Tuesday 10 April 2012

Dekorativno slikarstvo Ideje

Koristeći različite slikarske tehnike za svoju kuću može dati vrlo elegantan i šik izgled. Dekorativno slikarstvo ideje su veliki za ljude koji vole eksperimentirati i koji vole da se izjasni. Postoji mnogo različitih dekorativno slikarstvo ideje koje možete odabrati i oni postaju sve više popularan sa vlasnici koji žele nešto drugačije. Ovdje ćemo raspravljati o nekim od najpopularnijih i lako ukrasne zidnog slikarstva i dekorativne ideje namještaja slikarstvo ideje.
Dekorativno slikarstvo Ideje za zidove
Ovdje su neke ideje za dekorativno slikarstvo zidove.
Spužva Slikarstvo; U ovoj tehnici baza boja prvi put primijenjena na zidove i druge boje u različitim hladu dopunjuju prvi boja se primjenjuje. Spužva onda se koristi preko mokre boje stvoriti različite obrasce. Spužva slikarstvo je jedan od najlakših dekorativno slikarstvo ideje i da nikada ne možete pogriješiti s njim. Jedna od prednosti ovog dekorativno slikarstvo tehniku ​​je da možete ga koristiti da prikriju zid koji ima neujednačen završiti i to je velika jele stvaranju teksture i dubine. Prije no što pokušamo napraviti spužva slikarstvo na cijeli zid prvi isprobati na malom dijelu zida da vidi je li boje koje ste izabrali su komplementarni ili ne. To spužva boje zida vam je potrebno primijeniti osnovni sloj na zidovima koji ima polu lakom. Korištenje vlažnom spužvom, zamoči ga u drugoj boji po Vašem izboru i izbrisati višak. Započnite primjenom spužva na uglu zida i okrećite spužvu u polukružni način. Kada se boja je iscrpljen umočiti spužvu natrag u boji i dalje brisanje cijelog zida. Pobrinite se da su u skladu s načinom bacate spužvu da se čak i učinak i završiti.
Pruge na zidovima; pruge na zidovima je također jedna od najboljih dekorativno slikarstvo ideje posebno za veliku sobu ili sobu djecu vrtić. Da biste dobili ovaj efekt prvi morate primijeniti bazu kaput boje i ostavite da se osuši. Korištenje trake mjera i na razini pažljivo nacrtati ravne crte kroz sve zidove označiti pruge. Sada mjesto trake na dijelu pruge da vam neće biti slika i pečat sa suhom krpom, tako da boje ne cijediti se u od ispod boje. Sada primijeniti boju po vašem izboru sve uza zid i preko trake. Povucite vrpcu off nakon pada zida je sušen i vas će biti lijevo s prekrasnim prugastim utjecaj na vašem zidu. Također bi željeli znati o zid ukrašavanja ideja.
Stippling i mramoriranosti, Stippling i mramoriranosti su sjajan način da dodate dramu i dubinu i dimenziju sobu. Prvo trebate obojiti zidove u podlogu uz pomoć valjaka. Dopusti bazu sloj da se osuši, a zatim sipati glazuru na valjak tavi. Nanesite tanki sloj ove glazura na sušene zid. Sada uz pomoć istočkati četkom mazati glazuru u slučajnom uzorku. Nastavite na taj način sve dok ne pokriva cijeli zid.
Dekorativno slikarstvo Ideje za namještaj
Za ukrasiti bilo koji običan komad namještaja prva stvar koju biste trebali učiniti je pijesak vaš komad namještaja temeljito ukloniti sve tragove prethodnih boje. Uvijek budite sigurni da ste pjesak uzduž zrna kako bi se izbjeglo oštećivanje drva. Jednom kada ste završili, dodirivati ​​cijeli komad s muslin krpom kako bi uklonili sve nečistoće. Sada koristite dobar kvalitete drva mrlja i primijeniti ga sa četkom i pustiti da se osuši. Boja komad u boji po vlastitom izboru i pustiti da se osuši preko noći. Pijesak komad opet lagano, i primijeniti drugi kaput boje i ostavite da se osuši. Ukrasite slikane površine s različitih boja boje. Također možete koristiti matrice stvoriti različite obrasce poput školjke, oblaci i pol mjeseca. Nakon što ste učinili slikarstvo, nanesite završni sloj laka da ga dobro završiti.
Pročitajte više na:; Slikarstvo Namještaj Ideje; promašaj Slikarstvo Savjeti - Kako promašaj Paint; unutarnjih Slikarstvo ideje; Dakle, to su bili neki dekorativno slikarstvo ideje za zidove i namještaj. Ovi su ukrasni slikarske tehnike su vrlo velika mogućnost ako se pokušava obnoviti svoj stari namještaj. Ako ste kreativno su skloni to možete učiniti tih kod kuće tehnike brisanje, stenciling i graining.

No comments:

Post a Comment