Friday 20 April 2012

Obrva Uklanjanje dlačica

Nakon što je savršen obrva je apsolutno imperativ vremena, jer obrve definirati vaše lice. Prvi korak je pronaći najbolji oblik koji će odgovarati vašem licu, a drugi korak je naći tehnika uklanjanja obrva dlaka da je najbolje pogodan za vas. Postoje mnogi načini za uklanjanje dlaka iz obrve da bi dobili najviše laskavu oblik i morate odabrati jedan prema vašem pragu tolerancije i prikladnost. Neka nas raspravljati o različitim obrva tehnika za uklanjanje dlaka u detaljima.
Obrva dlaka Uklanjanje Tehnike
Različite metode za uklanjanje obrva dlaka se tweezing, waxing, threading i lasera. Za ljude koji imaju teške rast i ištanje da biste dobili svoje obrve u obliku trajno, obrva za uklanjanje dlaka pomoću lasera je vrlo dobar izbor. Lasersko uklanjanje dlaka obrva cijene nešto između $ 340 do $ 500 dolara, ovisno o hair gustoće. To je relativno bezbolan proces i to je završena u 15 do 20 minuta. Nema vremena za oporavak potrebno za to, a osoba može očekivati ​​blagi crvenilo koje se obično splasne u dan ili dva.
Vrijeme testiran vrlo popularna metoda za uklanjanje dlaka je obrva tweezing. U ovoj metodi prvi biste trebali zanijemio području oko obrve trljanjem kocka leda. To je najbolje da ide za obrve tweezing tek nakon što ste imali tuš, jer to pomoći da se omekšati kosu i kao pore su otvorene, kosa izlazi lakše. Sada se par čistih pinceta i tweeze iz bilo zalutao kosu oko obrva. Povucite kože oko obrva podsmijeh uz pomoć palca i srednjeg prsta. Držite neželjenih dlaka u tweezer što bliže korijenu kao i moguće ga izvaditi. Uvijek bi se osiguralo da se držite kožu oko obrva as podsmijeh što je više moguće dok ste tweezing kako bi se izbjeglo dobivanje ozlijeđen. Ne zaboravite trgati samo u smjeru rasta dlačica, a ako želite oblikovati obrva, učiniti čupanje dlaka iz ispod obrva, a ne odozgo. Da biste spriječili bilo kakve upale i zatvoriti pore primijeniti blagi alkohola steže oko obrve nakon što su učinili. Također možete znati kako trgati obrve.
Depilacije također je među jedna od najviše željena obrva za uklanjanje dlaka tehnike. Iako je to bolno tehnika kosa ne regrow do 3 tjedna. Nedostatak ove tehnike je da je za uklanjanje dlaka je obrva depilacija voskom, dlaka mora biti najmanje ¼ inča u duljinu, tako da vosak može u skladu s njom. Vosak treba prvo se zagrijavati u mikrovalnoj ili dvokrevetnoj kotao. U toplom voska bi trebala biti primijenjena na području u blizini svoje obrve uz pomoć plastične lopatice u smjeru rasta dlačica. Nanesite čistu traka tkanine ili depilacije traka na području gdje ste primijeniti vosak. Sada povucite tkaninu ili depilacija voskom traka u jednom brzo kretanje u suprotnom smjeru. Vosak i neželjenih dlaka će izaći na depilacije trakama. Ako planirate to učiniti kod kuće, budite oprezni da provjerite temperaturu u vrući vosak prije primjene kao što ste mogli rizik paljenjem kože. Također bi željeli znati o oblikovanju obrva i različitih oblika obrva.
Još jedan vrlo učinkovit obrva za uklanjanje dlaka tehnikom koja brzo je dobivanjem popularnost navoja. Ova tehnika se koristi već stoljećima u istočnim zemljama, ali sada je nalaz odobrenje čak i na zapadu. U ovom tehniku ​​pamuka u uvijanje prijedlog se koristi za uklanjanje pojedinih kose. To je gotovo bezbolna metoda, ako je to učinio iskusni stručnjak ljepote. Oblikovanje i oblikovanje obrva može biti učinjeno vrlo precizno navoja. To je također vrlo brz način, a ne morate čekati za kosu da raste do određene duljine prije nego što možete učiniti obrva navoja. Pročitajte više na, kako Thread obrve, kako tweeze obrve, kako Wax obrve; Dakle, ovdje su neke različite obrva dlaka uputa za uklanjanje zajedno sa svojim pro i kontra, tako da možete napraviti informirane odluke o tome što je pogodan za vas.

No comments:

Post a Comment