Friday 6 April 2012

Pilana Kat popravak

Pilana kat je iznimno popularan podni materijal zbog nekoliko prednosti. Prvo, to je vrlo izdržljiva i traje nekoliko godina. Zbog svoje svestranosti, može se koristiti kako u kućama, kao i poslovnog prostora. Njegova jedinstvena prirodna tekstura dodaje toplinu i ljepotu interijera. To ne zahtijeva mnogo njege i održavanja. Kao i svaka druga podnice, i tu je podvrgnut redovito trošenje i suza što rezultira ogrebotine, pukotine i drugih oblika štete. Svi ovi problemi mogu se riješiti s nekim jednostavnim metodama tvrdo kat popravak. Također pročitajte o drvo podnice.
Pilana Kat Popravak: ogrebotine, drveni pod ispočetka popravak je vrlo jednostavan i jednostavan posao. Za to morate kupiti set za popravak tvrdo katu od lokalne trgovine hardverom. Ovaj komplet sadrži niz karte u boji. Odaberite karticu koja svojom bojom utakmice s tvrdo podnice. Tada boju na kartici mora biti aktiviran uz pomoć aktiviranja rješenja u kompletu. Zatim nanesite boju na ogrebotine koristeći slikarski kist. Isto tako, možete koristiti boji voštane olovke, koje su izrađene posebno za tvrdo površine prikriti one nule maraka.
Pilana Kat Popravak: Provalnik ili dijeli, uglavnom, pukotine razvijaju na površini tvrdo kad postane pretjerano suha. Ako se jaz je preširok, onda se može suziti malo uz pomoć kutna nokte. Tada se malo ispucati napuni s lateks drvo katranizirati. Umetnite istaknuo vrh katranizirati aplikator u pukotine i brtve se prazan prostor oko tankova s ​​katranizirati materijala. Ako bilo koji višak je na podnice, a zatim ga obrišite odmah uz pomoć vlažnom krpom. Inače, ako se suši do tada će to biti teška zadaća da se to iz tvrdo površine. Ako se veličina pukotina je dovoljno velika, a zatim kupiti materijal drvo koje je u skladu s završiti na podu kit. Koristite kit nož da ga primjenjuju u dijelu napuknut tako da se jaz u cijelosti je pokrivena i ostavite ga da se osuši. Bilo koji dodatni materijal oko njega treba obrisati.
Pilana Kat Popravak: Plank zamjene; ​​Kada daskom od tvrdo je pretrpio velika oštećenja, onda ona mora biti zamijenjena novom. Najveći izazov dio ovog popravak posao je da odabir tvrdo materijala koji je sličan u kvaliteti i teksture na postojeći drveni pod. Ako imate nekih rezervnih zajednice podnice materijala u vaš dom, onda ne morate brinuti at all. Inače, izrezati dio daska i posjetiti dućan home poboljšanje kako bi dobili odgovarajući utakmicu. Također možete posjetiti i distributer podnih obloga drva i mjesto poretka kao po vaš zahtjev i oni će vam pomoći da dobijete pravo materijala.
Nakon što su otkupili tvrdo materijala, možete započeti posao popravak. Uzmi kružna pila i izrezati oštećeni dio dužini poda zajednice, počevši od centra, kretati prema dolje. Zatim iznuditi odvojeni dio drveta uz pomoć dlijeta i čekića. Sada mjeriti duljinu na području gdje novi daske mora biti postavljen. Izrežite nova daska uz pomoć kružne pile kao i po tim mjerenjima. Zatim pijesak rubova i dna ploče koje će joj omogućiti da dobro uklapaju zajedno sa starim daskama na podu. Sada mjesto svakom od novih dasaka jedan po jedan u pravo mjesto i popraviti ih se uz pomoć podnice noktiju. Pokrijte sve glave čavlića uz pomoć drveta kit.
Ako daske koje ste koristili ne podudaraju se s postojećim podnice, a zatim biste trebali dati novi završiti na podu, tako da se dobiva čak i dosljedan izgled. Ako ste popravljali velikih područja, onda je poželjno završiti cijeli kat. Prije svega, pijesak pod uz pomoć brusilice u potpunosti skinuti postojeće završiti na podu i mrlje i pečata mora se primjenjivati.
Ako zaposliti stručnjaka za tvrdo poda popravak, onda će to biti skupo afera. Dakle, možete uštedjeti mnogo novca kada su to rade sami. Možete spriječiti oštećenja na tvrdo uz pravilnu katu tehnike čišćenja. Držite kat slobodan od prljavštine i borbenost jer uzrokuje ogrebotine. Umjesto bilo kakve oštre sapuni, sredstva za čišćenje poda koristite one koje su posebno napravljena za tvrdo poda. Ne koristite usisavač uz prilog gonič bar na ovaj tip podnice.

No comments:

Post a Comment