Saturday 14 April 2012

Najbolji ovlaživač za suhu kožu

Svaki pojedinac ima jedinstveni tip kože. Ipak, tipove kože često su klasificirani kao normalna, suha i masna. Osobe s suhu kožu imati u borbi protiv puno kože problema, posebno u zreloj dobi. Hijaluronske kiseline, koja je prirodno nalazi u koži je odgovoran za održavanje i zadržati vlagu u koži. Međutim, kao što dobi, u iznosu od hijaluronske kiseline u koži počinje oštećuju. Dakle, ona postaje potrebno napuniti izgubljene vlage u koži vanjskim sredstvima. Moisturizers igraju vitalnu ulogu u održavanju vlažnosti u koži. Najbolja krema za suhu kožu je onaj koji učinkovito hidratizira kožu i ostavlja je mekom i podatnom.
Kako odabrati najbolji ovlaživač za suhu kožu
Sastojci su od primarne važnosti, dok odabirom najboljih krema za suhu kožu. Your shopping krema ne bi trebao biti pod utjecajem troškove krema. Iako je, skuplji brandovi uvijek ne osigura obećavajuće rezultate, najbolje je staviti na znan brandovi kao što su općenito ne kompromis na kvalitetu sastojaka. Mliječna kiselina i urea su dva sastojka koja su posebno korisne u liječenju suhe kože. Ako imate problematično suhe kože, kao što je to s acne onda morate biti extra oprezni pri odabiru krema. Više na lice hidratantna krema za suhu kožu.
Najbolji ovlaživač za suhu kožu s aknama, a aktivnost acne je više nego ispod kože na površini. Dakle, hidratantna krema za suhu kožu bi trebao imati duboko hranjiva formula. Na bazi vode moisturizers su više korisni u hranjivu acne sklone suhe kože nego njihovi kolege na bazi ulja. Moisturizers with retinoidi su posebno učinkovit za suhu kožu s acne kao retinoidi kontroliraju bakterijsku aktivnost odgovorna za izbijanje akni. Acne tendira da eskalirala u zimi, pa najbolji ovlaživač za suhu kožu zimi će biti onaj s pravom ravnotežu čišćenja i njegovanja sastojaka. Non masnu ovlaživač je nešto što bi trebao izgledati za pri kupnji krema za acne sklone kože. Masna krema ubrzati brzinu podigne mrtve stanice kože, ulja i prljavštine, koja može pogoršati stanje akni. Dnevnog čišćenja rutinu je potrebno za ljude s aknama sklone suhe kože. Međutim, izbjegavajte korištenje oštre sapuna ili drugih čišćenje, kao što to može izazvati acne. Pročitajte više o kože moisturizers.,, Najbolji ovlaživač za suhu osjetljivu kožu, često, suhu kožu je također osjetljiva na brojne alergene, iritansi, itd. najbolji ovlaživač za ovaj tip kože je jedan s osnovnim formulacija, bez ikakvih parfema ili bojanje agentima. Tih sastojaka often iritira osjetljivu kožu. Retinoidi i alfa hidroksi kiseline koji su uobičajeni sastojci u moisturizers, također lako iritirati suhu, osjetljivu kožu. Dakle, ovi sastojci najbolje izbjegavati osobe ovog tipa kože. Lenolenic kiselina je sastojak koji nježno hidratizira suhu osjetljivu kožu. Ako ste u potrazi za ovlaživač za osjetljiva područja oko očiju, onda je najbolji ovlaživač za suhu kožu oko očiju, će biti onaj s vitaminom E formulacije. Vitamin E i koenzima Q10 su neke organske sastojke koji su bogati u anti oxidants, na taj način spriječiti nastanak bora.,, Ljudi sa suhom kožom treba proći kroz redovite sjednice hidratantna za njegu kože. Masti i koža kreme rade bolje nego losion za suhu kožu. Dab velikodušan iznos od krema nakon 3 minute nakon što je kupka. Na taj način, vaša koža će zamku vode i ostati hydrated za duže vrijeme. Izbjegavajte korištenje jak, deodorizing kozmetike na vašoj koži. Više o suhu savjete za njegu kože.,, Dakle, odabirom najboljih krema za suhu kožu je sve o pronalaženju pravo sastojci. Uz pravilnu njegu kože dnevni režim, od vas će biti u mogućnosti umiriti i izliječiti vaše suhu kožu.

No comments:

Post a Comment