Sunday 1 April 2012

Portorikanski tetovaže

Iako je mali komad zemlje, Portoriko je prekrasna zemlja i ima dovoljno razloga za ponos držati u Puerto Ricans srcima. Portoriko je u dominaciji većih svjetskih sila i Puerto Ricans borili kroz stoljeća zadržati svoje vlastite kulture integral. Puerto Ricans ljubav da bi njihova tijela natopljene sportu portorikanski tetovaže izraziti ljubav, ponos i poštovanje u svoje baštine. Dakle, neka mi vam dati ideje o nacrtima portorikanski tetovaže.
Portorikanski Zastava Tattoo, Zastava Portoriko je simbol goleme ponosa i najpopularnijih dizajna u Puerto Rican tetovaže. Portorikanski Zastava sadrži tri crvene pruge, dvije bijele pruge, plave i bijele trokut zvijezda. Crvene pruge predstavljaju krv prolijevanja koji se dogodio s tri grane demokratske vlasti. Dva White Stripes su simboli slobode i slobode. Plava trokut simbolizira Vlade Puerto Rico, a bijela zvijezda simbolizira status Commonwealtha koji Portoriko stekli u 1952. Dobivanje potpisao sa slikom ove zastave će biti jedan od najvećih tradicionalnih portorikanski tetovaže koje će predstavljati svoje korijene i ponos vas držati kao portorikanski. Vi svibanj ištanje to čitanje na zanimljive činjenice o Puerto Rico.
Grb Tattoo, jedan od najpoznatijih domoljubnih i stilski portorikanski tetovaže je grb tetovaža. To izgleda kao značka s zelenom bojom dominantna na pozadini. Ova boja je korišten tijekom početka kršćanske ere, kao referenca na Svetog Ivana Krstitelja, kao znak vegetacije kada će propovijedati u neplodna zemljišta i jungle Judeje. Ona također ima Knjizi Otkrivenja na kojoj bijelo janje sjedi drži sedam pečata iz Otkrivenja svetog Ivana apostola. This janje je simbol čistoće koji se odnosi na Janje Božje, Agnus Dei, priznaju se kao Isus Krist. Tu je i bijelu zastavu s crvenim križem koji drži janje. Taj crveni križ je križ u Jeruzalemu koji je nekada bio korišten od strane vladara s ciljem protjerivanja ne-kršćana iz španjolskog poluotoka.
Rub grba je obuhvaćeno 16 simbola, od kojih su četiri simbola dvoraca koji označuju Kraljevine Castilla, 4 lavovi simbol Kraljevine Leon, i oba simbola lavova i dvoraca znači jedinstvo obaju kraljevstava. Ostali simboli su 4 zastave, i 4 križeve Jeruzalema koji se smatraju simbolima Svetog Ivana Krstitelja. Na vrhu grba je kruna koja simbolizira Royalty koji ovjerena taj štit. Na njegovo pravo je slovo F a do njega lijevo je letterY. F koja je za Fernando i, na Y za Ysabel, koji su bili kralj i kraljica Španjolske carstva kada je Portoriko bio otkriven. Sliku strelice i jaram simboliziraju ideorafi za inicijali katoličkih kraljeva, F i Y. Postoji natpis koji čita, Johannes EST nomen ejus ili Juan (Ivan) je njegovo ime, jer Portoriko u početku zvao San Juan ( Sveti Ivan), koja je ime svog glavnog grada danas. Grb tetovaža se smatra jednim od najviše smisla tetovaže na svijetu.
Nacrt Zakona o zemljišnim of Puerto Rico, a to je jedan od najupečatljivijih jedinstvenih portorikanski tetovaže i predstavlja zemljopisni obris iz Puerto Rica. Ova tetovaža dizajn može biti dobro natopljene na leđa i donjeg dijela leđa područja. Lijepa ideja će biti dodajući neke ukrasima na ovaj nacrt s nekim riječima. Popularno, tetovaža ljubitelje ga tinta sa I (srce simbol) Portoriko. Također možete ići s ispunjavanjem obris s Puerto Rican zastavu ili jednostavno označiti svoj rodni grad sa zvijezdom i svoje ime.
Portorikanski Celebrity tetovaže, portorikanski slavne osobe su bile inspirirane broj tetovaža ljubitelje tetovaža dizajne nakon njihova imena. Slavne osobe kao što su Ricky Martin, ikona pop-glazbe je stvorio tetovaža dizajne imaju wordings iz njegove pjesme, Loca, na primjer. Roselyn Sanchez, glumica, pjevačica i model, a svojim raskošnim lice je nadahnuo puno ljudi kako bi joj portret tetovaže na njihova tijela. Pročitajte poznati Puerto Ricans za više ideja slavnih portorikanski tetovaže.
Vjerske tetovaže, veliki broj stanovnika iz Puerto Rica je katolička religija. Dakle, simboli kršćanstva kao križ tetovaže, tetovaže i krunica Srca Isusova tetovaže su vrlo popularni vjerski portorikanski tetovaže. Više o srcu tetovaža dizajne.Vjerske tetovaže i Celtic tetovaže čine veliki portorikanski tetovaže za djevojke. Ipak, druge religije kao Santeria i Palo Mayombe također su veliki izvor izvorne religijske portorikanski tetovaža dizajne.
Gang Tetovaže, bande u Puerto Rico sportu vlastite tetovaža dizajn. Jedan od najozloglašenijih bandi, Puerto Rico je Neta i sport tetovaža sa srca proboden dva portorikanski zastave amo-prijelaz u srcu. Ona također uključuje desnu ruku suzdržan, jer lisice koji prelaze njegov indeks i srednji prst. Čitajte na:; Gang znakova i simbola; Gangsta tetovaže, Tattoo Coqui žaba, Coqui je stablo žaba koja je porijeklom iz zemlje iz Puerto Rica. Danas, to se smatra ugroženih vrsta žaba i tako se cijeni puno više nego što je to biti ranije. Ovaj sladak maleni stvorenje nije službeni simbol Puerto Rico, ali to je napravio sam popularan portorikanski tetovaža dizajn. The coqui žaba tetovaža je jedan od najznačajnijih projekata iz portorikanski tetovaža umjetnosti.
Sport u sportu portorikanski Tattoo!, Puerto Ricans su sport i ljubitelje ove sportske fanove previše tetovaža entuzijasta. Omiljeno tim logotip, ili portret omiljenog portorikanski sportaš, bi veliki dizajne tetovaža. Sport tetovaža dizajne izgledaju najbolje na ramena i podlaktice, kao što su to najbolja mjesta za sport tetovaže. Više o podlaktice tetovaže. Sport ikone poput Carlos Arroyo zvijezda NBA košarke i najuspješniji sportaš portorikanski nalaze se više na ruke i ramena sportske ljubitelje nego u stvarnom! Bejzbol zvijezda, Roberto Clemente i Puerto Rico's Muhammad Ali - Hector Camacho su najveće sportske zvijezde koje zemlje Puerto Rico rodila! Možete dobiti portret tetovaža bilo koje od tih zvijezda. Drugi tražio nakon tetovaža dizajn u sportu svijetu je tim logotip slavnog nogometnog kluba, Puerto Rico Islanders, što je štit s tim imenom, nogometne lopte i zastave iz Puerto Rica. Vi svibanj ištanje to čitanje na:; Tattoo Care upute; Tattoo aftercare: "Ovo su najpopularniji portorikanski tetovaže. Ako razmišljate o uzimajući jedan, ja preporučujem da biste dobili jedan od autentičnih portorikanski tattoo umjetnik. Uvjerite se da je certificirani tattoo umjetnik. Odaberite mudro od gore navedenih opcija Puerto Rican tetovaže i odaberite onaj koji odražava vašu osobnost. Ovo je mjesto gdje sam odjaviti i kao Puerto Ricans će reći Adios y tienen un dia palamide!

No comments:

Post a Comment