Friday 13 April 2012

Krov troška zamjene

Ako ste umorni od popravljanja krova istjecanja koje se javljaju često, to je vrijeme ste mislili o zamjeni krova. Stavljanje novi krov u potpunosti je veliki home poboljšanje projekta i to je prirodno, ali da se istraživanje krov zamjena procjene troškova prije odlaska naprijed. U ovom članku ću govoriti o tome kako procijeniti trošak zamjene krova i koji su čimbenici koji utječu na cijenu.
Istraživanje i planiranje projekta krov zamjena unaprijed može osigurati da trošak krov zamjena ne puhati izvan proporcija i ostaje unutar Vašeg proračuna granica. To je zato home poboljšanje projekti imaju prirodu što ćete potrošiti više nego što je planirano, ako nema planiranja.
Krov može trajati 15 do 20 godina, ali na kraju je vrijeme uzima svoj danak i to treba biti zamijenjena u cijelosti. To je posao koji se ne može odgoditi za dokle god žive pod krovom oštećeni može biti rizično. Prije nego što sam ići u detalje, neka mi kažu da krov zamjena trošak može bilo gdje rasponu od $ 2000 $ 25.000. Javite nam se pogled na ono što su čimbenici koji utječu na cijenu zamjene krova i kako idete o izradi procjene za iste.
Čimbenici koji utječu na krovu zamjenski trošak, postoje mnogi čimbenici koji će utjecati na procjene krov zamjena. Pusti nas da vidi što su najvažnije.
Izbor materijala, a to glavni faktor koji će odlučiti o troškovima krov zamjena. Postoje mnoge mogućnosti kada je riječ o odabiru materijala. Glavni opcije su asfalt crvenilo, arhitektonski šindra, gume krovove, krovne plastike, drva šindre, betonske pločice, škriljevac i metala krovove. Asfalt crvenilo su najekonomičniji i jeftin opciju i oni mogu trošak $ 50 do $ 100 za pokrivanje od 100 četvornih metara krova. Škriljevac i crijep krovova mogu biti skuplji i cijene ih instalirate može ići i do 1000 dolara za 100 četvornih metara krova. Pročitajte više o vrstama krovnog pokrivača.
Osim krovne šindre, jedna od najatraktivnijih izdržljiva opcija metal krovove. Možete birati između čelika, aluminija ili bakra krov. Metalni krov trošak varira ovisno o vrsti metala ili metalne legure koriste. Čelični krovni dolazi na $ 3 - $ 10 po kvadratnom metru, bakar na $ 11 - $ 18 po kvadratnom metru, dok se aluminij može koštati 7 $ do $ 15 po kvadratnom metru. Istraživanje koje materijal će biti najbolje za svoju kuću i odlučiti na jedan, uzimajući svoj proračun ograničenja u obzir i faktori kao što su dugotrajnost, razinom održavanja i energetsku učinkovitost i trajnost materijala.
Pokrivanje prostora, a nakon izbora krovnog materijala što će utjecati na krov zamjenski trošak najviše je veličine krova. Sekcijskih zamjena krova će koštati manje od pune zamjenu. Izračunajte kvadratnu površinu Vašeg krova ili trg snimak dijela krova da ste uzimajući zamijenjena. Da biste dobili grubu procjenu, pomnožite ukupna kvadratura od krova po cijeni od krovnog po kvadratnom metru.
Krova, nagibom krova je mjera kuta nagiba that krova ima. The pitch krov može diktirati izbor krovnih materijala i neizravno utječu na cijenu. Pročitajte više o krovnom nagibu kut.
Lokacija Posebni dozvolama i zahtjevima, ovisno o tome gdje živite, morat ćete dobiti dozvole za zamjenu krova u skladu s lokalnim zakonima. Postoje određena pravila za krovnu konstrukciju koje uključuju mjere sigurnosti katastrofa koje trebaju biti uključeni. To će dodati do trošak zamjene vašeg krova.
Izvođač rada i naknade, osim ovih faktora, stupanj rekonstrukcije potrebno zamijeniti svoj krov može utjecati na cijenu, kako to utječe na rad i gradnju poteškoće. Kontaktirajte vašeg lokalnog izvođača kako bi dobili ideju o tome što se naplaćuje za takve poslove. Dobiti više citati i podmiriti za onaj koji nudi većina razumnih cijena.
Pročitajte više na:; Krovni Popravci Procjene, Pokrivanje troškova i procjena; Metal Krovovi Cijene; ​​Uzimajući sve ove čimbenike u obzir, biti ćete u mogućnosti izračunati i stići na razumne krov zamjena procjenu troškova. Jedan od glavnih savjeta krov zamjena bih želio podijeliti je da bi se izbjeglo opredjeljuju za jeftini krovove materijala samo zbog niske cijene, kao i novac koji se troši na popravak kasnije će biti veći. Odlučite se za krovni materijal koji vam daje najbolje tradeoff u pogledu kvalitete i cijene.

No comments:

Post a Comment