Wednesday 11 April 2012

Gost Etiquette

U Indiji, tamo je izraz u sanskrtu, što znači da gost je prikaz svemoguć i tako gost ili gosti trebaju biti tretirani s najboljim ima. Čak i ako to nije slučaj u drugim kulturama, jedno je sigurno. Naime, osnovna ponašanja za liječenje gostima, ukupni gostoprimstvo ne može biti ugrožena, bilo da se SAD, Velika Britanija i Indija. Kada imamo goste pozivaju na naše mjesto, to je imperativ da se brinu dobro. Naprotiv, gosti koji dolaze u također bi trebali znati kako da budu dobri gosti. Sada ste svibanj biti prekriveno s ovim misli da je točno ono što spada pod djelokrug gost etiketa. Ovdje je ono što smo o tome!
Gost vjenčanja Etiquette
Slijedeći su neke naputke da provjerite da li ste gost na vjenčanju ili čak i općenito.
Odgovor ASAP, Nakon što ste dobili pozvati, odgovoriti što je prije moguće (ASAP). To je nužno tako da se vjenčanja ili je u pitanju obitelj dobiva grubu ideju o nazočnosti na ovom događaju. To će im pomoći u skladu s tim planirati.
Vrijeme Travails, kada su pozvani na vjenčanje s odgovarajuće vrijeme i mjesto, to je važno biti precizan. Tako se na vrijeme će se smatrati kao vrlina od svog domaćina. To vrijedi za većinu situacija - jedne stranke, ili bilo koju drugu prigodu. Naravno, u stranci možete priuštiti da ne može bang na vrijeme, ali na svim drugim prilikama, posebno vjenčanja, morate biti na vrijeme, da se riješiti i dobiti predah prije početka fešte.
Datum ažuriranja, to je bolje ne uzeti datum na vjenčanje, osim ako je poziv kaže da može donijeti gost ili ime osobe je spomenuto. To je vrlo važan gost poziv etiketa. To će biti primitivan šok svojim domaćinima da vidjeti da je vaš datum i može biti njegova ili njezina djeca su označene zajedno! To je veliki ne ne na gost bonton!
Ne gluposti, zadržavanje niskog profila, a ne razgovor daleko do slave osobi pored vas, za vrijeme ceremonije vjenčanja u crkvi je dobrodošla. Izbjegavajte pucanja viceva i donošenje komentare kao dobro. Da biste dodali na to, to je dobra ideja kako bi se izbjeglo piće prije odlaska na vjenčanje. Pročitajte više na vjenčanje etiketa.
Poklon Shift; To je lukav pitanje. Neki stručnjaci u ovom području reći da ne morate dati poklon za par dana, taj dan sama. Dok su neki misliti da je bolje da se dar zajedno za par. Sada to ovisi o vama kao gost odlučiti da. Neki pozivnice posebno spomenuti niti darove. Ako je to slučaj, znate što učiniti.
Na kraju, imati velik vrijeme i čine ga jednom trenutku da neka sretan par zna da želite najbolje za njih! To ne mogu zaboraviti u etiketa vjenčanje gost.
Posljednje, ali ne najmanje, ako su samo borave više na rođaka ili prijatelja, pobrinite se da ne stvaraju smetnju za njih. Na primjer, izbjeći zahtjevan i zaboraviti da se stvari i raspored će biti isto tamo! To je ključ za savršen gost etiketa.
No, je to da sve to vrijeme, gosti moraju se ponašati? Pazi na flip strane.
Kao domaćin, Bilo da je vjenčanje stranka ili općenito se zajedno, domaćin mora biti u potpunosti spremni da se zabavljaju goste dobro i vidjeti kako to da su dobili ono što žele (na dohvat ruke i pod uvjetom da to nije nerazuman). Popis gostiju poziv bi trebao biti jasan i nedvosmislen kao i po popisu gost vjenčanja etiketa. Dressing dobro u skladu s prilikom je još jedna stvar treba imati na umu. Nadalje, to je prirodno da se oko štapa sa svojim najboljim prijateljima, ali savršen domaćin mora miješati sa svim gostima i biti pristojan i uljudan. To je slučaj kada imate goste koji borave više kao dobro. Napravite gosti koliko kao udoban kao možete u vaše sposobnosti, a ostalo ostavite. Ne možete nakon svega čine svi sretni!
To su bili nekoliko osnovnih stvari koje su dio gost etiketa. To možda neće biti kao jednostavan kao ovo izgleda. Međutim, oni koji su navikli da imaju gosti preko i igranje gostima, upravo bi znati ono što ja želim reći!
Ovo me podsjeća na jedan citat Ralph Waldo Emerson koji ide ovako, Ne smijemo vjerovati našim pamet za izradu našu kuću ugodan na naš prijatelj, pa mi kupiti sladoled ..

No comments:

Post a Comment