Thursday 5 April 2012

Prijenos izmjene ulja

Jedan od najvažnijih aspekata automobila održavanja ulja u mjenjaču promjenu, također poznat kao prijenos tekućina promjena, na redovnoj osnovi. U stvari, stručnjaci preporučuju da ga treba poduzeti svako jednom u neko vrijeme, a neuspjeh to učiniti može rezultirati u velikom broju automobila problema. U slučaju vozila s automatskim mjenjačem, ako je automatski mjenjač fluid (ATF), nije se promijenilo nakon redovitim intervalima može uzrokovati niz problema automatskog mjenjača. Slično, u slučaju vozila s ručnim mjenjačem, ako ručni mjenjač promijeniti ulje ne provodi redovito, može uzrokovati dijelove motora na toplinu i koroziju, na kraju dovodi do prijenosa problema u automobilu.
Ulja u mjenjaču Promijeni frekvenciju
Sada kad znate što naškoditi loš prijenos tekućina može uzrokovati vaše vozilo, morate se pitate koliko često to promijeniti prijenos tekućine. Promjena intervala prijenos nafte, morat ćete slijediti će ovisiti o tome kako ćete koristiti vozilo. Stručnjaci sugeriraju da bi trebao provjeriti ulja u mjenjaču barem jednom mjesečno. A ako je bilo loše za prijenos tekućina simptome, kao što gori miris iz njega ili njegove boje okretanje crna, poštuju, te bi trebao ići na neposrednu ulja u mjenjaču promjenu. Pročitajte više na kako provjeriti prijenos tekućina.
Kako to Chanel ulja u mjenjaču?
Ako su dobro upućen s osnovama popravak automobila, ili da ga jednostavno, ako možete ukloniti i zategnite matice i vijci, prijenos promijeniti ulje će biti vrlo jednostavan zadatak za vas.
Odvodni Bad ulje, a prije svega stvar za učiniti je da se odvod prijenos tekućine iz vozila. Da bi to učinili, trebat će vam ključ, za uklanjanje vijak, i pan, prikupiti loše tekućine. Koristeći ključ, možete ukloniti vijak za ispuštanje, vijak koji se nalazi ispod prijenosnog sustava vašeg vozila. Pobrinite se da stavite posudu desno ispod Vijak za ispuštanje prikupiti loše tekućine. Uostalom, ti ne bi željeli vidjeti lokve loše ulje po cijelom kolovoz.
Mjenjaču Flush, ako ste poduzetnik promjenu ulja u mjenjaču nakon dugo vremena, postoje značajne šanse da imaju loše ulje i korodirane čestice unutar sustava formirana ostatka. U takvim okolnostima, upravo isušivanje loše ulje i da ga se napuni novo ulje će biti od koristi, jer je to ostatak će kontaminirati novo ulje i plijen u kratkom roku. U takvom scenariju, morat ćete poduzeti prijenos tekućine u istoj ravnini, pri čemu cijeli sustav će biti očišćeno pomoću posebnog otapala pri visokom tlaku. Pročitajte više na istoj razini cijene prijenosa.
Dopunjavanje novo ulje, Nakon što ste sigurni da su svi loše ulje je isušen, možete nastaviti da ispunite novu ulja u mjenjaču u vašem vozilu. Da bi to učinili, morat ćete otvoriti hauba vozila, pronađite otvaranja transportnog sustava i sipati ulje u njemu. Korištenje lijevak da se izlije ulje će biti mudriji, ako namjeravate da se izbjegne prolijevanje ulja na vaš motor. Nakon što ste učinili s cjelokupnog procesa, možete jednostavno otići za test drive kako bi se osiguralo da su sve stvari su na mjestu, i vaše vozilo je rad prekid.
Više informacija o automatskom mjenjaču promjena:; Kako promijeniti automatski mjenjač, ​​automatski mjenjač promjene; ​​Ovo je vodič da poduzme ulja u mjenjaču promjenu na svoju vlastitu. Ako niste sasvim udoban s njom, uvijek možete posegnuti za stručnu pomoć. Općenito, za prijenos tekućina promjenu cijene rasponi bilo gdje između $ 100 do $ 200, dok neke druge probleme prijenosa popravak će vas koštati dvostruki iznos. U takvim okolnostima, to je mudrije da se odluče za redovne promjene ulja u mjenjaču, poželjno na svoje, umjesto da se čeka jedan veliki problem da se dogodi.

No comments:

Post a Comment