Thursday 12 April 2012

Instaliranje Laminat

Postoje mnoge vrste drva podnice. Laminatni podovi je vrsta drvenih podova, koji je vrlo pristupačan i jednostavan za instalaciju, što je razlog zašto je popularan među DIYers. Nakon što je laminatni podni je kupio, potrebno je instalirati ga odmah, za razliku od tvrdo podnice daske koje se mogu otvoriti i prepustiti acclimate u svoje okruženje za neko vrijeme. Ako želite dobiti laminata instaliran iz profesionalne, onda je prosječna cijena je objašnjeno u nastavku. Međutim, za ugradnju laminata sebe, možete slijediti dolje navedene savjete.
Troškovi Instaliranje Laminat, možete kupiti online laminatni podovi, ili od lokalnog dobavljača. Pokušajte tražiti rasprodaja, ako razmišljate o kupnji laminata za vaš dom. U rasprodaja, možete pronaći dobar laminat proizvod za manje cijene. Međutim, ako imate dobar proračun onda možete ići kroz različite laminatni podni recenzije, kupiti najbolji proizvod. Obično, materijalni troškovi oko USD 1 do 4 po kvadratnom metru. Ako ste hiring stručnu pomoć, da bi se laminatni podni instaliran, onda zadužen je oko 2 USD. Za 120 četvornih metara soba, dnevno vrijeme je potrebno instalirati laminata.
Savjeti za Instaliranje Laminat
Opće upute za instaliranje Laminat, prema vrsti daske koju kupujete proces instalacije drveta podnice varira. Postoje u osnovi tri tipa daske. Tradicionalni daske koje su slijepljena prema specifikacijama proizvođača, ovaj tip instalacije potrebno dodatno vrijeme za čišćenje. Drugi su pre-zalijepljen tip daske, koje trebate izbrisati dolje s vodom za aktiviranje ljepilo u njima, prije nego što je polaganje na podu. Posljednji je glueless podnice također poznat kao klik i zaključati dasaka, pri čemu, drugačiji izbor blokiranje mehanizama ili zglobovi su pričvršćeni na donjoj daskama. Iako glueless tip daske kao što su sigurna kao i tradicionalne tip daske, oni cijene više od tradicionalnog tipa daske.
Prije nego što pokrenete instalaciju trebate pripremiti podnice, koja poziva na zadatak čišćenje poda, i uzimajući osloboditi od bilo kakve tepih ili padding na njemu. Nakon što su učinili s tim, grebanje poda čist, to vakuum i dobili osloboditi od bilo kakve krhotine. Tada ćete početi polaganje laminata prema specifikacijama proizvođača, prema vrsti daska. Stvara li zadržati ¼ inch carinjenje na svakom zidu.
Savjeti o instalaciji Laminat širom vrata; Pri ugradnji laminatnih podova kroz vrata, morat ćete postaviti daske prema obliku podnice širom vrata. Najbolji način je da koristite uslužni nož i trim snapping veze susjedni dasaka, tako da oni mogu slajd u sklad. Također možete koristiti nekoliko kapi drva ljepila zadržati dijelove zajedno.
Savjeti za Instaliranje Laminat na stepenicama; Da biste instalirali laminata na stepenicama morat ćete koristiti ljepilo dolje vrsta laminata dasaka samo. Očistiti stepenice i to glatko dolje. Zatim mjera vrhu i strani dimenzije stepenica. Početak polaganje dužice koji se uklapaju u mjerenjima ste skinuta. Koristite ljepilo staviti daske na stepenicama površinu. Pročitajte više na, kako instalirati laminata na stepenicama.
Savjeti za Instaliranje Laminat na betonu, Laminatni pod je vrlo upotrebljiv proizvod koji može biti instaliran na drvo, beton iznad zemlje ili ispod nje. Prije početka instaliranja ovog podnice na betonskom podu, čisti betonskog poda i instalirati vlage nad svim betonskim površinama. To će spriječiti prijenos vlage u laminata. Zatim položiti daske prema specifikacijama proizvođača.
To je sve o instaliranju laminata. Dakle, slijedite gore navedene savjete i trikove, kako bi se uspješno instalirati laminata u vašem domu.

No comments:

Post a Comment