Wednesday 4 April 2012

Wall Žbuka za popravak

Postoji nekoliko razloga zbog kojih ste mogli vidjeti ružne pukotine i rupe se pojavljuju u žbuke zidova. Žbuka zidova izgledaju veličanstveni kad se pojave nove, ali s godinama to zahtijeva fer malo dira gore, tako da svoju kuću čuva tražite prelijepa. Kao arhitekti bi ga, dok je kuća Utvrđuje dolje na svog osnutka, pukotine početi da postane vidljiv na ožbukani zidovi. Prije nego uzimajući na popravak zida sa žbukom, neka nas pokušati razumjeti zašto vaši zidovi razviti pukotine u samom prvom mjestu.
Wall Žbuka za popravak: Razlozi za Pukotine na žbuke zidova
To je krajnje važnosti da ste saznali točan razlog iza vidljivih pukotina kao i inače duboko ukorijenjena i bez nadzora problem učinit će pukotina ponavljajućom bez obzira koliko puta vas dovesti sebe da ih popraviti. Ovdje su neki čimbenici koji bi mogli biti krivac iza oštećeni zidovi. Znati više o home poboljšanja. , To je poznata činjenica da drvo upija vlagu i napuše i ugovora sezonski. Dakle, drveni okviri vrata ans prozora u svojoj kući se ne razlikuje. Ali, žbuka je ne usisava, a ni širi ni ugovora. Dakle, ako je minimalni prostor između drvenih okvira i ožbukani zidovi nisu lijevo, žbuka će ispucati s ponovljenim kretanja drveta. Žbuka na drvenim zidovima također trpe istu sudbinu. ; S vremenom, napetosti koja drži kuću zajedno je također postupno izdana. Kao rezultat toga, pukotine početi da se pojavljuju na zidovima s rastućim dobi od zidova. Također, tu su i aktivni gravitacijske sile, temelj motilities kao i tla smjene koje mogu dovesti do zidova pokazuju pukotine u njima. ; Klimatskim faktori također utječu rascjepa da se pojavi. Gales, humidness, drastične promjene temperature, promjene u tlu konzistencije, vlagu - svi su na neki način ili drugi odgovorni za oštećenja vaše zidove. , Na kraju, povremeno kretanje vrlo teška namještaja po kući ili ugradnja izuzetno teška okviri za slike na novo ožbukani zid, prije nego što je smješten u dobro, također može dovesti do ružan scissures. Naravno, vi svibanj također oštetiti zid i slučajno udaranje teško s komad namještaja ili teške za taj tvar. , Na kraju, vaš gips će razviti pukotine, ako je graditelj ne pazi na cigle i cementa zidovi dobro navlažene prilikom gradnje kuće. To je nešto što sam primjetio u mojoj kući. Što se događa kada je vlaga dries out, pukotine početi stražnji svoje split lica. Dakle, pobrinite se da vaše zidovi su redovito zalijevati dok je kuća još je bitak je napravio. , A sada da smo pošteno popis onoga što bi moglo kuga ljepotu vašeg ožbukani zidovi, neka je doći do zida gips popravak.
Wall Žbuka za popravak: Kako to Utočište Wall Žbuka
Mala rupa, za to ćete morati kupiti neki spackle, koji je prah koji sadrži gips i ljepila. Kada se pomiješa s vodom ovo spackling spoj stvara plastične tijesto. Nemojte koristiti konzerviranu i premixed spojeva kao oni ne zadnji. Također, ne zaboravite za miješanje samo iznos koji je potrebno kao što su ovi spojevi imaju određeno razdoblje u kojem su presušiti. Dakle, ako miješati više gubit ćete. Također je dobra ideja da bi spackling od isušivanja na alate kao što je onda Bog pomogne tebe! Nakon što ste to tijesto napuniti sitnim rupama u zidovima s tim, a zatim zagladimo s lopaticom. Vidi, to da čine površinu apsolutno ravnici. Dopustiti da se suši najmanje 12 sati. Nakon ovog perioda vi svibanj primijetiti da neke spackling skupljanje je zauzeo mjesto i tu je blagi trag u mjestima ste popunili jučer. Nanesite drugi pomaže u spackle i čine površinu čak i još jednom. Nakon što je presušio, struže području blago s brusni papir i fitilj i boje! Svi učinio i postaviti.
Velika rupa; Prvo vakuum rubove rupe u gipsu, tako da sve labave čestice se uklanjaju. Te čestice zapravo može doći u načinu obvezujuća između novi patch i zida. Sada, napraviti patch gips, u obliku zurenje rupa. Pobrinite se da felge oba otvora i krpa uklapaju jedna u drugu savršeno. Sad, navlažite rub šuplji, mjesto krpanje žbuka na rupu i koristiti lopaticom da pokriju cijelo područje s spackling spoj i izglađuju području. Dopustite da se osuši za jedan dan. Slijedeći dan možete primijeniti kaput od zajedničkog spoja i onda suhom području ponovno. Možete zagladimo područje s brusnim papirom, nakon toga i zatim primer i boja.
Tanke pukotine, da se bave zid žbuka popravak tanke pukotine, morate prvo ispuniti rascjep s finom kaput od spackling spoja. Tada se na vrhu ove morate postaviti drywall-pojačanje traka ili traka stakloplastični mreža. Prva traka raznolikost je bolji izbor i popravak posao traje prilično dugo. Svrha ovog traka za tampon ili šok apsorbirati pritisak na zidove ako kuća nije na stacionarni način. Trčanje kit nož nad ovom trake da ga zagladimo. Sada, se primjenjuju drugi tanki sloj spackling i ostavite da se osuši potpuno. Tada ponovo još dva sloja, ali uvijek dopuštaju prethodno kaput da se osuši na prvom mjestu. Također, svaki sloj treba pokriti malo više prostora nego prethodna. Tada koristite brusni papir sa borbenost od 150 i čine prostor, čak i onda ako želite fitilj i boja gore!
Velike pukotine i raskliman Žbuka, prvo uzeti 3 / 16 zidane bušilica s karbidnim vrha i izbušiti rupe u žbuci na čak jaz svaka 3-4 inča. Pobrinite se da ne bušiti kroz drvene letve. Rupe mora biti u cijelom zidu gdje god postoji ispucati. Sada izvadite prašinu iz te rupe s vakuum i onda špricati neka tekućina uređaj u svaku rupu. Provjerite jeste li obrisati sve višak kaplje uređaj od zida, a zatim stane cijev jakog ljepila agent u brtvljenje pištolj. Sada mjesto mlaznicu cijevi u svakom hole i povucite okidač cijelosti u svaku rupu. Dalje, vijak u gipsu prstenova u maksimalan broj sitnim rupama, s drill driver. To će osigurati da je žbuka kaput apsolutno je prianja na drvene letve opet. Kada mislite da se ljepilo je presušio, poduzeti sve žbuke prstenje, pa čak i područje s brusni papir. Zatim nanesite glatka kaput od spackling spoj na to i pustiti da stoji neuznemiren za 12 sati. Tada možete koristiti pijesak papir na području još jednom i nanesite drugi sloj finije spackling spoj na ovo. Boja ako želite nakon toga.
Knapped Žbuka Korneri, za to ćete morati raditi uobičajene raspoznavanje od labave čestice, a zatim lagano navlažite kut s prskalica. Sljedeća koristiti 6 lopaticom popuniti procjep with spackling spoj. Koristite ravnalo za tada bi razina punjenja s ostatkom zida. Sada kada je spoj je polu očvrsnuo, navlažite prstom kako bi se postigla savršen kut u tandemu s ostatkom zida. Naravno, morate primijeniti drugi kaput ako primijetite spoj skupljanja pri sušenju, ali struže područje prvi, a zatim namočiti u regiji malo prije premazivanja to opet.
U slučaju da ste zid, a zatim prasak mogao biti dublje od žbuke. U takvom slučaju, uklonite napuknut površine žbuke. Opeke bi trebao biti vidljiv kroz nju. Kada vidite ispucati, koristite ugljen dlijeto stvoriti malo širi brazdu. Zatim ispunite jedna injektiranje vrećicu s modelar miješati i popuniti brazdu sa svim miješati. Konačno, uzmite štap slikar koristi promiješati materijal i džaku miješati u brazde malo tako da se postavlja bolje. Tada struže površinu jednom modelar je suho a zatim u skladu žbuka na tom području.
Pročitajte više na:; Drywall Crack Popravak; Kako to Utočište Drywall; Popravak Drywall rupa; Dakle, vidite, popravak žbuke zidova može biti malo u neredu, ali to nije teško uopće. Naravno, morat ćete pokriti okolnim zidovima i podu s plastičnim folijama i traka ih na svoje mjesto. Također, bilo bi sigurno obavijestiti vas da ne koristite vakuum očistiti prašinu ako vaš vakuum filtar je stvarno u redu. Inače prašinu će doći do motora i propast. Koristite rukavice, štitnici i maske oka kako bi se izbjeglo gušenje ili prašine alergije. Unutarnjih poslova slikarstvo planovi trebaju biti izvršene sve jednom zidu gips popravci su više. Razumljivo je da je prosječni trošak za popravak zidnih žbuka će ići dolje ako ne cijeli posao sami. Stručni pomoći će vam prolio od najmanje 400 USD - USD 700, ovisno o zid popravak žbuke ste dobili učinio i na području koje žive u. you No kuće posao će smanjiti cijenu dolje drastično. Dakle, ono što si ti čuvanje? Požurite! Postoji puno ispucati da se oporavi.

No comments:

Post a Comment