Saturday 14 April 2012

Gypsy nošnja ideje

Tko može zaboraviti kapetan Jack Sparrow iz Pirata s Kariba? Njegov jedinstveni stil odijevanja i nakita vrijedi gledati u filmu. Nesumnjivo je gledao najbolje u cijeloj cast obučen kao gusar ciganke s etničkim ruho i fantastičan šminka. Povijesno gledano, cigani su nomadski narod koji su migrirali iz Indije u Englesku, trgovinu i kreće u mnogim zemljama. Oni su imali veliki broj koji se trudi vještina i mistična vještina reći sreću. Oni su vrlo dobro poznat za svoje jedinstvene načine odijevanja, plesa i glazbene sposobnosti. I muškarci i žene odjeveni u odjeću osnovne zamotan oko njih, ali ono što ih je učinilo toliko upečatljiv i atraktivan je bio stilova u kojima su nosili. Bacite pogled na jednostavan ideje cigansku nošnju samo za vas.
Gypsy Kostim Patterns
Postoje mnoge vrste uzoraka koji Cigana nosila u vrlo ranijim vremenima, ali s mjesta su posjetili i obrta su napravili, njihov stil i obrada promijenjen u prilično mjeri. S obzirom na nastavku je kratki opis onoga što muškarci i žene nosile zajedno sa svojim pribor i kako ih je napravio. Više o fancy dress ideje kostim.
Male Gypsy Kostimi
Žene su nosile suknje labav u jarke boje shinning s bluzu koja je okupila i pao s vrata. Oni su nosili šarene waistbands i sakriti svoje podli nabora i nakit bili su puno sitnih, perle, Bangles, anklets i prstenje. Oni su tkale beads u svoje duge crne kose koja se koristi će se održati još u pol kolač s projektiranom i bojao marame kao pokrivala za glavu. Više o srednjovjekovnim kostim uzoraka.
Male Gypsy Nošnja
Muškarci su također odjeveni u jednostavne ali atraktivnu odjeću. Oni su nosili crne ili smeđe hlače koje su uske i često su iz bilo pamuka ili bilo koji drugi materijal koji bi mogao osušiti lako kao što su puno putovali morem. Oni su nosili crne čizme i bijelu majicu koja je bila labavo okupilo se u struku. Tijekom majice su dugo crni ili smeđi prsluk sa zlatnim gajtanima boje na rubovima. Oni su čak i imali duge šarene marame kao krila za struk i druge šarene bandannas za pokrivala za glavu. Njihov nakit sastojao se od jednog zlatni kolut naušnica, a ponekad perle u kosi.
Kako napraviti kostim Cigan
Izrada Gypsy nošnja može biti zabavno, posebno ako želite da vaša djeca prerušiti u Halloween kostime ili za igru ​​u školi. Kao i kod podataka od gore navedenih stavaka, morate imati je dobio razne ideje cigansku nošnju, stoga sve što trebate učiniti je pronaći sve takve odjeću i stavite ih zajedno. Više o domaćim nošnja ideje.
Za Djevojke
Da bi djevojke 'Gypsy nošnja može biti vrlo lako, sastaviti sve različite dijelove nošnje, pa čak i da ga bodom. Kao što su svi odvojeni, to je bolja ideja da prikupiti sve različite dijelove odjeće te ih nositi na jednom uštedjeti vrijeme i trud. ; Za suknju, pokušajte nositi svijetle boje s mnogo slojeva na dnu suknje. Ako ne možete naći nešto slično, jednostavno skupljati šarene trake od tkanine te ih bod na rubovima kako bi volanima. Ako ne želite bod, možete nositi dvije suknje različitih duljina preko svake druge dati ukrašen izgled. ; Gypsy žene nose ženske sportske hlače ili tajice, koji se nalaze vrlo jednostavno. Provjerite jeste li nositi potpuni kontrast jer oni izgledaju dobro sa svijetlim bojama. ; Za bluzu, koristite bijeli puni rukavima vrh i bod s ogrlicom čipke na to je rubova i sa elastičnim stegnuti za vrat da ga se okupili gledati. Zatim dok ga nosi, povucite ga ispod jednog ramena da izgleda prirodnije. , Kravata šal oko kose i dodati neke šarene perle na njega. Možete pletenica vaše kose, a zatim dodajte kuglice. To daje vrlo lijep i trendovski izgled. Nosite struka pojas i drugi nakit, zajedno s etničkim cipele ili obuće. Više o kostim nakita. ; Za dečke
Njihov Ciganin nošnja ideje su još više zabave kako bi kao oni dobiti sasvim drugačiji izgled nakon potpuno odjeveni. ; Za hlače, možete zamijeniti par uske kožne hlače koje su uske rezove i doći desno gore do pete. ; Nosite čizme na nogama, po mogućnosti koljena dužine ili malo ispod koljena. Oni mogu biti od gume ili kože. , Možete koristiti bilo loose pamučne majice koje treba okupilo se u struku ili šivanjem ili nosio pojas. Ne ugurati košulju kao da je trebalo ostaviti labav i izvan nje. ; Nosite bilo marama ili maramica po vašem izboru kao oglavlje i tkati neke beads u kosu. Za zlatni obruč, možete nositi isječak na i ostali pribor i nakit, učinit će vam izgledati kao pravi cigan. , To su neki domaći romski kostime za obje momci i djevojke. S ovim idejama Ciganka kostim, ste sve postavili kako bi glava okrenuti s tim rezonantan nošnje.

No comments:

Post a Comment