njegu je lako i jednostavno razumjeti informacije prikazane gore. Treba slijediti korake uvršten u članku za uzgoj zdravih anthurium biljaka.

No comments:

Post a Comment